Çok sağolunHayır. Vardiya 2 den 3e çıktı ise metrekare başına düşen kişi sayısı sorun olmuştur. 3 vardiya ile sosyal mesafe saglanmistir. Çoğu şirket bu yüzden personelin bir kismini evden çalıştırıyor. Binası küçük diye personelinin yarisini işten cikaran dev bir marka biliyorum, şimdi isim vermiyim. Uygulama doğru, yaşadığınız sizin açınızdan talihsizlik olmuş. Can sağlığı olsun diyip geçeceksiniz.
Eşinizin size herşeyi anlattığından bu kadar emin olmayın. Adam hassas ve sıkıntılı bir olay anlatmış, yayılması sorun teşkil edebilir diye tam anlatmadı belki. Duyar duymaz koştur koştur konu açmışsınız, adam karısını bizden iyi biliyor demek ki.Haddi bilerek konuş! Saçma sapan yargıladağına göre tuzun kutuda sanırım insanlara aşağılayarak konuşunca en gon falan yükseliyor sanırım.. Sanırım kapasitende sorun var.. Firma zaten sürekli olarak kontrol ediliyor temizlik yönünden herşey dem geçiyor dezeznfekfa ve maske tam takır veriliyor pozitif vakalar tespit ediliyor kurallar takipte burda birisi başka sebepten şikayet etmiş gelen polis bile sorun bulamsmış bence siz iyi değilsiniz..
O işlere polis bakmıyor kuzu zabıtalar bakar. Babam emekli zabıta amiri biliyorum. Polis gidip teftiş edemez öyle bir yetkisi yok. Çoğu yere zabıtalar gider yetkileri polislerden daha çok hatta. Kaçak konut , pazar , iş yerleri aklına ne gelirse zabıtalar gider belli yerlere mısal kaçak konutlara gidecekler taşkınlık olacağı için yanlarında polis olur. Zabıta bı bokluk görmüş ki yemişler cezayı temiz yere nıye adamlar ceza kessin ki ama konu sahıbı altın yapamayacakmış o daha önemli sağlıktan tövbe tövbeyani polislerin bilgi birikimleri gereği kontrol edip onay verebilecekleri bir mevzu değil neticede. dediğiniz gibi anlaşmazlık durumlarında vs polise intikal ediyor olabilir tabi. o zamanda zaten ciddi sıkıntı vardır bence.
Şikayet eden kişi sosyal mesafe kurallarına aykırı bir şekilde çalışmak istememiş bundan doğal ne olabilir? Umarım borçlarınızı bir an önce ödeyip rahatlarsınız ama olması gereken olmuş. Bu kadar öfkelenmeyinArkadaşlar bir sakin... Ben usülsüz bir şekilde çalışılsın mesailer olsun diye bir tabir mi kullandım nasıl bir linç etme şeklidir bu sanırım linç edenlerin tuzu kuruda ama malesef biz maaşla geçinen insanlarız ki zaten ben kurallara uymayan ortamda çalışılsın diye bir tabir kullanmadım.. Sadece şirket şikayet edilmiş Ama sürekli kontrollerde temizlik yönünden geçen bir firma maske dezenfektan sürekli verilir...kurunun yanında yaşta yanıyor buna üzülüyorum
Arkadaşlar bir sakin... Ben usülsüz bir şekilde çalışılsın mesailer olsun diye bir tabir mi kullandım nasıl bir linç etme şeklidir bu sanırım linç edenlerin tuzu kuruda ama malesef biz maaşla geçinen insanlarız ki zaten ben kurallara uymayan ortamda çalışılsın diye bir tabir kullanmadım.. Sadece şirket şikayet edilmiş Ama sürekli kontrollerde temizlik yönünden geçen bir firma maske dezenfektan sürekli verilir...kurunun yanında yaşta yanıyor buna üzülüyorum
Şikayet eden kişi sosyal mesafe kurallarına aykırı bir şekilde çalışmak istememiş bundan doğal ne olabilir? Umarım borçlarınızı bir an önce ödeyip rahatlarsınız ama olması gereken olmuş. Bu kadar öfkelenmeyin
O işlere polis bakmıyor kuzu zabıtalar bakar. Babam emekli zabıta amiri biliyorum. Polis gidip teftiş edemez öyle bir yetkisi yok. Çoğu yere zabıtalar gider yetkileri polislerden daha çok hatta. Kaçak konut , pazar , iş yerleri aklına ne gelirse zabıtalar gider belli yerlere mısal kaçak konutlara gidecekler taşkınlık olacağı için yanlarında polis olur. Zabıta bı bokluk görmüş ki yemişler cezayı temiz yere nıye adamlar ceza kessin ki ama konu sahıbı altın yapamayacakmış o daha önemli sağlıktan tövbe tövbe
Gorusunuze karsı cıkanlar belki covıd pozitif suan, belki isinden olan var aralarında. Belki kirasını odeyemeyecek durumda olan var yazanların ıcınde?Arkadaşlar bir sakin... Ben usülsüz bir şekilde çalışılsın mesailer olsun diye bir tabir mi kullandım nasıl bir linç etme şeklidir bu sanırım linç edenlerin tuzu kuruda ama malesef biz maaşla geçinen insanlarız ki zaten ben kurallara uymayan ortamda çalışılsın diye bir tabir kullanmadım.. Sadece şirket şikayet edilmiş Ama sürekli kontrollerde temizlik yönünden geçen bir firma maske dezenfektan sürekli verilir...kurunun yanında yaşta yanıyor buna üzülüyorum
Ekonomık durumları kötu ama adamı şu ortamda sırf fazladan altın yapmak için mesaıye gönderıyorsa kendıde gıdıp pek ala durumlarına katkıda bulunabilirbu mevzu hijyenle alakalı değil zaten. az çok iş hayatının içinde olan herkes durumu çözdü.
anlıyorum arkadaşın borcu var ve geçim için mesai ücretine ihtiyacı var ancak ne yazık ki ekonomik koşullar belli. ve adamlar batmamak için kısıyorlar işte böyle giderleri.
Ekonomık durumları kötu ama adamı şu ortamda sırf fazladan altın yapmak için mesaıye gönderıyorsa kendıde gıdıp pek ala durumlarına katkıda bulunabilir
Haddi bilerek konuş! Saçma sapan yargıladağına göre tuzun kutuda sanırım insanlara aşağılayarak konuşunca en gon falan yükseliyor sanırım.. Sanırım kapasitende sorun var.. Firma zaten sürekli olarak kontrol ediliyor temizlik yönünden herşey dem geçiyor dezeznfekfa ve maske tam takır veriliyor pozitif vakalar tespit ediliyor kurallar takipte burda birisi başka sebepten şikayet etmiş gelen polis bile sorun bulamsmış bence siz iyi değilsiniz..
Haddi bilerek konuş! Saçma sapan yargıladağına göre tuzun kutuda sanırım insanlara aşağılayarak konuşunca en gon falan yükseliyor sanırım.. Sanırım kapasitende sorun var.. Firma zaten sürekli olarak kontrol ediliyor temizlik yönünden herşey dem geçiyor dezeznfekfa ve maske tam takır veriliyor pozitif vakalar tespit ediliyor kurallar takipte burda birisi başka sebepten şikayet etmiş gelen polis bile sorun bulamsmış bence siz iyi değilsiniz..
Tuzumun kuruluğu ile alakalı sizleri bağlayan bir durum olmadığı aşikar ama şöyle bi durum var ki sabahın 6 sında işe gitmek için yola çıkıp aksam 8 de evde oluyorum kocamın eline bakmıyorum oturduğum yerden kocam altın getiremedi diye tribe girip buralara konu açıp hayıflanmıyorum. Çalışıyorum:)
Para kazanıyorum :)
Binlercesinin içine girip toplu taşıma araçlarının içinde kayboluyorum,yılmıyorum kurala uymayan birini görsem en ağır şekilde uyarıyorum sizin tabirinizle nankörlük yapıyorum :)
İlk mesajınızda maske ve dezenfektan verilmiyor diye biri şikayet etmiş bu yüzden mesailer düşürüldü dediniz sonraki mesajlarda teftişlerden hep geçti dediniz,ozaman bu mesailerin düşürülme sebebi başka oluyor. Neden ısrarla aynı şeyi yazıyo ve yazdırıyosunuz. Herşeyi doğru düzgün olan bi firma neden ceza aldıda sizin mesailer düşürüldü? Ceza almadıysa neyin kurusundan neyin yaşından bahsediyosunuz,şikayet eden kişiye niye saldırıyosunuz??? Siz ilk mesajınızı tekrar okuyun ,bence konuyu unuttunuz.Arkadaşlar bir sakin... Ben usülsüz bir şekilde çalışılsın mesailer olsun diye bir tabir mi kullandım nasıl bir linç etme şeklidir bu sanırım linç edenlerin tuzu kuruda ama malesef biz maaşla geçinen insanlarız ki zaten ben kurallara uymayan ortamda çalışılsın diye bir tabir kullanmadım.. Sadece şirket şikayet edilmiş Ama sürekli kontrollerde temizlik yönünden geçen bir firma maske dezenfektan sürekli verilir...kurunun yanında yaşta yanıyor buna üzülüyorum
Yalan bir şikayet için ceza kesilmez,çok beğenilen bir yerse patron asılsız şikayete niye bu kadar köpürdü acabaİ
İş yeri zaten teftiş ediliyor sürekli ve çok beğeniliyor bir sorun yokmuş şikayet üzerine girmiş tekrar polis burdaki asıl mesele birinin durduk yere yalandan şikayet etmesi
Boş yere sıkayet etmemıstır eden saglık sonuçta.Paradan daha degerlı.Bende ederım vallaha gereklı onlem yoksa?Hiç corona oldunuzmu iğrenç bir birüs.Arkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil
O işlere polis bakmıyor kuzu zabıtalar bakar. Babam emekli zabıta amiri biliyorum. Polis gidip teftiş edemez öyle bir yetkisi yok. Çoğu yere zabıtalar gider yetkileri polislerden daha çok hatta. Kaçak konut , pazar , iş yerleri aklına ne gelirse zabıtalar gider belli yerlere mısal kaçak konutlara gidecekler taşkınlık olacağı için yanlarında polis olur. Zabıta bı bokluk görmüş ki yemişler cezayı temiz yere nıye adamlar ceza kessin ki ama konu sahıbı altın yapamayacakmış o daha önemli sağlıktan tövbe tövbe
Yani niye oraya takıldınız ? Merak etmeyin polisin görevlerini vs bılıyorum aılede polis çok evet tanımları farklı ama belli aşamalarda yetkileri polisten fazlaÇünkü polis asayişe bakar :) o nedenle denetleme yetkisi yoktur, zabıtanın çokturdan ziyade ikisinin görev tanımı farklı :)
Yani niye oraya takıldınız ? Merak etmeyin polisin görevlerini vs bılıyorum aılede polis çok evet tanımları farklı ama belli aşamalarda yetkileri polisten fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?