benimkinide yorumla bari
annem ve babamla bi apartmana girmişiz. bayramlaşmayamı? gidiyoruz ne.
asansöre biniyoruz. sonra ben bi şekilde onların yanından ayrılıyorum. bi bakıyorum derme catma diyarbakır mardin evleri varya onların arasındayım.
akşam olmak üzereymiş. bi gelinle damatın evlerinin dibindeymişim sanırım.
sonra sacımı cekiyorum öyle cok acıtarak degil. hani dökülürde cekeriz ya öyle... ve ben cektikce saclarım gelio dökülüo... aa bak dökülüo saclarım diyorum. cektikce dökülüo baya. en son cekişimde gelmiyodu sac falan
birde gecen gün. kücük valizler varya ondan hazırlamışım. odaya babam giriyo hemen cantayı bi tarafa itip üstüne beyaz cok güzel ütülü tertemiz gömlekle kamufle ediyodum.görmesin diye..
yorumun için şimdiden tşkler canım
sevndim
ancak rüyana göre bi olumsuzluk var, sevmediğin bişeyi yapıyosun. ya dedikodu, ya kötü söz, yada bu nun gibi hoş olmayan bişey. bunu da gayri ihtiyari yapıyosun. kasıt yok. benim anladığım bu
tekrar hayroslun
canımyüreğine sağlık var bi aksilikhayır olsun yinede..
yorumlayım bari
hayırdır yolculuk planı mı var
evet canım var. inşallah gitmem hayırlı olur
nasıl yani anlamdım, gitmek mi istiyorsun gitmemek mi?:44:
gitmek istiyorum canım. ama aynı zamandada ara ara endişeleniyorum
anladım. vesvesede var. sen düşündükçe düşüncelerin seni yiyip bitiriyo eksiltiyo. saçlarının çektikçe dökülmesi gibi. ailenden ayrılıp gideceksin galiba. yalnız. ama bence çok endişelenme.
aileni de ço üzme ferahlat onları ki akılları sende kalmasın
etrafında her işe karışan, her ortama girip çıkan, çok konuşan, sinir bozucu bulduğun bir arkadaşın var mı? : )
yanı var :) olmaz olurmu
inşallah
canım hayırlara gider inşallah,istanbuldayım kavacıkta bekarım ana evinde yani.:)genç kızmışım akşamüstü sıkılıyorum üsküdara gideyim diyorum...otobüsle varıyorum üsküdara amahava kararmak üzere geri döneyim diyorum dolaşmadan münübüse biniyorum...orada yaşlı teyze 80 e yakın bir komşumuzla evlenmemiş kızı vardı münübüste onlarında parasını vermişim..sahil boyu dönerken yarı yolda münübüs denize uçtu..herkez içinden çıkabilmiş denizin üstünde..denizde allahım batacağım çok korkunç diyorum sonra batmadan üstüne çıkıyorum yüzme bildiğimi hatırlıyorum..sahile atıyorum kendimi..teyzelere ne oldu diye düşünürken onları görüyorum..şikayet etmek için karakol yada resmi bir yere gidiyorlar uzak ama Avrupa yakasında..bende onlarla gidiyorum ama evdende gitgide uzaklaşıyorum..onlarıda kaybediyorum bu arada..param falanda yokmuş kayıpmı oldu analayamadım..çok dolandım rüyamda..zor bela vardım sanırım eve..okısım bunaltıcıydı..
RABBİM HAYIRLARA ÇIKARSIN
HALA ETKİSİNDEYİM
RÜYAMDAN EPEYİ ETKİLENDİM ANNEMLE DENİZE BAKAN BİR BALKONDA OTURUYORUZ
KUMSALDA ERKEK KARDEŞİM KIZKARDEŞİM VAR
GÜNDÜZ GÜNÜ BİRDEN GÖKYÜZÜNDE BİR METEOR TAŞI BELİRLİYOR
ANNEME BAK ANNE YILDIZ KAYIYOR DİYORUM
VE GÖZLE GÖRÜLÜR UZAKLIKTA O KAYAN METEOR DENİZE DÜŞÜYOR
TÜM BALIKLAR DENİZDEN ÇIKIYOR ZIPLIYOR
BÜYÜK BÜYÜK BALIKLAR FİLAN
SONRA BİRDEN DENİZ KABARIYOR
ANNE KAÇ DENİZ SUYU GELİYOR DİYORUM
ANNEM BALKONDAN AYRILMIYOR AŞAĞIDA ERKEK VE KIZ KARDEŞİM VAR DİYE
ONLARA BAĞIRIYOR KAÇIN İÇERİYE
SONRA O SU BİZE VURMADAN BAŞIMIZIN ÜZERİNDEN AKTI GİTTİ
ANNEM KORKMA BAK SU YAĞMUR GİBİ ÜZERİMİZDEN GEÇİYOR DEDİ
RABBİM AFETTEN BELADAN HASTALIKTAN KAZADAN KORUSUN AİLELERİMİZİ (aMİN)
hayrolsun cry;
öncelikle bi bayan neden bekarlık günlerini görür. ya özlem verdır ya, evliiğinde can sıkıntıları ki bu da özlemi doğurur yada geçmiş ile ilgil hatırları harekete geçirecek duygu, düşünce yada kişileri anımsamış yada görmüştür.
bahsettiğin kişileri çağrıştıran birileriyle münasebetinde bu kişileri görmeni sağlamış olabilir. rüyada gördüğümüz her şey aslında bir simgedir. bu teyze ve kızı sende biraz bıkkınlık hissi uyandırıyodu sanırım . maddi durumları da iyi değildi galiba .
denize uçan bir minibüs ve yüzme bildiğini hatırlaman ise ( ve yine böylesine bol aksiyon ve kişlerle dolu bir rüya: ) kafanın çok meşgul olduğunu gösteriyo. bi sürü planın var kafan bi sürü şeyle dolu. ama bunun yanında bi basiretsizlik, uyuşukluk var üzerinde. bulunduğun çevreden uzaklaşmak istiyosun. ama çekincelerin var. en iyisi sen imkanın varsa güzel bi tatil yap canım. ihtiyacın var gibi görünüyo. yada kendine daha çok zaman ayrmayı dene.
kız öteki rüyalarımıda anlatsam ne dersin acaba mütemediyen hatırladıkça sana yazıcam canım..rahatlıyo insanmanevi olarak burada daha iyiyim eşimle..babam huzursuz biri hatırlarsın belki bahsetmiştim önceden..gençliğim tartışma ortamında geçti pek yaşayamadım diyebilirm..bu günlerimizede şükürler olsun..kimseye muhtaç değiliz dimi
canım 11 yıl önce rahmetli oldu anneciğim...babamda dikiş tutturamadı...gönlünce genç bir hatun bulamamaktan yakınıyoçok düşünen birisin sen galiba cry, insanlar üzerine kafa yoran : ))), allah kimseye muhtaç etmesin. baba huysuzluğu zor olur. rahmetli babmda sinirli bi insandı. anlıyom seni. annen haytta mı?
allah rahmet eylesincanım 11 yıl önce rahmetli oldu anneciğim...babamda dikiş tutturamadı...gönlünce genç bir hatun bulamamaktan yakınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?