- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.213
- 158
- Konu Sahibi Umuthepvar_
Yok o konuda haklısınBiliyor musunuz ben sizden farklı düşünüyorum. Annem babamla bosandıgında 14 yasıma kadar annemle, sonrasında kendi isteğimle babamla kaldım 20 yasıma kadar. Cicek gibi baktı rahmetli bana.
Gecen ay bi arkadasım bosandı, kocası aylarca cocuklar cocuklar dedi biz bahane yaptıgınu düsündük bosanmamak icin.. cünkü istemiyordu bosanmak adam esasında… herneyse anlasmalı bosanmak icin velayeti sart kosunca adam kız verdi 2 cocugunun velayetini. Dün aksam ipadden cocuklar arkadasımı aradılar. Babam ingilizce öğretmeni tuttu dediler. Babaları veli toplantısına dahil gitmis. Yani cicek gibi bakıyor babada. Eğer düzgün bir adam ise ztn iyi babada oluyor. Düzgün bi adam değil ise ztn ona söylenebilecek bisey yok.
Ama ben babaların da bakabileceğini düsünebiliyorum
Tabiki hepsi kötü değil ama geneli böyle…
Eski eşim durumu iyi olmasına rağmen tek kuruş vermez,keser.
Haftada 1 görüntülü arar çocukları.
Eline 8 dikiş attırdım çocuğun, erkek adam ağlamaz dedi telefonda.
Ama hava civa mercedesler , 10 numara..
İçinde yok çünkü adamlık!
Şuanki eşim,
eski eşinden olan çocuğunun tüm masraflarını karşılar. Üstünü başını alır, haftalık harçlığını verir, özel kolejde okuttu yıllarca ve özel derslerini ödedi, telefonunu aldı kontörünü ödedi düzenli.. her bayram bayramlık alır oğluna, veli toplantılarına gider, ders notlarını takip eder,berberini takip eder, ayakkabısının bakımına kadar dert edinir.. çocuğum için yapıyorum eksikli olmasın der.
adam , gerçekten bir baba…
Çocuklarıma da aynı şekilde.. yapalım edelim/hastalığı nasıl oldu/ çocuklar napıyor/haftasonu şöyle yapalım mı/ çocuklara şunu yedirelim der eliyle servis eder ,kısmaz…
Baba var , baba var…
Merhamet, vicdan bence herkeste olmayan şey.
Çok kıymetli.
‘’ Çocuğum için yapıyorum ben ‘’ diyebilmek mesele..
Kardeşim, eşim, ablamın eşi de iyi babadır.
Biz merhametsizliği , çıkarcılığı eski eşimde gördük
Böyle insanlar da varmış meğer dedik..!
Kimi imtihan, kimi şükür sebebi işte

Son düzenleme: