Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Datlucadu benimde rüyami yorumlayabilirsen sevinirim.

Nikah dairesi gibi bir yerdeyim, üzerimde gelinlik. Kalabalik bir ortam, nikah- dügün oldugu belli. Ancak ben sürekli kosusturmaca icerisindeyim. Yanimdada devamli gelen birisi var ama kim oldugunu hatirlamiyorum. Beyaz ayakkabilarimi aramakla mesgulum, ayagimda siyah terlikle kosturup duruyorum. Ayakkabilarimi bulamiyorum birtürlü. Ayakkabilarimi ararken, yüzümde killar oldugunu ve anneme yüzümdeki killarimi almayi unuttugumu söylüyorum. Aglamaya basliyorum. Bu arada yüzümden akan makyaji düzeltmek ve killari kamufle etmek icin makyaja koyuluyorum. :18: Ama o arada kalabalik benim yoklugumunda farkinda degil sanirsam. Sonra Bir yigin fotografci iceriye girmek istiyor, ama kapidan kimseyi sokmuyorlar. Bu arada damat hic ortada yok ve görmüyorumda.

Gercekten cok enteresan bir rüyaydi. Yorumunu merakla beklemekteyim.

Son düzenleme:
öncelikle hayrolsun. varmı evlilik planlar

merhaba
ben ruyamda esimin bize aldigi iki adet gumus alyans gordum
kutusunu kendi acti bende yuzugu takmak icin aldigimda elimden dusurdum
yuzuk yuvarlanip yan komsunun kapisina sonra karsi komsunun kapisina
en son diger yan komsunun bahcesine yuvarlaniyor bende pesinden kosuyorum
yerden yuzugu alip sol el yuzuk parmagima takiyorum
bunlar oldugundada cok neseli mutluydum
yorumunuz icin simdiden cok tesekkur ederim

ben evliyim ve hamileyim rüyamda kaynımın düğüü oluyormuş ben de gelinliğimi giymek istemişim eşim damatlığını ben gelinliğimi giymiş koşuyorduk ok mutluyduk başımda papatyadan bir taç vardı

şimdiden teşekkürler :)

hımm telaş sarmış seni ozaman :) bi panik havası var, kıl can sıkıntısı. umarım sorunsuz atlatacağın bir dönem olur

cnm bnim rüyalarımıda yorumlarmısın rica etsem bugün rüyamda biriyle tanışmışım asker birisi bu subay gibi bişey snr bu beni istemeye gliyor ama annemle soruyoruz nişanı o tarafmı bu taraf mı yapack diye anneme soruyorum çocukta yan odada babamlarla konuşuyorlar bende anneme diyorum ona sormadım ki ben hiç böyle birşeyi diyorum ona msj atıyorum snr oda ben yaparım nişanı diyor herşeyi ben yarım diyor bunun anlamın istiyorum cnm senden
birde ben rüyamda bana büyü gibi birşey yappılmış onu gördüm ve bu insanlar beni akrabalarımmış ve bunlar bende af diliyorlardı azap şeklinde gördüm çok kötüydü bana bunarı yorumlarmısın karşılığında tarot açayım sana

selam
bende bir rüya gördüm sağ kolumda 4 tane bilezik gördüm tek tek çıkarıyorum ikisi tahtadan diğerleri sanırım altın tek tek çıkarıp çekmeceye diziyorum sonra tekrar sayıyorum bilezikleri ve çekmeceyi kapatıyorum. acaba ne demek? bir de düşük yaptığımın gecesi gördüm çok ta dua edip yatmıştım.. yorumlarsan çok sevinirim

merhaba umarım bu rüyayı yanıtlarsın çok korktum çünkü... annemle birlikte kızımı okuldan almaya gidiyoruz.. sonra bir anda kızım yanımda oluyor kiralık bir ev bakıyoruz.. o esnada bir adamın göz bebekleri bir anda simsyah oluyor ve yere düşüyor.. herkez bunun nedeni üst kat diyor.. bir kaldırıyorum bir kuaför ama aynı zamanda bir anda bir tarot kadını resmi çıkıyor.. sonra bir anda kızımın göz bebekleri simsiyah olyor onu alıyorum hemen selavat getirtiyorum. gözleri normale dönüyor.. o esnada o yerin sahibi kadında o avlya geliyor kadın beni yanına çağırıyor gidiyorum şişmam ve çol alkol almış sacı başı değilmiş yanında bir erkekle druyor diyorum noldu sen benim muatabım değilsin.. elinde bir sigara var diyoki ama yapma böylee diyor ve beni kadın dudaklarımdan öpüyor sanki bir sirke keskinliğinde içime bir şey giriyor bir anda itiyorum o esnada herkez normal insanlar bir masa kenarında oturmuş yine o binanın arkasında konuşyoruz.. kafamı yukarıya bir kadırıyorum orda o evin camını silen kızında gözleri büyüyor siyah oluyor bana bakarak hemen gözlerimi çekiyorum... o esnada kızımın iki arkadaşı da o evin içinde bir evdeler.. kafamı cevirdiğimde kapılar açık kızım yanımda içerde çok güzel sarışın yeşil gözlü 7 yaşlarında bir kız var.. gözleri büyüyor ve çığlıklar atıyor diyorum ki yetişinin.. kızım olduğu için gitmek istemiyorum sonra koşuyorum ellerimde gözlerini kapatıyorum selevat getirip ayetel kürsini okutuyorum kızı bir göz rengi kendine geldiğinde kitaplarım olsa ben okurdum diyor o esnada bağırıyor benim arkama bakarak geldiiiiiiiii diye bir anda bir boğuk ses duyuyorum ve yere fırlatıldığımda kafamı çarpıp kendimden geçiyorum ve anında uyandım... öyle korkuyorum ki şuanda tabirlere baktığımda cin çarpması yaşıcaksınız diyor ve ben yanlız yaşıyorum.. nefesim bile yok gibi hemen dualar okudum.. nolur bana yardım edin.. nedir bu??

Merhabaa
ben rüyamda yakın bi arkadaşımla video izliyoduk,videoda bi anda rüyamda kendimi nişanlıkla gördüm.(sözlüyüm)
ama nişanlığın üst kısmı siyah straplez,altı toz pembe ve çok kabarık.
Ayy ne kadar güzel olmuşsun faln diyo arkaadasım,bende aynı seyı düşünüyorum o anda.
Video ama karsıda oturyorum faln rüya işte.
Sadece bu kadar gördüm
yorumlarsanız sevinirim,teşekkür ederim şimdiden.

Datlu Cadu'm şimdi sana öyle böyle güzel değil bir rüya anlatıcam. Çok güzel aslında yorumlatmaktan korktum. Yorumlatsam mı bilemedim ? Özeline yazabilir miyim ?

merhaba annem gerçektede rahmetli ben rüyamda onun mezarının üzerine konulmuş bir mezar taşı gördüm küçük bir mezar taşı üzerinde de hakan soyadını hatırlayamadıgım bır ısım yazıyor 1927 doğumlu elime alıyorum mezar taşını bakıyorum
sonra başka bir yerde elimde kırmızı şarap var kadehte içiyorum ben hiç alkol almadım hayatımda buarada... teşekkurler şimdiden

ruyamda agac gordum ve agacta meyve olur ya meuve yerine bildigimiz marketlerde satilan cig tavuklar vardi. lutfen yorumlar misiniz.

Benim de yorumlatmak istediğim bir rüyam var. Rüyamda alaturka bir tuvalete giriyorum normal bir tuvalete göre biraz daha geniş bir alana sahip her yeri bembeyaz fayansla döşenmiş, Kendime kendime bugün yarın adet olurum diyorum. O arada bakıyorum ki tüm fayans kan olmuş, işte korkutuğum başıma geldi diyorum. Sonra bir bakıyorum ki önümde bir cenin var, düşük yapmışım! Bebeğin omurgası ve kafa kısmı var. Düşük yaptığımı anlıyorum ama hiç üzülmüyorum şaşırıyorum sadece. O arada tuvaletin tıkandığını anlıyorum, tıkanıklığı açmakla uğraşıyorum. Sonradan anlıyorum ki komşularımız kirli çamaşırlarını atmışlar. Genel olarak başarının habercisi diyor ama daha geniş yorumlayabilirsen sevinirim :)

rüyamda kahve falı baktırıyorum fal bakan kişi peygambermiz böyle şeylerden hoşlanmaz diyo o sıradada peygambermiz girmiş odaya yan tarafımda duruyomuş ama ben fal baktırıyorum diye utandığım için bakamıyorum yanıma baksam görcem ben utançla ve korkuyla fincanın içine bakıyorum bi yandanda salavat getiriyorum o sırada uyandım yine aynı korku vardı ve salavat getirmye devam ettim
ayrıca fal bakmam baktırmam falla falan hiç ilgim yok

mrb bende nişanlıyım ama babam sonradan istemedi evlenmemi biraz kararsız kaldım.bu yüzden istiareye yatmaya karar verdim.benim rüyamıda yorumlar yardımcı olursanız çok sevinirim.çok zor durumdayım.rüyamda ilk karışık şeyler gördüm ama çok hatırlamıyorum.sonra eski işyerimde görüyorum kendimi.bi kaç günlüğüne oraya çalışmaya gitmişim ama diyorum ki hiç ayrılmıış gibi değilim burdan herkes bana çok iyi davranıyor diyorum.bardak yıkıyorum çay kahve taşıyorum.bardaklara su dolduruyorum.birisi benden kahve istiyor.bende götürecek oluyorum ama engel çıkıyor geç kalıyorum hep.en sonunda diğer yanımdaki bayan teli açıyor bi beceremedi getiremeyi diyor.ona kızıyorum.sonra kahveyi götürüyorum.o kişide diyo ki bende kalp var.bende o zaman sana kahve zararlı iyi ki geç getirmişim içme diyorum.sadece suyu içiyor.sonra başka bir rüyadada etek giymişim koyu gri çorap giymişim onu görüyorum.birde tiyatro gibi bi yerdeyim.bi tane değişik giyimli bi kadın görüyorum.kadın kısa etekli bi kıyafet giymiş.ama kıyafetin bazı yerleri siyah bazı yerleri beyaz.uyandığımda ilk aklıma kıyafetin beyaz tarafları geldi.öle işte.bütün bunları tek bir gecede gördüm.çok karışık geldi.yorumlayabilirmisiniz?

hayrolsun. istiare rüyalarında bilinç altı baskısı olduğunu düşünürüm. bu yüzden pek sağlıklı bulmam.
senin rüyanda kafa karışkılığının yansımalarıyla dolu. zamnaında içine attığın şeyler göstermiş kendini. eski iş yerinden ayrılışının baya bi muhasebesini yapmışsın sanırım. belki kişsel sorn yaşdığın insnalar vardı. zamnaında kafaya taktığın.sonrasında kendi içinde düşünüp abarttığına kanaat getirdiğin. belki şimdiki işnle mukayese ediyosun.
iki ete görmüşsün. günlük hayatta pek tercih etmiyorsun sanırım. ama hoşlanıyosun anladığım kadarıyla . buda bana bi konuda cesarete kapılıp bir şey yaptığın izlenimi veriyor. yada yapmak istediğin şey için biraz daha cesaret istiyosun. ve bunun hayırlı olmasını istiyosun. çıkçası bi dayanak istiyosun. hayrolsun inşllah. hem hakkınızda hem rüyanızda

Öncelikle hayirli aksamlar..benimde ruyami yorumlanabilir misiniz acaba:44: dedem annem ve yengem bir köye gidiyoruz böle aksam ustu gibi hafif hava durumu..girişte boyle ahirlar var ayni hayvanat bahcesindekilet gibide telden kafes gibi korunaklari var..içinde hep.kuzu ve koyun var.. Hatta biz aralarından geçerken.kuzilular yerde uyuyor ayak sesimize irkiliyorlar..sonra bskiyoriz sürünün içinde kurt yavrusu var..biz kuzulara zarar verir diyoruz o anda babam geliyor kurdu kovuyor ama halbuki kurt kuzularla yasiyormus onlar gibi davranip bize oyunlar yapiyor..sonra kIy evine giriyoruz sofraya oturuyoruz ve ben uyaniyorum..şimdiden çok TSK ederin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…