Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

yani sesin kalitesi bozuk korku fılmlerınde kı gıbı :)
anladım.
gözlerini kapama olayı bana bilinçli gibi geldi. yani aslında beynin uyumuyor, uyanık. bu rüyayı uykunun hangi halinde gördüğünde önemli. uykularımızn dönemleri vardır biliyosun, uykuya daldıkyan yaklaşık 35-40 dk sonra rem dönemi denilen rüyaların başladığı bölüme dalarız. tahminim tam olarak uykuya dalmadığın bu dönemde ya da uyku bölünmsinden sonra daldığın arada bu rüyayı görmüş olmalısın. dediğim gibi gözlerini bilnçli olarak kapatmışsın. bu da seni bu tür düşüncelere beyninin ittiği çağrışımını yapıyor bana . bastırılmış bir takım korkuların su yüzeyine çıkışı olabilir. fazla üstünde durmamanı öneririm.
tatlı rüyalar
Offff benimkine çok doğru yorum yapmışsın ya çok teşekkür ederim cidden terk edilip yalnız kalınca etrafımdaki her insanın pisliğini gördüm
rica ederim. geçmişi unut gitsin artık

o kişiye sempatin devam ettiği müddetçe, ve o filmi izlediğin müddetçe , bak hatta kitabını bile almışsın, bu rüyalar devam eder. aslında bunlar rüya değil senin hüsnü kuruntun : ))) yani güzel hayallerin. yaşın bu tür duygular için çok elverişli. eğer umudun yoksa bu tür ilişkiden kendini çok kaptırmamaya çalış. rahatsız oluyorsan bu hissetiklerinden kitaba ve diziye bir süre ara ver. farklı ortamlara gir.
ama benim anladığım kadarıyla çok rahatsız değil gibisin bu melankolik duygulardan, ne dersin ?

bi evlilik isteği var sanki evlilik aş eriyosun : )))

peki erkek arkadaşınla uyumlu olduğunuza dair soru işaretleri var mı kafanda?

arkadaş çevrende evliliğe adım atanlar da var sanırım......

Aa ama bende rüya gördümm

Rüyamda ormanlık alan gibi tenha bi yerde kayboluyodum cıkmaz sokaklar arasında yolumu bulmaya çalışırken bi kadın ve küçük kız çocuğunun gezdiklerini görüp yanlarına gidiyodum sonra yolumu bi sekilde bulup kendimi eski mahallemde buluyodum ordada yolları karıstırıp kayboluyodum korku ve tedirginlik içinde...

nedir bunun tabiri acaba..:44:

bebek özlemi var sanırım : ))

bu tür rüyalar genellikle beynimizin hislerimize teslim olduğunun işaretidir. şayet öyle bir şey yoksa hayırlı güzel bir rüya. inşallah yakın zamanda güzel bir haber alırsın.

çıkmaz sokak mı , orman mı? kafan biraz karışık bu aralar sanırım. tercih yapmak zorunda hissediyon kendini. eş-dost-tanıdıklar ilgili bazı durumlar var. yani eskiden haşır neşir olduğun insanlarla ilgili şeyler tekrar çıkıyo karşına. . eski mahallen biraz karışık bir yermiydi. belki sana gizemli gelen yanları vardı. şu anda içinde bulunduğun bu durumu eski tecrübelerle somutlaştırmış beynin.
ama kesin olan şu ki git gellerin var

Doğru.. yaklasık 5.5 ay sonra düğünüm olucak tedirginim... bekarken yaşadığım hayat cok farklıydı cok delidolu yaşardım sürekli dışarıda arkadaşlarımla gezerdim mesela.. ama nişanlım evcimen sakinn duygusal pek kalabalıgı sevmeyen biri..hiç bi problemimiz yok Allah a sükür ama içten içe korkuyorum sanırım uyuşamazsak diye..:44::26:

eski mahalle neden görüldü çıktı ortaya : ))

sanıırm o kız çocuğu ve kadın sen ile annensin. bence bu konuda annenden yardım iste. rüyanda yolunu bulmanı sağlayan oymuş

Merhaba aksam ben de ilginc ruyalar gordum.hatirladigim kadariyla ruyamda gece uyurken kalkiyorum ve bakiyorum ki oturdugumuz apartmanda herkesin kapilari acik.siyah giyimli insanlar dolasiyor etrafta.eve giriyorum telefonum caliyor ekrana baktigimda sadece "m"harfi var, m harfi ariyor yani beni.sonra bi kez daha telefon caliyor bu kez de "n" harfi ariyor.efendim diyorum, cık, disari cik diyor bana.ama ses tonu o kadar urkutucu ki ruyamda bana geldiler diyorum anlarsiniz ... harfliler iste.o anda uyandim zaten urpertici bi ruyaydi:// cok merak ediyorum yorumunuzu

your_app_name uygulamasi kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.

rüyamda kız bebeğim olmuş.normalde yok.ama onu görmüyoum.eşimle tartışıyoruz ismi canan olcak diyor.ben elif olcak diye diretiyorum ama kabul etmiyor.bu üzüntü ile yanından gidiyorum.bilmediğim sokaklara dalıyorum akşam oluyor.metrobüsün ordan geçerken bi tünelden geçmek zorunda kalıyorum orasıda o kadar dar ki,sürünüyorum ama nafile.sıkışıyorum tekrar çıkıyorum.o sırada patronum bana öbür metrobüs yolundan git diyor..ben vazgeçiyorum ve akşamın kör karanlığında bir eve giriyrum kendi evim sanıyorum.sabah kalktığımda beni bi aile karşılıyor.çok samimiler.ben utanıyorum habersiz girip yattım kendi evim sandım diye açıklama yapıyorum.ama onlar bana kızmıyor.sonra eşimi arıyorum ama bulamıyorum.nasıl bir rüyadır anlamadım.

komşularınızla aranız nasıl?

: )) yeni evlisin sanırım

: )) yeni evlisin sanırım

pardon ya imzanda yazıyormuş zaten.

incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden tartışmalar var sanırım. aslında sende farkındasın ama biraz inatlık var ikinizde de. evliliğinde kendini çok sıkışmış hissediyosun. bunalmışsın. bazen ayrılığı düşündüğün oluyor ama karar veremiyozun. farklı durumları kafanda tartıyosun. alternatifleri düşünüyosun. baba evini özlüyosun.

bebek isteği var mı? belki buda bunlatmış olabilir seni. etrfaında çok akıl veren var. ama sen biraz dik kafalı gibisin: )
tekrar hayrolsun

mrblar....

rüyamda dişle alakalı sıkıntım olduğunu gördüm. şöylkei iş arkadaşım yanağımdaki hafif şişliği gösterip ağzımı açmamaı istiyor bende açıyorum ve dişlerimi inceliyor..bi tane dişte sıkıntı var gibiydi..rüya bağlantılımıydı bilmiyorum ama daha sonrasında kuaföre gidiyorum kendi kuaförüm kapalı olduğu için başka bi yer arıyorum kendime.bayan kuaför tercih edrim hep..ama girdiğim kuaför erkekti ve çekinerek istemeyerek giriyorum tekrar çıkmak isterken güler yüzle oturtuyorlar beni sonrasında kaşlarımı aldırıyorum..kaşlarımın üstü simsiyahtı ve kuaför çok güzel alıyordu..tşkler

Son düzenleme:

tedavi görüyorum bebek için...evet evin içinde iki inatçı keçi var...

aramiz pek iyi degil yani kotu de degil yeni tasindik zaten 3 4 ay oldu is gucten kimse birbirini gormuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım. onlara karşı biraz ön yargılı gibi gördüm sizi. Çok tanımadığınız içinde rüyanızda apartmanda dolaşan kara lar olarak tanımlamışsınız. harflere gelince. 3 harfli den aklınızda kalmış muhtemelen. böyle şeylere çok takılmamanızı tavsiye ederim. düşünmeyin, umursamayın,
tatlı rüyalar

ailenizde rahatsız olan biri var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…