Nacizane tarot yorumluyorum:)

İnşallah canım inşallah:) Çıkmamış ama nedense kıvırcık birisi olduğunu düşündüm:)

Ya bu arada sakin yanlis anlasilmasin dedigim yani gunah falan dedim ama o benim dusuncem, baktiranlara saygi duyuyorum yanlis anlamayin :) cok gel git yasadigim bi mevzu da zamaninda

Yapmak istediğiniz bir gezi var veya gitmek istediğiniz bir yer. Gideceksiniz... Bir yerden size küçük çaplı bir miras kalıyor. Koç, yay, aslan kadını mısınız? Sorunlarla yüzleşmek yerine, onlardan kaçıyorsunuz. Ve denizli bir yere gidecekmişsiniz ama gidememişsiniz...

Burcum hariç diğerleri çok doğru iyisin bu işte çok teşekkür ederimmmm

Ya bu arada sakin yanlis anlasilmasin dedigim yani gunah falan dedim ama o benim dusuncem, baktiranlara saygi duyuyorum yanlis anlamayin :) cok gel git yasadigim bi mevzu da zamaninda

Olur mu canım günah zaten doğru söylediğin. :) Allahtan başka kimse gaybı göremez.

3-10-18-21-28 canım bana da bakar mısın?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 -8-25.32.70
Banada bakar misin Rica etsem pek merakliyimda :))

bir de ben deneyeyim bakalım

2- 8- 15- 36- 47

canım ben aslanım, dediğin burçlarla da aslanlarhiç anlaşamıyor çok eski sevgilim boğaydı :) umarım yeni birileri gelir aşk için seçmiştim kartları
teşekür ederim yüreğine sağlık

3-7-15-22-36 seçtiğim rakamlar bakarsan cok mutlu olurun

tekrar yazayım bende:-

07-12-30-08-13

teşekkürler,

7 11 32 56 71

Bakarsan cok sevinirim :) kartlarim yanimda yok ama 1 hafta sonra bende sana katina bakabilirim canim tutup tutmadiginida söylerim

Çok teşekkür ederimgenelde doğru çıktı ,gelenekçi yapıda olduğum falan çok doğru..Ayrıca Sevgili kocam terazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…