Öncelikle hayirli aksamlar..benimde ruyami yorumlanabilir misiniz acaba:44: dedem annem ve yengem bir köye gidiyoruz böle aksam ustu gibi hafif hava durumu..girişte boyle ahirlar var ayni hayvanat bahcesindekilet gibide telden kafes gibi korunaklari var..içinde hep.kuzu ve koyun var.. Hatta biz aralarından geçerken.kuzilular yerde uyuyor ayak sesimize irkiliyorlar..sonra bskiyoriz sürünün içinde kurt yavrusu var..biz kuzulara zarar verir diyoruz o anda babam geliyor kurdu kovuyor ama halbuki kurt kuzularla yasiyormus onlar gibi davranip bize oyunlar yapiyor..sonra kIy evine giriyoruz sofraya oturuyoruz ve ben uyaniyorum..şimdiden çok TSK ederin
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
Cadım yorumlayabilir misin rüyamı zira çok etkisinde kaldım.
Nişanlımla havalimanındayız. Güya askere gidecekmiş etraftada askerler var.
Uçakları görüyorum. O kadar çok ağlıyorum ki resmen kendimi yerden yere atıyorum sen bu yaşta ne askere gidecekmişsin filan diye.
Sonra parmaklarımızdaki alyans gözüme çarpıyor sonra nişanlım şaka yaptım diye sarılıyor.
Sahil kenarına gidiyoruz ben denize giriyorum. Baya açılmış oluyorum kara uzağımda nişanlım gel diye el işareti yapıyor.
Sonra ben o derin denizde ona doğru gidiyorum ve dalgalarla beraber balıklar çarpıyor üzerime.
Öylece uyandım :26:
Arkadaşım cevaplarını şöyle bir okudumda sen rüyaları yorumlamıyorsun..yaptığın şey rüyalarından yola cıkarak günlük hayatta neler yaşamış olabileceklerine dair konuşuyorsun..senin kitabın bilinç altı..rüya yorumu bu değildir..biraz daha araştırmanı öneririm..bilinç altı ve rüya birlikte gelişir..ama senin yorumlarını doğru bulmadım. Geliştirmelisin kendini .bilmeni isterim..
Merhaba,
Benim rüyam hakkındada fikrinizi paylaşabilirmisiniz?
Rüyamda babam ben ve 3,5 yaşındaki kızım bir yere yetişmeye çalışıyoruz yokuş gibi biryerden iniyoruz. Birden karşıda gökyüzünde oldukça yoğun katran rengi kara bulutların bize doğru yaklaştığını görüyorum. Bulutlar uzaktaydı ama bulunduğumuz yere doğru yaklaştığını ve çok ürkütücü olduğunu hatırlıyorum. Sonra Babam "kızım gitme şiddetli yağmur gelicek" diyor. Bense bu kadar yol geldik bana gideriz bişey olmaz diyerek kızımı çekerek götürüyorum. Hatırladığım bu kadar. Ama bugün rüyamın etkisinden kurtulamadım ne yazıkki. Yorumlayabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.
benim ruyamida yorumlarsaniz cok sevinirim :)
gercekte cok iyi yuzzme bilmeme ragmen ruyamda yuzme bilmiyorum ve hoslandigim cocuk diyeyim ama pek degil yani sadece arada birkac bakisma...okuldan kendisi.. o bana diyorki gel sana yuzme ogreteyim..bende diyorum olur filan neyse yuzduruyor beni azcik derinlere inelim diyor 10 metre felan derine gidiyoruz ve kuma ayagimiz basacak sekilde derine yuzuyoruz.denizdede bolge bolge yosunlar var ve yosunlarin icinde su yılanlari..
sonra diyorumki hadi gidelim yukari cikalim felan ,sonra o megersem yosuna basmis yilanlar bacaklarina sariliyor bende suyun yuzeyine cikiyorum..boyle uyandim cok sacma ama cogu ruyamda su yilani goruyorum
arkadaslar ben ruyamda dedemlerdeydım oraya halamın kucuk oglu gelıyodu guya ıkımızde bırbırımızden hoslanıyo gıbıydık daha dogrusu ben hoslanıyodum guya bızım okulun kantınınde ona sımsıkı sarılıyodum oda bana benım saclarımı oksuyodu.onun sevgılısı varmıs o ben ve sevgilisi bı tuhafıyeye gırmısız degısık bı ıp var parmagına dolanıyo oyunmus guya kuzenım bı bna bıde sevgılısı olan kadına alıyo o kadın ıpını tuhafıyede acıyo oynuyo sonra benım elımdekı paketı acılmamıs ıpı alıyo bana oynadıgnı verıyo ben sınırlenıyorum ıpı kuzenımn kafasına atıyorum ve orayı terk edıyorum kuzenım pesımden gelıyo ben ona bagırıyrum o bana sarılıyo bırde hareketlerımız ve konusma tarzımız aynı calıkusundakı ferıde ve kamran gıbı sonunda bende ona sarılıyorum ve o anda uyanıyorum :)
yorumlarmısnz ruyamı ben 2-3 gun ruyanın etkısnde kaldm snra gectı gbı bırde sureklı buna benzer aynı kuzenımle ruyalar goruyorum?
Erkek arkadaşımla 3 gün önce ayrıldık. İlk gece de bilinçaltı yüzünden hep onu gördüm rüyamda, yan yana uzanıyorduk ardından ayağa kalkıp sarıldık falan ben de barıştık düşüncesiyle mutlu bir şekilde uyandım tabii bi' 10 saniye sonra gerçeği fark ettim. Dün gece yine gördüm ben yemek yiyordum sevgilim de yarım metre uzağımda bana bakıyordu meğerse ona da yemek almamı bekliyormuş, ben de almayıp kafamı çeviriyorum o da arkasını dönüp gidip kendisine yemek alıyor. Nedir ki bu
hayrolsun. yüzme bilmene rağmen rüyanda yüzme bilmiyosun : ) buda hoşlandığın kişi ile gerçek hayatta , bir bahane vesilsi ile arkadaşlığını ilerletmek istediğine işaret : )
rüyanda görüldüğü kadarı ile gayet güzel yüzüyosun: ) bilinçaltının açık bir oyunu. gelelim yılan mevzuuna, yüzerken balıklardan çekinir misin?
yosun , yosunlaın içine girmiş yılanlar, ya böyle bir anın var, yada gizli endişelerin. tanımdaığın kişilere dair korkuların. bana zarar verir mi, iyi birimi şeklinde gibi. hoşlandığın kişiye dair endişelerde olabilir bunlar. normalde vehimli birimisin?
evet normalde cok iyi yuzme bilirim. ve yuzerken baliklardan deniz yilanlarindan cok korkarim surekli gozlukle dalarim birsey varmi diye.cok vehimliyimdir
senden özür mü bekliyo acaba:26:
Ay bilmiyorum valla ne beklediğini ayrılalı 1 ay olacak ne sesini duydum ne yüzünü gördüm, ama beni merak edip sorduğunu falan öğrendim off off
: ))) sırnaşık, nazlı, başkasından ilgi bekleyen, bir tip miydi?
birazda sorumsuz sanki???? tabi hepsi tahmin
rüyayı yazdığında 3 gün oldu demişsin. Muhtemelen o zamanlar merak edip sorduğuna dair bişeyler duymamışsındır değil mi? Bu duyumlar rüyadan sonra geldi kulağına?
Canım merak ediyorum. Rüyamda mezarlık gördüm. Ve kafamı kaldırdığımda nar ağacı vardı kocaman. Ve benim bu narı ikinci görüşüm. Ne olabilir sence ? Korktum mezarlıktan biraz.
hayrolsun. ummadığın ( öldürdüğün, beklemediğin)bir yer, kişi, durum dan büyük bir iyilik göreceksin.
biraz daha detaylı anlatırsan daha detaylı yorumlayabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?