rica ederim. niye çarşafın içinde yatıyor. lüzumsuz birimi bu arkadaşın. birazda patavatsız galiba : )biraz da zıtsınız galiba. aslında doğru iletişim yolarını öğrenseniz ortak bir nokta bulacaksınız ama patavatsız olduğu için bunu beceremiyo. belki senin yardımına htiyacı vardır
hayrolsun ttalı rüyalar
Allah razi olsun Anneannemi kaybettik.
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
rica ederim cümlemizden canım,
rüyalarını biraz daha detaylı anlata bilirmisin?
ben yinede dikkat et derim, gönül ferman dinlemez
baban anneanene karşı biraz ilgisiz galiba. bu seni çok etkilemiş. aslında bastırılımış duygularının yansıması olan bir rüya. diş gördüğünde birinin vefat edeceğini düşündüğün ve anneanne düşkün olduğun için otomatikman anneannem ölürse benim dişim düşer şeklinde yormuşsun. aslında öyle bişey yok. dişin yerinde . babana olan tepkini de bu şekilde yansıtmışsın. diş hem ölümü hem kişilerin yerini almış rüyanda. dişim düşütüğünde birileri öldü, yine düştü, ( burda diş anneanneyi temsil ediyo,ve babana gerçek haytta onunla ilgilenmediği için kızgınsın) ama sen beni doktora görütmedin. Hiç mi ders almadın (burda da kendine bir tepki var. ve diş ölümü temsil ediyo. dikkat et anneannem ölebilir! ) ama herşeye rağmen diş rüyanın sonunda yerinde. yani bunlar senin halüsülasyonların.
umarım açıklayabilmişimdir. hayrolsun. tatlı rüyalar
o kuzenım ablamdan 2 yas kucuk ama gecen sene ablama cıkma teklıfı etmıs gercı bnada oyle ımalarda bulunuyodu ıkımızede sey yapmıs anlıyacagın cok uzuldm 1 yıl olmus ve daha dun laf arasında annem soyledı gercekten mahvoldum ve bugun benı aradı kuzenım sesını duyunca cok mutlu oldum suan sevgılısı varmıs baya cıddı bı ara benım sevgılım oldu bana baya kızdı ıste gecenlerde bırde konusurken canımlı bıtanemlı hayatımlı konusuyo gercı abısıde oyle konusuo ama bıkeresınde bana telefonda konusurken tamam askım fılan dedı baya etkılendım
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
canım sen kendin yazmışsın zaten, kafa bu olayla çok meşgul olduğu için görmüşsün muhtemelen. gerçekte tanıştıracakları kişi ile yengenin bir irtibattı var mı? anladığım kadarıyla sen dış görünüşe oldukça önem veriyosun. belki kendi kendini kalbi temiz olsun yeter yakışıklı olmasa da önemli değil diye ikna ediyosun ama aslında önemli. eski sevgilin yakışıklıydı sanırım. biraz kıskançlıkda var tabi. hayrolsunsevgili datlucadu benim rüyamı da yorumlarsan sevinirim.çünkü çok korktum internetteki yorumlardan.
hayırlara çıksın rüyamda yengemin akrabalarından adını bile bilmediğim biriyle evleniyorum, düğünüm oluyor.ama nasıl düğün çalgı çengi yok.bir hengame var.adamı tanımıyorum bile.uzaktan görüyorum.üstü başı pis, saç sakal birbirine karışmış, gariban biriymiş.böyle tövbe mağaradan çıkmış gibiydi.ama iyi kalpliymiş.ve her şey 1 haftada yapılıp bitirilmiş.yani 1 hafta önce istenmiş 1 hafta sonra da düğünüm oluyormuş.yani adam kesinlikle bana hiçbir yönden uygun biri değil.ne kültürel ne başka bir şekilde.diyorum ben nasıl bu noktaya geldim, bu işler ne çabuk oldu bitti, beni kimse de mi engellemedi benim ne işim var bu insanla evleniyorum.nasıl evli durucam ben bununla diyorum.çok üzülüyorum.düğün de dahil olmak üzere her şey öylesine hayal kırıklığıydı ki anlatamam.gideyim bir konuşayım bir sesini duyayım bari diyorum.yanına gidiyorum.ama konuşduk mu konuşmadık mı hatırlamıyorum.gelinlik ve damatlık da hatırlamıyorum.kendimi gelinlikle görmedim.
normal hayatımda da sevgilim yok şu anda.evlenmeyi istediği halde evlenmeyip ayrıldığım eski sevgilim bi kızla sözlendi.onlara gıcık oldum.ciddi düşünen biriyle tanıştırcaklar beni önümüzdeki günlerde.bunlar mı girdi rüyama yoksa nette yazıldığı gibi ölüm mü keder ve üzüntü mü bilemiyorum.
şimdiden teşekkürler
canım sen kendin yazmışsın zaten, kafa bu olayla çok meşgul olduğu için görmüşsün muhtemelen. gerçekte tanıştıracakları kişi ile yengenin bir irtibattı var mı? anladığım kadarıyla sen dış görünüşe oldukça önem veriyosun. belki kendi kendini kalbi temiz olsun yeter yakışıklı olmasa da önemli değil diye ikna ediyosun ama aslında önemli. eski sevgilin yakışıklıydı sanırım. biraz kıskançlıkda var tabi. hayrolsun
yengemle alakası yok tanıştırcakları kişinin.başka bir arkadaş tanıştırcak.dış görünüş çok da önemli değil benim için ama bu normal üstüydü. düğününde sokakdaki bir dilenci gibiydi.üstü başı pis saç sakal birbirine karışmış mağara adamı gibi etrafa bakıyordu.düğünüm vasatdı.ayy çok korkunçtu her şey ya.
merak etme : ) bence endişelnmeni gerektirecek bir şey yok, altı üstü bir rüya. siteler ne bilsin senin kafandan neler geçtiğini : )
rica ederiminşallah bebişim sağol tşk ederim
canım benimki garip biraz:)kusura bakma rüyamda wc ye yetişemiyorum ama tuvaltimi kapının önünde yapmışım yere büyük tuvalet çoktu:26::26::26::26:
Bende ruyamda yesil yilan gordum orta boydaydi once kovaladi yesil yapraklarin arasinda onu yakaldim ve bas ve isart parmagimla agzini kapadimbunuda yorumlarmisin canimcim
canım çok şükür onlar geride kaldı sinirli iken bile makul olmaya çalışıyorum ama...:44:rica ederim
hayrolsun , direk oğlunun ka..a anne dediği geldi aklıma : ))
bi ilişkisi var mı bilmiyorum
bu ara telaştan biraz fazlamı sinirlisin acaba? bu sinir sana yapmayacağın şeyleri yaptırıyo olabilr mi ?
canım çok şükür onlar geride kaldı sinirli iken bile makul olmaya çalışıyorum ama...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?