Merhaba canim rüyami net olarak hatirlamiyorum silik kesik kesik hatirladigim bölümlerini anlaticagim.
Kendimi büyük ferah büyük bahceli cok lüks bi müstakil evde görüyorum pc basinda eski nisanlimin mailerini karistiriyorumbenimle ilgili konu varmi konusmusmu merakinda ardindan evin terrasindan asaga baktigimda onu görüyorum o arada ellinde bi canta var sanirsam ve bisiler söylüyor baskasina bende beni görmesin diye ben gizleniyorum perdenin arkasina sonrada uyandim zaten
aralıklarla hamur ve ekmek görüyorum ekmekelri kimileri yanık kimileride çok güzel
ve bugünde kavun gördüm sarı sarı ne anlama geliyor kardeş
hayrolaselm cnm
rüyamda eşimle geziyorduk..birde başkaleri..neyse erkek kahvesine girdik..babam vardı birde eski erkek arkadaşımın ablası diyorki babama şue kendileri seven sevgililer seni düşünp senle gezmiyor diyorlar.bende surat yapıyorum..kendize bakın sizn gib falan diyom
hayrola
bu aralar kafanda eski sevgilin mi var canım. yada onun ailesinden biriylemi karşılaştın.
he dün aklıma gelmişti..:82:
canım geçenki rüyanda da bu tarz şeyler vardı. eski sevgilim demişsin, ayrılmanıza sebep bir kadın, dedikodular yada onun ailesinden birimiydi acaba.
seninle ilgili çok fazla dedikodu var galiba. yada eski sevgilin senlen yeniden barışmak istiyo. yada sen onla barışmak istiyon . yani arada birileri rahatsız edici bi takım şeylere başvuruyor. bilmem anlatabildimmi. bilinçaltı değilse dikkatli ol. allaha emanet ol.
tatlı, ürkünç olmayan rüyalar.
hayrolsun inşallah. canım eski nişanlın seni aldattımı, yada çapkın birmiydi.
bende annemin rüyasını anlatmak istiyorm
rüyasıda biz bi evdeymişiz şuan oturduğumz ev değil başka bi evde oturuyomuşuz ama annem o evi beğenmemiş çıkalım biz burdan falan diyomuş,sora halam tamam siz çıkın ben otururm burda diyomuş onlar içerdeyken ev göçüyomuş,biz dışardaymışız ama...sora annemin sırtında bi bebek varmış çok zayıf bi erkek bebek, bebek ölmüş annemin sırtında annemde farketmiş bunu bakmış çocuk daha sıcak yeni ölmüş ben kalp masajı yapiim hayata döner demiş kalp masajı yapmış çocuk canlanmış tekrar
annen senin üzerine çok titriyo galiba canım. başına bişey gelmesinden de çok korkuyo belki. anne yüreği işte.Annem görmüş beni rüyasında. Ben, annem ve arkadaşım berabermişiz. Bir erkek gelmiş çok yakışıklıymış, yanında da bir kız varmış sarışın ve çok güzelmiş. Ben bu çocuğu görünce aşk şarkısı söylemeye başlamışım. Annem de beni dürtmüş, bacağıma vurmuş, cimciklemiş ki susayım diye. Arkadaşım da parmağını dudağına götürüp sus diyormuş bana ama ben devam etmişim. Sonra çocuğa hayatım al diyerek ona bir kağıt vermişim. İçine de şiir yazmışım. (Normalde şiir sevmem, hayatım kelimesinden de nefret ederim bu arada.) Çocuğun eline sıkıştırmışım kağıdı, o da almış. Yanındaki kız da buna hayatım demiş beraber gitmişler. :s
aldattigi kendi ile allah arasinda. capkin biriydi benden öncesini anlatigina göre
annen senin üzerine çok titriyo galiba canım. başına bişey gelmesinden de çok korkuyo belki. anne yüreği işte.
hayır olsun inşallah.
dün gece ... kalabalık bir ortamdayım ... konuşurken 50 yaşlarında şişman bir kadın sürekli lafımı bölüp küfür ediyor ...ağız dalaşına giriyorum ... kadın beni tehdit ediyor ..elimde 1 paket kirli gibi duran tuz var kafasından aşağı boca ediyorum ....
amanınnn eve geliyorum gece zar zor tek başıma saat geç ... verandaya geçiyorum ..omuzumda bir el .. o kadın ve yandaşları ...eyvahhh beni dövecekler ..korkudann ölüyorum .. çaktırmıyorum ... sonra saat çaldı uyandım ohhh ::))))
BU NE ŞİMDİ :)))
hayrolaDatlucadu merhaba
Konunu çok beğendim öncelikle.Rüyama geçeyim hemen.
Rüyamda doğum yapmışım ve bebeğimi emzirmeye çalışıyorum ama bebek birtürlü süt emmiyor.
Ne anlama geldiğini merak ettim çok
annen çok fedakar birisi galiba. birinin sorumluluğunu felanmı aldı acaba. kardeşlerine felanda çok düşükün sanırım. sorumluluğunu aldığı şeyin başına bir iş geliyo ve annen çok telaşlanıyo gibi geldi bana ama allah bilir tabi.
hayrolsun.
attlı rüyalar.
hayrolsun ama çok güldüm.iyiki rüya bidtmiş yoksa kabusa dönüyormuş.
bi engellenme var gibi. birisine karşıda acayip bir kızgınlık diyelim. ama o kişiye dalmamak için kendini zor tutuyon, sabrediyon. kendini yalnız hissediyor olabilirsin.
korkularınla yüzleşmede olabilir.
tatlı rüyalar.
hayrola
canım bu tür rüyalar bwbwk isteyen anne adaylarında genelde olur varmı öyle bi istek.
aldattigi kendi ile allah arasinda. capkin biriydi benden öncesini anlatigina göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?