- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
ben uyuyamam hatırlamazsamha ha ha ha : )))) allah iyiliğini versin, rüya canavarı ne ya : ))
sen yine iyi hatırlıyomuşsun ben hiç hatırlamam
: ))) sırnaşık, nazlı, başkasından ilgi bekleyen, bir tip miydi?
birazda sorumsuz sanki???? tabi hepsi tahmin
rüyayı yazdığında 3 gün oldu demişsin. Muhtemelen o zamanlar merak edip sorduğuna dair bişeyler duymamışsındır değil mi? Bu duyumlar rüyadan sonra geldi kulağına?
kuzenine dair böyle bir sempatin var mı , yoksa hepsi çalıkuşunun marifeti mi: )
geç olsun hayır oslun diyorum sana da: )
endişeelrin olduğu için mi rüyanın etkisinden kurtulamdın, gerçekçi bir rüya olduğu için mi?
düz mantık gidersek seni bekleyen, varlığından haberdar olduğun, göğüs germeye hazır bir şekilde beklediğin bir sıkıntıdan bahsedebiliriz.
biraz özele girersek , kafana buyruk birisi misin acaba diye düşünebiliriz: ))
bu arada annen yok rüyanda. oda ilginç. babanın üstüne daha çok titriyosun galiba. tabi bide kızının
Öncelikle teşekkür ederim.
Rüya ürkütücü bir rüya olduğu için etkisinden kurtulamadm sanrm. Evet Başıma buyruk biri olduğum doğruTabi anneminde yeri başkadır ama tabi bende bir kız çocuğu olduğumdan babama daha düşkünüm :)
Tekrar teşekkür ederim :)
rica ederim
sanki sende kendini sevdiğine karşı bir yük görüyormuşsun gibi bi his var. önceleri sen onun üstüne çok düşmüşsün, ama aldırmmaış, sonrada o seninle ilgileniyo ama sen oralı olmuyosun. olamıyosun çünkü kalbin kırık. Maddi sıkkıntılarınolabilir şu anda . aslında gelecek güner ferah ama biraz sabretmen lazım. ayrıca yaşadığın olaylara geniş açıdan bakmaya çalış, daha farklı güzellikler göreceksin. etrafındaki insanlardan kuşkulanıyosun. buda muhtemelen yaşadığın ilişki ile alakalı.insanları tanımadığını farkediyosun. onlarla yeni yeni yüzleşyosun. farketmediğn yanlarını keşfediyosun. ama sağlam, seni herşeyiyle sevecek çocuksu bir arkadaşlığa ihtiyacın var.Off benim bu terk eden sevgilm yine ruyama girdi. Ruyamda onunla bir arkadasimizin evinde kalmisiz ben ona bir hediye almisim ama hediyeyi bicakla parcaladi sonra uyuduk ben onun sol tarafina yattim basimi gogsunun uzerine koydum sabah kalktigimizda sol gogsunun ustu morarmis ve kizarmisti. Cok ozur dilerim birak bakayim diyorum dokundurmuyo sonra yataktan kalkiyoruz bana diyor ki bana alsigin hediden bir daha istettim, barisma girisiminde bulunuyor bir nevi ben de banyoya giriyorum elimde beyaz havluyla ve ona defol git diyorum. Sonra ruyamin ondan bagimsiz kisimlarinda yerde para buluyorum kagit para. Bir tepede kucuk bir erkek cocuguyla yuruyuse cikiyorum park icinde agaclar var ama tepeden manzaraya baktigimizda kocaman yesil gol vardi. Sonra buyuk bi kopek yanimdaki cocuga saldiriyor tam na da saldiracak aramizda birkac cm kaliyor hirliyor ama saldirmiyor. Etrafimda da koyun postu gibi kopek derisi goruyorum.
hayrolsun. oğlan çocuğu özleminz mi var : ) rüyaya amel edip hamile kalmayın sakın. onar çoğu zaman bilinçaltımızın eserdir.rüyamda 3 tane erkek çocuğumun oldugu görüyorum 10 yaşlarında felanlar diyorum ki bunlar benim oğlum
(normalde 2 kızım varacaba 3. düşünsem tersi olup 3. kız annesimi olucam )
Sevdiğin insanla evlilik düşüncen var. ama bunu kendine bile itiraf edemiyosun. muhtemelen yeni bir ilişki yada sevdiğin kişi bu düşünceye mesafeli. ailende seninle aynı fikirde. bi an önce mürüvetni görmek istiyo. belki bu konuda sana baskıda yapıyolar. hayrolsunselam, konu acip yazmistim ama kimse cevap vrmedi belki sen yardim edersin yorum icin
Ruyamda ilk kisimda bir baloya katilcakmisim annem bana bir elbise dikiyor sonra yanina gidiorum elbiseyi almaya bembeyaz tullu dantelli diorum anneme bu elbise gelinlige benzemis nie mavi yada yesil dikmedin diye o da bu sana daha cok yakisacak dio
Sonra bir eve gidiorum hazirlanmaya orada sevdigim kiside var oda hazirlanio beraber gidecekmisiz (suan ayriyiz onunla) bana cok guzel olmussun dio opuo sarilio kokluo
Kolyukta oturuo bende onun kucaginda otuyorum oyle sarilarak, sonra yan odada sofra kurulmus herkes corba icio annem gec kalicaksin hadi sacini makyajini yap dio beyaz topuklu ayakkabi giyinip kuafore gidiorum :)
Arkadaslar yıne garıp ruyalarımdakı kuzenımı (ortanca halamın oglu Onur'u)gordum ruyamda.Bu sefer benım kucuk halam onun kucuk teyzesı yanı onlardaydık.Kucuk halamın kızı Fatmagul ıle cok samımıyız.Onur amcamın oglu Omer ıle ıcerıde oturuyorlardı amcamlarda vardı.Bende guya Onur'a gostermek ıcın faceden Burak Caymaz'ın profılını ve fotograflarını acmaya calısıyordum Fatmagul'de bana yardım edıyordu.Nedenı ne?
Kızlar ben geçen gece rüyamda üç harflilerle konuştum görünmek istediler korktum gözlerimi kapadım gölgeler gördüm sadece uyandığımda epey korkmuştum. Ses tanıdık gelen bi erkek sesi hatta kardesım sesıne benzıyo ama sansürlü idi.
sansürlü derken?
arkadaşlar, mesaj yazarken mesajlarımdan alıntı yaparak yazarsanız mesajlarınıza daha çabuk dönüş yapabilirm. zira çoğu zaman burayı unutuyorum
Evet ona karsı bır sempatım var ve kendımı fılmle cok ozdeslestırıyorum hattasa romanını bıle aldım okuyorum.17 yasımdayım 18.mden gun alıyorum 11 eylul de 19.mdan gun alcam :) pekı bu ruyaların sebeplerı ne?onuda ılgılendıren bırseymı cok merak edıyorum hergun ruyama gırıyor bır anlamı olabılırmı sızcee :)))çalıkuşu : )))
belli ona karşı bi sempatin var (Onur'a) ve kendini filmle çok özdeşleştiriyosun. Kaç yaşındasın ?
arkadaşlar, mesaj yazarken mesajlarımdan alıntı yaparak yazarsanız mesajlarınıza daha çabuk dönüş yapabilirm. zira çoğu zaman burayı unutuyorum
rica ederim : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?