Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

baban gerçek hayatta bir evlilik mi yapacak?

sonunda buldum rüyamı yorucak birini bacagımda kocaman sivilce var ve bunu sıkıyorum içinden kurt çıkıyor beyaz bi kurt korkuyorum kurttun yarısı bacağımın içinde kalıyr yarısı çıkıyor

E

Evet canım. Öyle düşünüyorlar. Ama ben istemiyorum.

anladım. aslında rüyanda bunun kötü bir sonucu olacakmış gibi durmuyo. Sen bu düşünceyi yani babanın evlenme düşüncesini kafanda öldürmüşsün. mezar bu bence. ama nar ağacı bereketttir. ve o mezarda çıkıyor. belki bi şans vermelisin.
bahsettiğin köpkte , babanın evlenmek istediği kişiye dair senin olumsuz düşüncelerini simgeliyo.
köpekleri çok sevmiyon sanırım.

ayrıca bu ara herkese karşı kırgınlıkların var sanki

Bu ara herkese karşı kırgınım evet. O kadınla ilgili olumlu bir şey olduğuna inanmıyorum. Tanısan anlardın inan :)
Köpekleri çok severim. Bir köpeğim var hatta. Yeni işe hirme aşamasındayım. Görüşme yaptım dün. Ve dünkü mutluluğum geçen haftaki üzüntümü silip attı. Kendimi temiz bir sayfa açmış gibi hissediyorum. Belki şu içinde öldürdün dediğin budur. Ve nar belki benim kazanacağım bereketli para ve ya kariyerdir :)

dadtlucadım annem yanımda degil bende hep anneme anlatırım dayanamadım hemen bu topiği gördüm bi sorayım dedim rüyamda yabancı biriyle evleniyodum o yabancı benim arkadasım ama ben onun hakkıında hiç öyle hoşlanma falan hissetmedim gerçek hayatta sadece arkadastık siteden yazları ama bana kaç kere teklif etmişti ben kabul etmedim düşünmeden bide. ama rüyamda onunla evleniyodum bu ne demek hayr olsun inşallah

Son düzenleme:

rüyaların gönlün nasıl olmasını diliyorsa öyle vücud bulsun inşallah canım ama en önemlisi hayrolsun: ))

sonunda buldum rüyamı yorucak birini bacagımda kocaman sivilce var ve bunu sıkıyorum içinden kurt çıkıyor beyaz bi kurt korkuyorum kurttun yarısı bacağımın içinde kalıyr yarısı çıkıyor

hayrolsun, kafaya taktığın bişey mi var?

görüştünüz mü son zamanlarda?

evet nişanlımla ailemden cevap bekliyoruz ve biz çok tartışıyoruz sürekli bi tartışma ama ayrıda yapamıyoruz

ben yorumlamadım canım sen yorumladın : )
çok içine atma, bak öyle kurt düşer içine

tatlı rüyalar

rüyaların gönlün nasıl olmasını diliyorsa öyle vücud bulsun inşallah canım ama en önemlisi hayrolsun: ))

Aminnn canım. Bana güzel bir fikir verdin. Ben içimde çoğu şeyi öldürüp narla güzel bir ömüre adım attım. Çok sağol canım güzel yorumun için :)

geç olsun hayır olsun canım: )

öncelikle , balık kısmet derler. bi takım korkuların dışa vurumu sanki. çok mu ayrılık yaşadınız siz : ) ama netice güzel, birliktesiniz ve nasibiniz bol

Bu rüya zamanı çok kötüydü aramız kuzum.
Yüreğine sağlık

hayır coktan beri görüşmüyoruz yıl olucak nerdeyse en son atışmıştık oda ülkesine dönmüştü
hımm, böyle pat diye rüyana girmesi tuhaf biraz. belkide onun sana karşı böyle bir arzusu vardı. ve böyle bir istekle çıkar karşına.
hayrolsun

Bu rüya zamanı çok kötüydü aramız kuzum.
Yüreğine sağlık

rica ederim canım

güzel günler seninle olsun

aynennn hele hoşuna giden rğyaları rğya canavarı yutuyo kafanı ne kadar patlatsan da hatırlayamıyorum annemde bekler benim hatırlamamı sonra gece hatarken hatırlarım

ha ha ha ha : )))) allah iyiliğini versin, rüya canavarı ne ya : ))

sen yine iyi hatırlıyomuşsun ben hiç hatırlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…