- Konu Sahibi okiyanus48
madem o kadar dusuncelı evlatsın derken noldu anlamadım...ben sureklı soyluyorum.....nısanlımlada aılesıylede konusulmustu bu konular sadece zamanı geldıgını soylemek ıstedım nısanlıma...dırek bana para gonderde ceyızlerı gondercem demedım...benım param oldugunda ben zaten gonderdım dedım sızde bunları anlamak ıstemıyorsunuz herhalde...sızde dusuncelerınızı yazıyorsunuz bende yazıyorum...yıne soyluyorummm ben sıze cevap verdıgımde herkese bı cevabın var dıyorsunuz...ama sızde cevap verıyorsunuz...ozaman sızınde herseye bı cevabınız var ..bende boyle mı demelıyım....bunun nesı yanlıs anlamadım...ben sızınle kavga uslubunda konusmuyorumm farkındaysanız...CEMKIRMIYORUMM YANIII SIZIN DEYISINIZLEE....
Sen sorduğun için insanlar cevap yazıyor, sana söyleyecek sözü olmasa insanlar yazmaz. Rahatsız oluyorsan söyle şu şu şu bana fikir yazmasın diye. Ben asla senin evlatlığını yada aileni yada maddi durumunu sorgulamadım. Sen hala kimin ne yazdığının farkında değilsin. Sadece sana tarzının sert olduğunu söyledim. Tamam nişanlınla ailesi ile konuşmuşsunuz ve evet düğününe çok az kalmış. Bu kadar zaman kala evinin hazır olması gerekirdi ama kendin söylüyorsun kıbrısa gideceksin, komşu kapısı değil. Zor bu hazırlıklar senin mesafen uzak olduğu için daha da zor. Nişanlının ailesi tamam demiş şimdi yapmıyorlar, ne yapacaksın kavga mı edeceksin?Yazdığın diğer konulara da baktım, nişanlının annesi şimdiden oğlum gitti derdine düşmüş babası da para derdine düşmüş.Sert tarzınla haklı iken haksız duruma düşersin. Bilmiyorum de geç, sinir olursun haklısın da ama onlara böyle sert cevap verdiğin sürece daha gerginlik olur. Ayrıca nişanlında arada kalır ve sonra sen de anneme şöyle dedin böyle dedin der üzülürsün. Kimsenin ekmeğine yağ sürme. Kimsenin ağzına laf verme. Belki evlendikten sonra eliniz müsait olacak ailene para gönderirsiniz onlarda eşyalarını gönderirler. Sırası öyle olursa daha huzurlu olacaksın belki. Düğün üstü stres yapma, nişanlının tarafı yeterince stres yapıyor zaten, kimsenin gazına gelme. Buradaki eleştirilere açık ol. Ailene de yüklenme, kendin söylüyorsun ellerinden geleni fazlası ile yaptılar diye. Düğün üstü bu kadar gerginlik yeter, istediğin her yerde de düğün fotoğrafı çekilirsin. Kayınpederini ilgilendirmez bu sadece bilmiyorum oğlunuza sorun de geç, sen kötü gelin olma.