Bizim dairede kesinlikle komşuluk ilişkisi yok. 3yildie bu dairedeyim sadece karşı komşu bı tane teyze var her konuda yardımcı olur sessiz sakin biraz, evime ben cagirmadigim sürece gelmez , gelse bile çekinir , ben onlara gitsem hizmet eder çekinme kızım der, bilmediğim bir konu olsa yardımcı olur, kayinpederiyle beraber yaşıyorlar kayinpederinden izin almadan bir yere gidemiyor yaşlı teyze, kayınpederi ortalık kötü diye gelinini pek ondan izinsin biryere göndermiyor Muş. Neyse ben bunlara gittiğimde sürekli kızım ortalık kötü , Allah korusun, dışarda fazla gezme kötü insanlar var, sürekli bu öğütler kötü bişey demiyorlar zararsız insanlar ama beni rahatsız ediyor, kendimi sorguluyorum Allah Allah ben çok mu geziyorum diye, iste geçen şuraya gitmisin esim seni görmüş bende o gezmeye gidiyor dedim dedi bana. Bugün eve çağırdım bi isim vardı çekinerek geldi , benim binadan samimi olduğum komşu var yeni tanistik gelip gidiyoruz geziyoruz, bana şöyle bir örnek verdi kendisinden, eskiden binadan ev sahibim vardı herkes çok iyi birisi diyordu kadına bikac yanlışları vardı o yuzd n kimseye iyi demiyceksin ortalık kötü kendine dikkat et kötü yola alistirirlar kızım dedi bana. Yok geçen seni kayinpederimle dışarda koşarken gördük biz yalnıs anlamayız ama başka birisi bu nereye koşuyor diye kötüye yorar kızım ortalık kötü artık dedi. Şimdi ben bu teyzeye dedeye bişey diyemiyorum , gerçekten iyi insanlar ama bu tarz öğütleri beni rahatsız ediyor niye böyle öğütler veriyorlar, rahatsız oluyorum artık ama kötü niyetle soylemediklerini de biliyorum