Nankör Eş ..!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
849
689
323
İstanbul
Aslında bu bir iç dökme.. Çünkü artık ne yapacağımı biliyorum.. Konuya gelince ; evleneli 7 yıl oldu Allah'ıma şükürler olsun 2 tane evladım var. Fakat eşimden yana başlıkta da olduğu gibi dertliyim. Adam nankör arkadaş bildiğin nankör. Bazen diyorum ki balık hafızalı heralde yaptıklarımı unutuyor. Evlendiğimizden beri çalışıyorum bu durumdan mutsuz değilim. Ne aldıysam neredeyse verdim eşime. Sonuçta ev geçindiriyoruz kredi ödüyoruz diye. İşleri kötü gitti battı. Çekler,krediler icralar .. Patronumdan maaşımdan belli miktar kesmesi karşılığında nakit para aldım. 10 yıllık iş yerim aile gibiler kapıma icra gelince kendileri teklif ettiler tabi bende kabul ettim hemen :) Ama benim kocam ! tartışmalarımız da benim için ne yaptın ki diyor. Bunu söyleten sebepte artık gırtlağıma kadar geldiği için yüzüne vuruyorum bazı şeyleri.. Ama bundan sonra kendime birikim yapacağım.

Dert sahibi oldum Arkadaş..

Yapmayınnn ozaman ..
Böyle eşş destek beklediği zamanlarda da yaptıklarını söylediklerini hatırlatın ..
Ben bişey yapmıyorum destek olmuyorumya ..
Bak böyle destek olmaz diyip elinizi çekin ..

Aslında bu bir iç dökme.. Çünkü artık ne yapacağımı biliyorum.. Konuya gelince ; evleneli 7 yıl oldu Allah'ıma şükürler olsun 2 tane evladım var. Fakat eşimden yana başlıkta da olduğu gibi dertliyim. Adam nankör arkadaş bildiğin nankör. Bazen diyorum ki balık hafızalı heralde yaptıklarımı unutuyor. Evlendiğimizden beri çalışıyorum bu durumdan mutsuz değilim. Ne aldıysam neredeyse verdim eşime. Sonuçta ev geçindiriyoruz kredi ödüyoruz diye. İşleri kötü gitti battı. Çekler,krediler icralar .. Patronumdan maaşımdan belli miktar kesmesi karşılığında nakit para aldım. 10 yıllık iş yerim aile gibiler kapıma icra gelince kendileri teklif ettiler tabi bende kabul ettim hemen :) Ama benim kocam ! tartışmalarımız da benim için ne yaptın ki diyor. Bunu söyleten sebepte artık gırtlağıma kadar geldiği için yüzüne vuruyorum bazı şeyleri.. Ama bundan sonra kendime birikim yapacağım.

ben kredi kartımı kestim masanın üstüne koydum
ve bana bakmak zorundasın bundan sonra kendı keyfim için evdeki yardımcının parasını verecem
geri kalan herşey senden sorulacak dedim ,
3 aydır kredi kartım yok gelen asgariyi ödüyroum 2 ay sonra biter sanırım ,
sonrası kendşm için
hee birde kızımın bireysel emeklılık birikimi var , onu ödüyorum .

verme arkadasım verme sana bakmak zorunda

vermeyin bencede
çok değil 2 ay sonra kuzulaşacaktır

ne kadar fedakarlık edersen o kadar nankör insanlar

Erkeklerin mayaları nankörlük.

Benim ki de yaptıysan çocukların için yaptın dedi ki onun borçları için ödediğim para bir servet.

Kızım yok ama olsa ilk nasihatim kendine birikim yap, herşeyi ortaya dökme olurdu ki ben

vaktiyle buna çok karşıydım.

sonunda doğru yolu bulmuşsun kendine birikim yap,böylesine saçını süpürge etsen etmeseydin der karakter bu değişmez

7 yıl verdın . 1 gun vermezsen kötu olursun .
Bırak ol ya ! Başlarım böyle işe .. !!

7 yıl verdın . 1 gun vermezsen kötu olursun .
Bırak ol ya ! Başlarım böyle işe .. !!

Maddiyat benim için gerçekten önmli değildi ta ki bu nankörlüğünü görene kadar. Evlendiğimde altınlarımı verdim sorun etmedim, doğumda hem iş yerim paramı verdi hemde sigortadan aldım verdim ses etmedim. Ee zaten kesintisiz çalışıyorum maaşım borçlara gidiyor susuyorum. Ama ben ne yaptım ki ?! Bundan sonra ancak kendime kadarım NET!!!

derler derler sana ver diyen mi oldu kendin verdin bile derler

sömürdüğün kadar değerli oluyosun erkeklerin gözünde verdiğin kadar değil

Fazla degil en fazla 1 hafta yaptiklarini yapma. O zmn idrak eder.

• Beğen
Reactions: bay
Siz zaten eşinize yeterince fedakarlık yapmışsınız. Bundan sonra birikim yapın,kendinizi ve evlatlarınızı düşünün onların geleceği için yerinde bir karar olur bu.

• Beğen
Benim arkadaşımın da başına benzer durum geldi. Kız sürekli kendi harcamalarından kısıp eşine destek oldu. Ama eşi ev alırken sen mı aldın evi ben çalışıp kazanıp aldım dedi ki arkadaşım da çalışıyor. O günden sonra artık kendine harcamaya başladı. Bazen gerçekten kimseye yaranamiyorsun.

Eskilerin bi lafı vardir. Kocana k*çının yarısını göstermeyeceksin diye. Bir yerlerde mutlaka erkeğin haberinin olmadığı bir birikimin olacak zaten mutlaka. Fedakarlik da anlayana yapilir.

• Beğen

Yanlız değilsiniz.Benim kocamda aynı balık hafızalı sanırım.Bende elimden gelen herseyi yaptım zor zamanımızda patronumdan gidip borc para bile istedim.Ailesinden daha fazla yanında oldum elimden gelen destegi verdim maddi manevi olarak.Şimdi aramızda ufak bir sorun cıkar sen ne yaptınki benim için der beni çıldırtır.Hele bir keresinde hiç unutmuyorum yemek yiyoruz bana demezmi evlendik evleneli hiç yemekte doymuyorum demezmi.o an o tabagı kafasından asagı dökmek isterdim.her zaman en az 2 tür yemek olur sofrada ama o gene doymuyormus.3-4 cesitte yemek yapıyorum kızıyor israf yapma ufacık midem var hepsini yiyemem diyor.kısaca yaranamıyorum.ilerde kıymetimi anlayacak ama cok gec olucak.

• Beğen
Back
X