Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

evet var.annem ve kayınvalidem. ikiside

geçmiş olsun. özellikle annenin hastalığı seni baya sıkıntıya uğratıyo sanırım. aklın onda . dışardan da çok belli ediyosun bunu. yanağındaki şişlik bu.bu konuda dertleşmeye ihtiyacın var yada dertleştiğin insnalr var.

kuaför meselside günlük ihtiyaçlarınla alaklaı
hayrolsun

çok tşk ediyorum.evet aklım onda sürekli .pazartesiyi atlatırsak inş sorun kalmicak

bu ara cok stres icindeyim sanirim ondan boyle bi ruya gordum sagolun tesekkurler yorumunuz icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yıllardır unutamadığım ve çok etkisinde kaldığım kısa ama anlam veremediğim bir rüyam var yorumlarsan çok sevinirim.
Rüyamda kapı çalıyor ben kalkıp kapıyı açıyorum kimse yok sonra yere bir bakıyorum 2 tane kocaman simsiyah tüylü 2 fare o kadar korkuyorum ki kapıyı kapatmaya çalışıyorum ama içeri girmek istiyorlar bende iyice kapıyı itiyorum kapının arasında kalıyorlar ama nasıl diyim sünger gibi kemiksizler hiçbir şey olmuyor ve bana cennet kulağı diyorlar sadece net bu sözü hatırlıyorum zaten sonrasında annemin uyandırmasıyla uyandım ama hiç unutamadım.

çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin inş. evet artık anne olmak istiyorum inş.bu ay güzel haberler alırım inş. sağo cnm

çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin inş. evet artık anne olmak istiyorum inş.bu ay güzel haberler alırım inş. sağo cnm

ay estağfirullah ne demek canım ya , çok mahcup oldum. inşallah rabbim hayırlı bir evlat ile onurlandırır seni.

hayrolsun. bu rüyayı gördüğün dönemde seni etkisine alan korkularını hatırlıyor musun?

bi evlilik isteği var sanki evlilik aş eriyosun : )))

peki erkek arkadaşınla uyumlu olduğunuza dair soru işaretleri var mı kafanda?

arkadaş çevrende evliliğe adım atanlar da var sanırım......

Kafamda soru işaretleri var evet. Evlilik isteğim de var Ama emin değilim, hem istek hem korku:44: Evlenmiş arkadaşlarım da var evet, ağzına sağlık İnternetten baktım yeşil erik için çok hayırlı deniyor. Ama senin yorumun daha açıklayıcı olmuş

datlum benimde rüyalarımı yorumlayabilirmisin,Allah razı olsun senden..
canım geçenlerde böyle yeni doğmuş iki kediyavrusu gördüm tüyleri yoktu ve gözleri açılmamıştı sanırım ölmüşlerdi..
dün gecede rahmetli annemi gördüm ,nur içinde yatsın cümleside,yeni mutfak dolabı yaptırıyodu eve...

rahatsz deglm ama umudmda yok cunku onun bbasının tarafyla dedemlr kus ımkansız yanı anlıycagn :)

Ben simdiye kadar ne zaman ruyamda dis gorsem yakinimdaki birileri vefat etti ve su anda anneannem cok hasta o yuzden bu ruyayi gorunce korktum yorumlar misiniz lutfen. Gecen gun ruyamda uyuyorum sonra birden aciyla uyaniyorum ve kopek disimin yerinde olmadigini gorup agliyorum bagira bagira agliyorum kendimi parcaliyorum resmen sonra gidip babama vurmaya basliyorum senin yuzunden disim dustu beni neden doktora goturmedin daha onceki dislerimin dusmesinden hic ders almadin mi neden beni umursamiyorsun falan diyorum babama. Sonra sakinlestiriyorum kendimi enurr yapacak bir sey yok alisman lazim dislerin eksik olsa bile sukret ki kotu bir hastaligin yok diyorum kendi kendime. Sonra gidip aynaya bir bakiyorum ki disim yerinde dusmemis megerse. Yorumlar misiniz lutfen

tatlım şimdiden teşekkür ederim rüyamla ilgilendiğin için okulda tavırlı olduğum bir arkadaşım var dün onu rüyamda gördüm sınıftaydım yine herkesle uğraşıyor gülüyordum sonra bi baktım o çarşafın içinde yatıyor hiç bir şey olmamış gibi yanına gidip ayak ucuna yatıyorum ayak baş şeklinde o da benle konuşmaya etmeye sevgi gösterileri falan yapıyor ve bu tavırlı olduğum arkadaşım erkek ben gidemiyorum uyanıyorum

rica ederim cümlemizden canım,

rüyalarını biraz daha detaylı anlata bilirmisin?

rahatsz deglm ama umudmda yok cunku onun bbasının tarafyla dedemlr kus ımkansız yanı anlıycagn :)

ben yinede dikkat et derim, gönül ferman dinlemez

baban anneanene karşı biraz ilgisiz galiba. bu seni çok etkilemiş. aslında bastırılımış duygularının yansıması olan bir rüya. diş gördüğünde birinin vefat edeceğini düşündüğün ve anneanne düşkün olduğun için otomatikman anneannem ölürse benim dişim düşer şeklinde yormuşsun. aslında öyle bişey yok. dişin yerinde . babana olan tepkini de bu şekilde yansıtmışsın. diş hem ölümü hem kişilerin yerini almış rüyanda. dişim düşütüğünde birileri öldü, yine düştü, ( burda diş anneanneyi temsil ediyo,ve babana gerçek haytta onunla ilgilenmediği için kızgınsın) ama sen beni doktora görütmedin. Hiç mi ders almadın (burda da kendine bir tepki var. ve diş ölümü temsil ediyo. dikkat et anneannem ölebilir! ) ama herşeye rağmen diş rüyanın sonunda yerinde. yani bunlar senin halüsülasyonların.
umarım açıklayabilmişimdir. hayrolsun. tatlı rüyalar

Hayır çok Şükür bir korkum yoktu o dönemler :)

hayatının o dönemine kadar sorunsuz geçen bir süre, sonrasında kapı çalıyor ve iki korkunç fare ile karşılaşıyorsyn. kaç yaşındasın rüyayı gördüğünde kaç yaşındaydın bilmiyorum ama belki biraz sonrasında hayata karşı duyulan kokular var. normal haytta siyah fare ile çok karşılaşılmaz, muhtemelen etkilendiğin bir olayın yansıması. yada siyah rengi ürkütücü bulman. yine gerçek haytatt afareler çok hızlıdır. kpılara kolay sıkışmazlar. ama sen kıstırmayı başarmışsın. buda biraz şanslı olduğunu, korkularını, çok korkmana rağmen, şansında yardımı ile alt etmekte başarılı olduğunu gösteriyo. belkide olayları abartan bir yanın var. fareler normalde de kemiksiz hayvanlardır heryerden kolayca geçebilirler. muhtemelen bu bilgiyi kullanmış aklın. cennet kulağı en ilginç olanı. ne anlmaı var çözemedim. belki bir uyarı sana . hayatta dikkatli ol , korkularına karşı tetikte ol gibi.
herşeye rağmen güçlü bir kişiliğin olduğunu söyleyebilirm. olaylarla yüzleşmeyi biliyosun.
hayrolsun . tatlı rüyalar

rica ederim. niye çarşafın içinde yatıyor. lüzumsuz birimi bu arkadaşın. birazda patavatsız galiba : )biraz da zıtsınız galiba. aslında doğru iletişim yolarını öğrenseniz ortak bir nokta bulacaksınız ama patavatsız olduğu için bunu beceremiyo. belki senin yardımına htiyacı vardır
hayrolsun ttalı rüyalar

Merhaba,
şuan 8 haftalık hamileyim..
.. İlk gördüğüm rüyada yanımda bir adam var ve elinde bir tablo diyorki burda ne yazıyor bakıyorum altın harflerle yazılmış arapça bir yazı diyorum ki
"Lâ İlâhe İllallah Muhammedun Resulullah" yazıyor diyorum..
.. Sonra aynı rüyada çok iştahlı bir şekilde karpuz yiyorum
.. 2.rüyamda da bir falcı var kahve falı bakıyor eşime bakıyormuş benim yüzüme büyücü gibi bakıp diyor ki sen hamilemisin hayır diyorum (saklıyormuşum) hamilesin falan diyor sonra cinsiyetini soruyorum kız diyor daha sonra ne kızı oğlan olcak sünnet olcak diyor. Birde yine rüyamda iştahlı bir şekilde çilek yiyordum

Allah razi olsun Anneannemi kaybettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…