Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

ya ben derslerde onu geçtim kıskanıyo önüme engel koyuyo bende araya mesafe koydum evet benle anlaşıyodu mutluydu ama haketti bunu derslerimi bozmak istedi izin veremem buna

Merhabalar ben de bir rüya soracaktım. Ancak rüyayı ben görmedim. Benim için istihareye yatan teyzem gördü. Ben de çokj ayrıntı bilmiyorum. Ancak rüyasında teyzem bembeyaz kar yağdığını görmüş. Ve oğluna ve torununa (torunu erkek) yatak seriyormuş. Ve havanın sıcak mı soğuk mu olduğunu da anlamamış.. Yorumlar mısınız. Hayramı yoracağız, şerre mi?? Teşekkürler..

selam

ruyamda iki tane bembeyaz ran kedisi gordum ikisininde yavrulari olmus emzirmek istemiyor ben bebeklere yardim ediyordum, hayirlara gitsin

Rüyamı yorumlar mısınız?

Bekarım. İki üç gün önce rüyamda hamile olduğumu gördüm. Karnıma bakıyorum çok ufak bir göbeğim var ama hamileliğimin sonlarıymış. Sancım varmış. İkiz mi olacakmış bebeğim tam hatırlamıyorum. Komşumuz geliyor. Karnıma bastırıyor. Saha rahat doğum yapayım diye. Daha çok ağrı çekmeye başlıyorum. Ona kızıyorum. Elleme karnımı falan diyorum. Ne olabilir bu?

o kuzenım ablamdan 2 yas kucuk ama gecen sene ablama cıkma teklıfı etmıs gercı bnada oyle ımalarda bulunuyodu ıkımızede sey yapmıs anlıyacagın cok uzuldm 1 yıl olmus ve daha dun laf arasında annem soyledı gercekten mahvoldum ve bugun benı aradı kuzenım sesını duyunca cok mutlu oldum suan sevgılısı varmıs baya cıddı bı ara benım sevgılım oldu bana baya kızdı ıste gecenlerde bırde konusurken canımlı bıtanemlı hayatımlı konusuyo gercı abısıde oyle konusuo ama bıkeresınde bana telefonda konusurken tamam askım fılan dedı baya etkılendım

anlattığın kadarıyla hovarda biri bu kuzen sanırım, üzülmek istemiyorsan çok yaklaşma derim. bir abla tavsiyesi

sevgili datlucadu benim rüyamı da yorumlarsan sevinirim.çünkü çok korktum internetteki yorumlardan.

hayırlara çıksın rüyamda yengemin akrabalarından adını bile bilmediğim biriyle evleniyorum, düğünüm oluyor.ama nasıl düğün çalgı çengi yok.bir hengame var.adamı tanımıyorum bile.uzaktan görüyorum.üstü başı pis, saç sakal birbirine karışmış, gariban biriymiş.böyle tövbe mağaradan çıkmış gibiydi.ama iyi kalpliymiş.ve her şey 1 haftada yapılıp bitirilmiş.yani 1 hafta önce istenmiş 1 hafta sonra da düğünüm oluyormuş.yani adam kesinlikle bana hiçbir yönden uygun biri değil.ne kültürel ne başka bir şekilde.diyorum ben nasıl bu noktaya geldim, bu işler ne çabuk oldu bitti, beni kimse de mi engellemedi benim ne işim var bu insanla evleniyorum.nasıl evli durucam ben bununla diyorum.çok üzülüyorum.düğün de dahil olmak üzere her şey öylesine hayal kırıklığıydı ki anlatamam.gideyim bir konuşayım bir sesini duyayım bari diyorum.yanına gidiyorum.ama konuşduk mu konuşmadık mı hatırlamıyorum.gelinlik ve damatlık da hatırlamıyorum.kendimi gelinlikle görmedim.daralıyorum böyle bırakıp kaçmak istiyorum ama bir yandan da eski sevgilime nispet olsun diye evlenmeyi de istiyorum.çok kötüydü

normal hayatımda da sevgilim yok şu anda.evlenmeyi istediği halde evlenmeyip ayrıldığım eski sevgilim bi kızla sözlendi.onlara gıcık oldum.ciddi düşünen biriyle tanıştırcaklar beni önümüzdeki günlerde.bunlar mı girdi rüyama yoksa nette yazıldığı gibi ölüm mü keder ve üzüntü mü bilemiyorum.

şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
canım sen kendin yazmışsın zaten, kafa bu olayla çok meşgul olduğu için görmüşsün muhtemelen. gerçekte tanıştıracakları kişi ile yengenin bir irtibattı var mı? anladığım kadarıyla sen dış görünüşe oldukça önem veriyosun. belki kendi kendini kalbi temiz olsun yeter yakışıklı olmasa da önemli değil diye ikna ediyosun ama aslında önemli. eski sevgilin yakışıklıydı sanırım. biraz kıskançlıkda var tabi. hayrolsun

hemen cvp ladığın için tşk ederim canım.
yengemle alakası yok tanıştırcakları kişinin.başka bir arkadaş tanıştırcak.dış görünüş çok da önemli değil benim için ama bu normal üstüydü. düğününde sokakdaki bir dilenci gibiydi.üstü başı pis saç sakal birbirine karışmış mağara adamı gibi etrafa bakıyordu.düğünüm vasatdı.ayy çok korkunçtu her şey ya.

Son düzenleme:

merak etme : ) bence endişelnmeni gerektirecek bir şey yok, altı üstü bir rüya. siteler ne bilsin senin kafandan neler geçtiğini : )

canım benimki garip biraz:)kusura bakma rüyamda wc ye yetişemiyorum ama tuvaltimi kapının önünde yapmışım yere büyük tuvalet çoktu:26::26::26::26:

Bende ruyamda yesil yilan gordum orta boydaydi once kovaladi yesil yapraklarin arasinda onu yakaldim ve bas ve isart parmagimla agzini kapadimbunuda yorumlarmisin canimcim

inşallah bebişim sağol tşk ederim
rica ederim

canım benimki garip biraz:)kusura bakma rüyamda wc ye yetişemiyorum ama tuvaltimi kapının önünde yapmışım yere büyük tuvalet çoktu:26::26::26::26:

hayrolsun , direk oğlunun ka..a anne dediği geldi aklıma : ))

bi ilişkisi var mı bilmiyorum

bu ara telaştan biraz fazlamı sinirlisin acaba? bu sinir sana yapmayacağın şeyleri yaptırıyo olabilr mi ?

Bende ruyamda yesil yilan gordum orta boydaydi once kovaladi yesil yapraklarin arasinda onu yakaldim ve bas ve isart parmagimla agzini kapadimbunuda yorumlarmisin canimcim

etrafında her işe karışan, her ortama girip çıkan, çok konuşan, sinir bozucu bulduğun bir arkadaşın var mı? : )

canım çok şükür onlar geride kaldı sinirli iken bile makul olmaya çalışıyorum ama...:44:

canım çok şükür onlar geride kaldı sinirli iken bile makul olmaya çalışıyorum ama...:44:

sevndim

ancak rüyana göre bi olumsuzluk var, sevmediğin bişeyi yapıyosun. ya dedikodu, ya kötü söz, yada bu nun gibi hoş olmayan bişey. bunu da gayri ihtiyari yapıyosun. kasıt yok. benim anladığım bu
tekrar hayroslun

benimkinide yorumla bari
annem ve babamla bi apartmana girmişiz. bayramlaşmayamı? gidiyoruz ne.
asansöre biniyoruz. sonra ben bi şekilde onların yanından ayrılıyorum. bi bakıyorum derme catma diyarbakır mardin evleri varya onların arasındayım.
akşam olmak üzereymiş. bi gelinle damatın evlerinin dibindeymişim sanırım.
sonra sacımı cekiyorum öyle cok acıtarak degil. hani dökülürde cekeriz ya öyle... ve ben cektikce saclarım gelio dökülüo... aa bak dökülüo saclarım diyorum. cektikce dökülüo baya. en son cekişimde gelmiyodu sac falan

birde gecen gün. kücük valizler varya ondan hazırlamışım. odaya babam giriyo hemen cantayı bi tarafa itip üstüne beyaz cok güzel ütülü tertemiz gömlekle kamufle ediyodum.görmesin diye..

yorumun için şimdiden tşkler canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…