Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

anlattığı şeylerden etkilenmiş olmalısın. büyük geniş evde ondan ayrıldıktan sonra rahatladığına işaret.

bu konudami demek istedin canim,yoksa genel anlamdami:44: bu arada yorum icin tsk ed canim

nişanlın nişanlı olduğun dönemde sana eski çapkınlıklarını anlatmışya , bu senin rüyana girmiş. onu kontrol felan etmen buna işaret. telefonuna bakman. anladınmıç

geniş bir ev demiştin rüyanda.

oda , nişanlından ayrıldıktan sonra rahatlamış olduğuna işaret. diye düşündüm. onun muhtemel çapkınlıklarından kurtulmuşsun.

Benim rüyamda şöle ;Nişanlımla böyle geniş ve kalabalık bi alanda kenarda oturuyoruz birkaç tanıdık falan görüyoruz.Artık orda ne oluyorsa dalmışş konuşmadan karşıya bakıyoruz..Yalnız ikimizde şuanki tipimiz ve tavırlarımızda değiliz sankii değişmişizz..Neyse konuşurken nişanlım süpriz yapıcakmış güya arkasından bir dosya kağıt çıkartıyor bi bakıyorum 15 MAYIS 2013 nikah tarihi almış mış... Ben kızıyorum tabi niye bukadar uzun,nası olcak benden izinsiz nası böle bişi yaparsın diye..O değil de 15 mayıs 2013 diye kesin tarih görmem beni etkiledi..Ne olabilir ki??hayatımızın önemli noktalarından biri olabilr mi acaba??? böle tarihler görmek neye yorumlanır..Teşekkür ettm..

hayırdır inşallah canım. 3 sene sonraki halinizi görmüşsün kız. düğn tarihine karar verildi mi. mayısta yaparsınız belki 15 Mayıs 2013 te de evlilik yıldönümünüzü kutlarsınz. e o zaman haliyle biraz da değişmiş olacaksınız.

şaka bi yana . bilinçaldı gibi geldi bana. kafayı nikaha çok taktıysan ondan görmüş olabilirsin.

tatlı rüyalar.

Datlucadu yorumun için sağol cnm düğün tarihimiz daha belli değil ilkten bende öle düşündüm bilinçaltı ya falan kesin bi tarih görünce 15 mayıss ona çok şaşırdım sorıyım dedim ayyy hadi yaa inşşallah evlilik yıldönümüzü kutluyor oluruz canım ağzından bal damlıyorr

eh düğün tarihini haber veririsin artık, bende merak ederim şimdi

tatlı rüyalar

Beni bugün görmedigine şaşırdın mı bacım:90:

Son düzenleme:
çok iyi oldu benden yana başın ağrıycak baya çok rüya görüorum ben ben şimdilik bişey sorucam biriyle aynı rüyayı görmek ne anlama gelir ?

DatluCadu... :84: :84: :84:
Eski sevdiğimi hiç rüyalarımda göremiyorum diye yakınmıştım sana daha geçen gün. Ama bu gece gördüm onu. Nasıl moralim bozuldu, nasıl üzüldüm anlatamam. Hatta uyandığımda biraz da ağladım. Rüyama geçiyorum bu bilgilerden sonra. İlk kez bu kadar uzun ve net bir rüya gördüm onunla ilgili.

O, benim odamdaydı, bizim eve gelmişti. Saçları kısacıktı, sakalı da yoktu. (Bazen saçlarını uzatır bazen kısaltır; ama sakal mutlaka bırakırdı normalde.) Üzerinde kırmızı uzun kollu bir tişörtü vardı. Yanımda olduğu için çok mutluydum tabi, kendimden geçmiş gibiydim. Çok aşık olduğum için kendisine, baya mazlum halde duruyordum yanında. Ama o bir kez bile kafasını kaldırıp suratıma bakmadı. Ya da baktı bir kez, daha sonra bakmayı kesti. Tam hatırlamıyorum oraları. Beni beğenmedi herhalde diye düşündüm. Ben ufacık bir gülümseme, azıcık bir ilgi bekliyordum o esnada. Hiçbir şekilde yapmadı. Çok soğuktu, en çok dikkat çeken şey yüzüme bakmaması, konuşurken başka şeylerle ilgilenmesi oldu. Moralim sıfırdı o an. Bir de benim üstümde eski ve penyeden koyu gri bir tişört; altımda da koyu renkte yine penyeden bir şey vardı. Suratım çökmüştü, olduğumdan daha zayıftım ve aynaya baktığımda iyi görünmüyordum. Çok da üzgündüm. Onun yanında daha iyi görünmek isterdim ama olmuyordu. O da çok üzgün ve mutsuz görünüyordu bu arada. Sonra onun elinde çorapları vardı. Bir çift siyah çorabını yıkamış benim odama seriyordu, kurusun diye. :26: (Çorap ne alaka anlamadım.) Elini çoraplara sürüp duruyordu yere oturup. Ben etrafında pervane oldum neredeyse. Bana baksın, bir iki şey söylesin diye bekliyordum hep. (Gerçek hayatta burnum düşse eğilip almayan bir tipim ama rüyada baya ezik gibiydim onun karşısında.) 'Tamam bu iş bitti artık' dedim kendi kendime. 'Olmayınca olmuyor, yapacak bir şey yok. İstemiyor beni. Zorla sevdiremem kendimi.' diye söylendim. Bana gideceğini söyledi. Odamdan çıkacaktı. Yine bana bakmadan konuşuyordu. Ben de sesimi çıkarmadım. Üzülmekten başka bir şey yapamıyordum. Gideceği için üzülüyordum. Sonra o an hayatında başka bir kız var diye bir şey geçti içimden, başka birini seviyormuş, onu düşünüyormuş gibi algıladım rüyada. Beyaz bir kağıt gördüm ona bir şeyler yazmıştı sanırım, ordan anladım bazı şeyleri. Yalnız bu beyaz kağıt parçasının bazı yerleri sarımtırak olmuştu. Solmuştu sanki. Ya da üzerine bir şey dökülmüştü de ondan öyleydi. (Normalde hayatında biri varmış galiba ama bu beni üzen bir şey değil. Sonuçta ayrılır, olacağı varsa her şey olur. )

Ne düşünürsün bu rüyamla ilgili? Mutlaka bir anlamı var ama çözemiyorum ben. Bilinçaltı olamaz bunu biliyorum. Hislerim de güçlüdür benim. İnşallah sen de bir şeyler hissedebilmişsindir.

Son düzenleyen: Moderatör:

ah canım ya hayrolsun inş.

o seni çoktan unutmuş güzelim. kirli çorapları gibi çıkarmış atmış seni hayatından onu düşünüp üzülme emi boşuna.
burnum düşse eğilip almam deyiminede bayıldım ayrıca. madem o kadar gururlu bir kız sın. dehle gitsin. o senin burnundan çok ama çok değersiz.

(ayy tanımadığımı bir insan hakkında ne kadar çok yorum yaptım)

neyse tatlı rüyalar sana canım.

Salak şey... Amaan neyse napalım. Ben de onu atarım o zaman. Sağol canım.

eski sevgilime seni dün gece rüyamda gördüm demiştim ama içeriğini anlatmamıştım bi kaç gün sonra geldi oda bni görmüş rüyasını bi anlattı benmkiyle aynı ne anlama gelirki bu ?

eski sevgilime seni dün gece rüyamda gördüm demiştim ama içeriğini anlatmamıştım bi kaç gün sonra geldi oda bni görmüş rüyasını bi anlattı benmkiyle aynı ne anlama gelirki bu ?

hımmm :44:ilginç valla.

kalp kalbe karşıymış demekki.
birbinizi düşünüyormuşsunuz
siz niye ayrıldınızki
bence birleşin
aynı rüya yı gördüğün birini bulmak zor bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…