Nacizane tarot yorumluyorum:)

Merhaba,
bana da bakarmısınız? 22,14,48,56,1

Merhabalar ben de bakmanızı rica edebilir miyim acaba
3 ,14, 17, 23, 24

Banada bakarmisin. 1. 15. 25. 7. 28

Rica etsem banada bakabilir misiniz bu ara cidden ihtiyacım var :) 3, 5, 28, 6, 7

şimdiden kolay gelsin teşekkürler :)

Sağ olsun annem gece gece bakma korkuturlar deyip kendi beni korkuttuğu için yarın bakacağım inşallah kızlar Kusura bakmayın.

Sirada çok kişi var ama mümkün olduğunca bende çok istiyorum. Tarota merakliyim ama hakkında fazla bilgiye sahip degilim. 5, 10, 18, 54, 72. Tesekkur ediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3,36,42,55,74 :) bakarsan çok sevinirim canım

Burada bir aşk üçgeni var. Ya aynı kişiye aşıksınız yakın bir arkadaşınızla ya da 2 arkadaş size aşık. Sizin koç, yay, aslandan yana tercihiniz olacak. Ama birisi sizi sırtınızdan vuruyor hiç beklemediğiniz birisi. O kişiyle ilişkinizi kestikten sonra 3lü bir kutlamaya katılıyorsunuz...

15, 24,36,47,65
?
şimdiden çok teşekür ederim :)

Güçlü bir kadınsınız kimseye tama etmeden ilerlemişsiniz ömrünüz boyunca. Aynı zamanda şanslıymışsınız da. Kova, yay, aslan olabilir misiniz? Başak, oğlak, boğa erkeği gözüküyor. Bir ilişki başlangıcı diyebilirim. Ve çok güçlü bir erkek. Baya sevecek sizi... Bu kadaar:)

Selam konu başlğnı görünce heycanlandm banada tarot çekebilirmisiniz
6,15,24,32,38

Yengeç, akrep, balık böyle bir erkek girecek hayatınıza. Baya paralı, önemli birisi. Kem gözlü biri var yanınızda, yakın olarak gördüğünüz birisi. Ona dikkat edin. Ve şöyle söyleyeim 4. ve 5. kartlarınız bu kadınla ilgili. Eğer dikkatli olursanız hayatınız olağan seyrinde devam edecek. Olmazsanız sizi bunalıma sürükleyebilir. İnanıyorsanız günde 7 ayetel kürsi okumanız sizi korur:)

3-32-48-49-71 Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Paranda gözü var birisinin. Senin parasız kalmanı kolluyor resmen. Düşmanın bu kişi. Bir kutlamada yeni birisiyle tanışıyorsunuz. Güzel bir aşk yaşayacaksınız 3 hafta-3 ay içinde. İşle ilgili sıkıntılar devam edecek maleesef...

1- 18 -22-32-58 bende bendeeeeee :18:

buda eşimden 26-32-48-77-46

Bir geziniz varmış iptal olmuş sanırım. Burada akrep, balık, yengeç kadını gözüküyor. Bu kişiye bir yerden para gelecek. Ancak sizsiniz sanırım bu kişi tabi burcunuz olmayabilir ama geçmişe duyulan bir özem var. Önünüze bakmaya başlayın lütfen...

Burada başak, boğa, oğlak erkeği gözüküyor. Ve küçük bir hastalık atlatabilir. Şimdiye kadar tek başına gelinen bu yol yormuş sizi. Artık hiçbir şeyde sorun çıksın istemiyorsunuz. Bu siz de olabilirsiniz veyahut hayatınızda önem verdiğiniz biri de. Kova, yay, ikizler erkeği var burda. ve çok güçlü olduğu gözüküyor. Liderlik vasfına ulaşacak bu erkek...

5-10-42-61-70 bana da bakarsanız çok sevinirimmmmm

Yapmak istediğiniz bir gezi var veya gitmek istediğiniz bir yer. Gideceksiniz... Bir yerden size küçük çaplı bir miras kalıyor. Koç, yay, aslan kadını mısınız? Sorunlarla yüzleşmek yerine, onlardan kaçıyorsunuz. Ve denizli bir yere gidecekmişsiniz ama gidememişsiniz...

5-9-26-29-78 rica etsem benim içinde bakabilirmisiniz?

Yeni şeylere pek açık değilsiniz. Geleneksel bir yapınız var. Bir buluşma olacakmış iptal olmuş. Maddi bir kayıp gözüküyor 4. karttaki umarım öyle bir şey yoktur. :) Kısa süreli sıkıntıların ardından tekrar feraha çıkıyorsunuz. Kova, ikizler, terazi erkeği görünüyor burada. Sanırım bu kişinin bir düşmanı var ve saldıracak an kolluyor...

Yengeç, akrep, balık böyle bir erkek girecek hayatınıza. Baya paralı, önemli birisi. Kem gözlü biri var yanınızda, yakın olarak gördüğünüz birisi. Ona dikkat edin. Ve şöyle söyleyeim 4. ve 5. kartlarınız bu kadınla ilgili. Eğer dikkatli olursanız hayatınız olağan seyrinde devam edecek. Olmazsanız sizi bunalıma sürükleyebilir. İnanıyorsanız günde 7 ayetel kürsi okumanız sizi korur:)

çok teşekkür ederim cnm inşallah güzel haberlere vesile olmuşsundur:) hergün 7 kez okuyorum zaten cnm ayetel kürsi
şu kadını merak ettim kim acaba başka çıkmamışmı kadınla ilgili bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…