öncelikle hayrolsun. varmı evlilik planlarDatlucadu benimde rüyami yorumlayabilirsen sevinirim.
Nikah dairesi gibi bir yerdeyim, üzerimde gelinlik. Kalabalik bir ortam, nikah- dügün oldugu belli. Ancak ben sürekli kosusturmaca icerisindeyim. Yanimdada devamli gelen birisi var ama kim oldugunu hatirlamiyorum. Beyaz ayakkabilarimi aramakla mesgulum, ayagimda siyah terlikle kosturup duruyorum. Ayakkabilarimi bulamiyorum birtürlü. Ayakkabilarimi ararken, yüzümde killar oldugunu ve anneme yüzümdeki killarimi almayi unuttugumu söylüyorum. Aglamaya basliyorum. Bu arada yüzümden akan makyaji düzeltmek ve killari kamufle etmek icin makyaja koyuluyorum. :18: Ama o arada kalabalik benim yoklugumunda farkinda degil sanirsam. Sonra Bir yigin fotografci iceriye girmek istiyor, ama kapidan kimseyi sokmuyorlar. Bu arada damat hic ortada yok ve görmüyorumda.
Gercekten cok enteresan bir rüyaydi. Yorumunu merakla beklemekteyim.
öncelikle hayrolsun. varmı evlilik planlar
suan icin söz nisan gibi olabilir ama tam belli degil
hımm telaş sarmış seni ozaman :) bi panik havası var, kıl can sıkıntısı. umarım sorunsuz atlatacağın bir dönem olur
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
mrb bende nişanlıyım ama babam sonradan istemedi evlenmemi biraz kararsız kaldım.bu yüzden istiareye yatmaya karar verdim.benim rüyamıda yorumlar yardımcı olursanız çok sevinirim.çok zor durumdayım.rüyamda ilk karışık şeyler gördüm ama çok hatırlamıyorum.sonra eski işyerimde görüyorum kendimi.bi kaç günlüğüne oraya çalışmaya gitmişim ama diyorum ki hiç ayrılmıış gibi değilim burdan herkes bana çok iyi davranıyor diyorum.bardak yıkıyorum çay kahve taşıyorum.bardaklara su dolduruyorum.birisi benden kahve istiyor.bende götürecek oluyorum ama engel çıkıyor geç kalıyorum hep.en sonunda diğer yanımdaki bayan teli açıyor bi beceremedi getiremeyi diyor.ona kızıyorum.sonra kahveyi götürüyorum.o kişide diyo ki bende kalp var.bende o zaman sana kahve zararlı iyi ki geç getirmişim içme diyorum.sadece suyu içiyor.sonra başka bir rüyadada etek giymişim koyu gri çorap giymişim onu görüyorum.birde tiyatro gibi bi yerdeyim.bi tane değişik giyimli bi kadın görüyorum.kadın kısa etekli bi kıyafet giymiş.ama kıyafetin bazı yerleri siyah bazı yerleri beyaz.uyandığımda ilk aklıma kıyafetin beyaz tarafları geldi.öle işte.bütün bunları tek bir gecede gördüm.çok karışık geldi.yorumlayabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?