Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

hayrolsun inşallah. canım eski nişanlın seni aldattımı, yada çapkın birmiydi.

aralıklarla hamur ve ekmek görüyorum ekmekelri kimileri yanık kimileride çok güzel

ve bugünde kavun gördüm sarı sarı ne anlama geliyor kardeş

hayırdır inşallah;

canım kısmetin nasıl gelirse gelsin razı ol. sohranma.

sabredersen ağzının tadı tam olacak inşallah.

tatlı rüyalar.

selm cnm
rüyamda eşimle geziyorduk..birde başkaleri..neyse erkek kahvesine girdik..babam vardı birde eski erkek arkadaşımın ablası diyorki babama şue kendileri seven sevgililer seni düşünp senle gezmiyor diyorlar.bende surat yapıyorum..kendize bakın sizn gib falan diyom

hayrola
bu aralar kafanda eski sevgilin mi var canım. yada onun ailesinden biriylemi karşılaştın.

bende annemin rüyasını anlatmak istiyorm
rüyasıda biz bi evdeymişiz şuan oturduğumz ev değil başka bi evde oturuyomuşuz ama annem o evi beğenmemiş çıkalım biz burdan falan diyomuş,sora halam tamam siz çıkın ben otururm burda diyomuş onlar içerdeyken ev göçüyomuş,biz dışardaymışız ama...sora annemin sırtında bi bebek varmış çok zayıf bi erkek bebek, bebek ölmüş annemin sırtında annemde farketmiş bunu bakmış çocuk daha sıcak yeni ölmüş ben kalp masajı yapiim hayata döner demiş kalp masajı yapmış çocuk canlanmış tekrar

Annem görmüş beni rüyasında. Ben, annem ve arkadaşım berabermişiz. Bir erkek gelmiş çok yakışıklıymış, yanında da bir kız varmış sarışın ve çok güzelmiş. Ben bu çocuğu görünce aşk şarkısı söylemeye başlamışım. Annem de beni dürtmüş, bacağıma vurmuş, cimciklemiş ki susayım diye. Arkadaşım da parmağını dudağına götürüp sus diyormuş bana ama ben devam etmişim. Sonra çocuğa hayatım al diyerek ona bir kağıt vermişim. İçine de şiir yazmışım. (Normalde şiir sevmem, hayatım kelimesinden de nefret ederim bu arada.) Çocuğun eline sıkıştırmışım kağıdı, o da almış. Yanındaki kız da buna hayatım demiş beraber gitmişler. :s

:44:
ailelerin haberi yoktu ilişkimizden. dedikodu da olamaz çünkü sadece ikimiz yaşıyorduk, dışardakiler bilmiyordu bu durumu pek. ya da benim haberim olmadan başkalarıyla paylaşmış olabilir. ben yeniden barışmak istiyorum ama o ister mi bilemiyorum. demek ki bilinçaltı rüyası o zaman.

teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:
bugün bir eve gittik arkadaşımla. parti gibi bir şey vardı sanırım. bir odadaydık ve o oda baştan sona erkek doluydu. herkes gırgır şamata eğleniyordu. ama biz pek de memnun değildik halimizden çünkü erkekler çok cıvıktı ve içmişlerdi sanırım, kafaları güzeldi. :// bir tanesi bana yapıştı iyice arkadan, yani taciz etmiş oldu. bunu farkettiğim an ittim çocuğu. vurdum bağırıp, çağırdım. kimse bir şey yapmadı, bir şey demedi. zaten dediğim gibi kafalar güzeldi. biz o erkek dolu odadan çıkmaya karar verdik. hemen ayrıldık. şansa bak yine pislikler çıktı karşımıza diyordum arkadaşıma. (gerçek hayatta da kötü niyetle yaklaşan erkek çok fazla malesef.) dışarda yürürken yanımızdan yine sürüyle erkek geçti. bir yöne doğru ilerliyorlardı. bu erkeklerin içinden bir tanesi arkadaşıma aşıkmış. ama çok iri yarı, dev gibi ve biraz da anormal. arkadaşım onu istemiyor doğal olarak. yanımızda olan başka bir kıza gösteriyor bak bu bana aşık diye. sonra ben hırkamı o evde unuttuğumu farkediyorum. fakat o eve bir daha girmek istemediğim için hırkayı almasam mı diye düşünüyorum. yürürken babamı görüyorum ona da bahsediyorum hırkam o evde kaldı diye. bir de bu hırka çok güzelmiş, çok değerliymiş. başka yerde bir daha bulamayacağım bir şey. bu yüzden almasam olmaz diye düşünüyorum. o eve gidiyorum tekrar. babam mutfakta oturuyor. ben de odaya giriyorum. ve bir bakıyorum ki kimse yok o odada. bütün erkekler gitmiş. ama her yer dağınık. her şey oraya buraya saçılmış. diğer odaya geçiyorum bilgisayar başında biri var. o erkeklerden biri. bana bakıyor garip bir şekilde sırıtarak. ne iğrenç biri diye geçiriyorum içimden ve hırkamı o dağınıklıktan bulup çıkarıyorum. ardından gözüm içki şişelerine takılıyor. bir sürü içki şişesi vardı. çok güzel ve parlak. ne kadar güzel görünüyorlar diyorum kendi kendime. ve şaşırıyorum bu kadar çok olmalarına.

yorumunu bekliyorum.

Son düzenleme:

annen çok fedakar birisi galiba. birinin sorumluluğunu felanmı aldı acaba. kardeşlerine felanda çok düşükün sanırım. sorumluluğunu aldığı şeyin başına bir iş geliyo ve annen çok telaşlanıyo gibi geldi bana ama allah bilir tabi.

hayrolsun.
attlı rüyalar.

annen senin üzerine çok titriyo galiba canım. başına bişey gelmesinden de çok korkuyo belki. anne yüreği işte.

hayır olsun inşallah.

aldattigi kendi ile allah arasinda. capkin biriydi benden öncesini anlatigina göre

anlattığı şeylerden etkilenmiş olmalısın. büyük geniş evde ondan ayrıldıktan sonra rahatladığına işaret.

hayrolsun
tatlı rüyalar.

dün gece ... kalabalık bir ortamdayım ... konuşurken 50 yaşlarında şişman bir kadın sürekli lafımı bölüp küfür ediyor ...ağız dalaşına giriyorum ... kadın beni tehdit ediyor ..elimde 1 paket kirli gibi duran tuz var kafasından aşağı boca ediyorum ....
amanınnn eve geliyorum gece zar zor tek başıma saat geç ... verandaya geçiyorum ..omuzumda bir el .. o kadın ve yandaşları ...eyvahhh beni dövecekler ..korkudann ölüyorum .. çaktırmıyorum ... sonra saat çaldı uyandım ohhh ::))))
BU NE ŞİMDİ :)))

Datlucadu merhaba
Konunu çok beğendim öncelikle.Rüyama geçeyim hemen.
Rüyamda doğum yapmışım ve bebeğimi emzirmeye çalışıyorum ama bebek birtürlü süt emmiyor.
Ne anlama geldiğini merak ettim çok

hayrolsun ama çok güldüm.iyiki rüya bidtmiş yoksa kabusa dönüyormuş.

bi engellenme var gibi. birisine karşıda acayip bir kızgınlık diyelim. ama o kişiye dalmamak için kendini zor tutuyon, sabrediyon. kendini yalnız hissediyor olabilirsin.
korkularınla yüzleşmede olabilir.

tatlı rüyalar.

hayrola

canım bu tür rüyalar bwbwk isteyen anne adaylarında genelde olur varmı öyle bi istek.

saol cnm..doğru annem fedakardır biras ve kardeşlerine fazlaca düşkün,hayır olur inş bakalım

Evet canım şuan hamileyim 4 ay 1 haftalık...
Hayra çıksın bütün rüyalarımız.

aldattigi kendi ile allah arasinda. capkin biriydi benden öncesini anlatigina göre

anlattığı şeylerden etkilenmiş olmalısın. büyük geniş evde ondan ayrıldıktan sonra rahatladığına işaret.

bu konudami demek istedin canim,yoksa genel anlamdami:44: bu arada yorum icin tsk ed canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…