Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

yorumlayım bari
hayırdır yolculuk planı mı var

canımyüreğine sağlık var bi aksilik hayır olsun yinede..

gitmek istiyorum canım. ama aynı zamandada ara ara endişeleniyorum

anladım. vesvesede var. sen düşündükçe düşüncelerin seni yiyip bitiriyo eksiltiyo. saçlarının çektikçe dökülmesi gibi. ailenden ayrılıp gideceksin galiba. yalnız. ama bence çok endişelenme.

aileni de ço üzme ferahlat onları ki akılları sende kalmasın

ailemden gitme cabası içindeyim.

datlum yine rüya gördüm yazçam birazdan

canım hayırlara gider inşallah,istanbuldayım kavacıkta bekarım ana evinde yani.:)genç kızmışım akşamüstü sıkılıyorum üsküdara gideyim diyorum...otobüsle varıyorum üsküdara amahava kararmak üzere geri döneyim diyorum dolaşmadan münübüse biniyorum...orada yaşlı teyze 80 e yakın bir komşumuzla evlenmemiş kızı vardı münübüste onlarında parasını vermişim..sahil boyu dönerken yarı yolda münübüs denize uçtu..herkez içinden çıkabilmiş denizin üstünde..denizde allahım batacağım çok korkunç diyorum sonra batmadan üstüne çıkıyorum yüzme bildiğimi hatırlıyorum..sahile atıyorum kendimi..teyzelere ne oldu diye düşünürken onları görüyorum..şikayet etmek için karakol yada resmi bir yere gidiyorlar uzak ama Avrupa yakasında..bende onlarla gidiyorum ama evdende gitgide uzaklaşıyorum..onlarıda kaybediyorum bu arada..param falanda yokmuş kayıpmı oldu analayamadım..çok dolandım rüyamda..zor bela vardım sanırım eve..okısım bunaltıcıydı..

RABBİM HAYIRLARA ÇIKARSIN
HALA ETKİSİNDEYİM

RÜYAMDAN EPEYİ ETKİLENDİM ANNEMLE DENİZE BAKAN BİR BALKONDA OTURUYORUZ
KUMSALDA ERKEK KARDEŞİM KIZKARDEŞİM VAR
GÜNDÜZ GÜNÜ BİRDEN GÖKYÜZÜNDE BİR METEOR TAŞI BELİRLİYOR
ANNEME BAK ANNE YILDIZ KAYIYOR DİYORUM
VE GÖZLE GÖRÜLÜR UZAKLIKTA O KAYAN METEOR DENİZE DÜŞÜYOR
TÜM BALIKLAR DENİZDEN ÇIKIYOR ZIPLIYOR
BÜYÜK BÜYÜK BALIKLAR FİLAN
SONRA BİRDEN DENİZ KABARIYOR
ANNE KAÇ DENİZ SUYU GELİYOR DİYORUM
ANNEM BALKONDAN AYRILMIYOR AŞAĞIDA ERKEK VE KIZ KARDEŞİM VAR DİYE
ONLARA BAĞIRIYOR KAÇIN İÇERİYE
SONRA O SU BİZE VURMADAN BAŞIMIZIN ÜZERİNDEN AKTI GİTTİ
ANNEM KORKMA BAK SU YAĞMUR GİBİ ÜZERİMİZDEN GEÇİYOR DEDİ

RABBİM AFETTEN BELADAN HASTALIKTAN KAZADAN KORUSUN AİLELERİMİZİ (aMİN)

hayrolsun cry;
öncelikle bi bayan neden bekarlık günlerini görür. ya özlem verdır ya, evliiğinde can sıkıntıları ki bu da özlemi doğurur yada geçmiş ile ilgil hatırları harekete geçirecek duygu, düşünce yada kişileri anımsamış yada görmüştür.
bahsettiğin kişileri çağrıştıran birileriyle münasebetinde bu kişileri görmeni sağlamış olabilir. rüyada gördüğümüz her şey aslında bir simgedir. bu teyze ve kızı sende biraz bıkkınlık hissi uyandırıyodu sanırım . maddi durumları da iyi değildi galiba .

denize uçan bir minibüs ve yüzme bildiğini hatırlaman ise ( ve yine böylesine bol aksiyon ve kişlerle dolu bir rüya: ) kafanın çok meşgul olduğunu gösteriyo. bi sürü planın var kafan bi sürü şeyle dolu. ama bunun yanında bi basiretsizlik, uyuşukluk var üzerinde. bulunduğun çevreden uzaklaşmak istiyosun. ama çekincelerin var. en iyisi sen imkanın varsa güzel bi tatil yap canım. ihtiyacın var gibi görünüyo. yada kendine daha çok zaman ayrmayı dene.

hayrolsun canım. rüyan çok etkilemiş ama kötü bir rüya gibi görünmüyo. balıklar ölmemiş yaşıyo. üzerinize yağmur gibi su yağıyo. sonucunu kestiremediğin bir olay varsa endişelenme bu kişide olabilir. çünkü belki seni biraz tedirgin ediyo ama öyle değil. tam tersi sonu kısmetli olacak bişey.

hamilelik falan var mı bu arada. ikinci bebek düşünüyomusun? sadece bir önsezi

kız öteki rüyalarımıda anlatsam ne dersin acaba mütemediyen hatırladıkça sana yazıcam canım..rahatlıyo insanmanevi olarak burada daha iyiyim eşimle..babam huzursuz biri hatırlarsın belki bahsetmiştim önceden..gençliğim tartışma ortamında geçti pek yaşayamadım diyebilirm..bu günlerimizede şükürler olsun..kimseye muhtaç değiliz dimi

çok düşünen birisin sen galiba cry, insanlar üzerine kafa yoran : ))), allah kimseye muhtaç etmesin. baba huysuzluğu zor olur. rahmetli babmda sinirli bi insandı. anlıyom seni. annen haytta mı?

çok düşünen birisin sen galiba cry, insanlar üzerine kafa yoran : ))), allah kimseye muhtaç etmesin. baba huysuzluğu zor olur. rahmetli babmda sinirli bi insandı. anlıyom seni. annen haytta mı?
canım 11 yıl önce rahmetli oldu anneciğim...babamda dikiş tutturamadı...gönlünce genç bir hatun bulamamaktan yakınıyo

canım 11 yıl önce rahmetli oldu anneciğim...babamda dikiş tutturamadı...gönlünce genç bir hatun bulamamaktan yakınıyo
allah rahmet eylesin
: ))) allah iyiliğini versin. bu zamanda öyle eş bulmak zor valla. bırak genci orta yaş hanımlar bile nazlanıyo. bizde baya aramıştık ama küçük bir servet isteyenler oldu: ) . Allah sağlık versin babana . yaşı kaç?

tatlım geçen bir rüua gördüm beni çok etkiledi acaba manası nedir
kardeşimle evimizin ordaki yani aşağısındaki tren geçen köprünün altından kardeşimle geçtik ordada yemyeşil orman gibi çamlık vardır orda renkli 4 - 5 tane papağan var uçuşuyrlar birini kardeşimle yakaladık omzuna koydu eve getirdik o kadar güzel renkli ki . sonra ne alakaysa çocuğum olmuş gördüm çocuktan da ışık saçıyordu nur gibi snaki ilginç olarak çok mutluydum haha çok saçma demi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…