- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Allah herkesin yardımcısı olsun, babam dokuz gun once pozitif cıktı. Dun de annem.Cikti tabi. Butun elemanlara test yaptirdik o vardiyadaki. Sonuc ne olursa olsun hepsi evlerine karantinaya gonderildi. Cunku bugun negatif cikan birkac gun sonra pozitife donebiliyor. Riske atamazdik. Tekrar temizlik yapildi ve iki vardiya calismaya devam ettiler. Diger vardiyalarda hic cikmadi cok sukur. İnsanlar normal yasantilarina devam ediyorlar,tembih ediyoruz ama. Hafta tatilinde elemanin nerde gezdigine de karisilmiyor.
Cok gecmis olsun,ikisine de acil sifalar dilerim. Bazen ayni evde olup da bulasmadigi da oluyor. Garip bir sey. İnsallah sen iyisindir canim. Kendini kollaman lazim, beslenmeye dikkat.Allah herkesin yardımcısı olsun, babam dokuz gun once pozitif cıktı. Dun de annem.
Annemde ustelık belırtı dahi yoktu.
Dokuz gun gectı tehlike bıttı denmeyecegını gormus olduk.
Ne olacak bu ısın sonu bılmıyorum, tek yasadıgım duygu korku.
Allah boyle pozitif oldugunu saklayıp reel hayatına devam edenleri ıslah etsin.Cok gecmis olsun,ikisine de acil sifalar dilerim. Bazen ayni evde olup da bulasmadigi da oluyor. Garip bir sey. İnsallah sen iyisindir canim. Kendini kollaman lazim, beslenmeye dikkat.
Bizim sitede de bir daire korona komple 7 kisi yasiyorlar. Haber bile vermediler pozitif olduklarini. Ekipler gelince ogrendik. Hala yuzsuzler bahcede cocuk oynatiyorlardi. Ben boylelerinden korkuyorum sahsen. Umursamayip baskalarinin canini tehlikeye atiyorlar,resmen cinayete tesebbus.
Öncelikle Kuzeninize Allahtan tez vakitte şifa diliyorum, inşallah anne babanızda bu dönemi hafif sıkıntılarla atlatırlar. Aynı evde kaldığınız için mümkün mertebe ortak tuvaleti bile kullanmayın. 3-4 gün içinde belirtiler az ya da çok ortaya çıkıyor zaten. Benimde Dayım ve Yengem karantinada... artık o kadar arttı ki, hepimiz kademeli olarak yakalanacağız diye düşünüyorum. Dilerim herkes hafif semptomlarla atlatır.Allah boyle pozitif oldugunu saklayıp reel hayatına devam edenleri ıslah etsin.
Benim durumum muamma. Kotu bir tesadufle annemlerdeydım babamın pozitif oldugunu ogrendıgımızde
Kuzenime safrakesesı kanseri teshısı kondu, bu ay... o da 4.evre imis. Kemoterapye baslandı.
boyle bir uzuntu ile yanına geldım, kemoterapıden sonra ona bakayım diye. Tabı annemlere ugradım once onlari gormeye. Dort gun sonrası babamın durumu ciktı ortaya, eve geldıgım icin o sure zarfında benı de karantınaya aldılar. Test yapmadılar. Aracım var evime doneyım bari tek basıma orda karantınada kalayım dedım gondermedı ler. Kuzenimin yanına da donemedim. Evime de.
Dun de annem pozitif cıkınca henuz Karantınam bitmedi ve panik oldum ben artık. Benı korumak ıcın karantınaya aldılar ama sagım solum pozitif, yine test yapmadılar bana. Paramla gıdıp yaptırayım dedım, evden cıkamazsın dediler. Bekliyorum oyle darkmore. Saglı sollu yıkık vaziyetteyim. Hayali belırtı yasarım panik yaparım diye korkuyorum artık, cunku psikolojim de normal degıl.
6 gun sonra bitiyor karantınam. Insallah belirti gostermeden cıkarım, cikar cıkmaz gıdıp testimi olacagım.
Mske dezenfektan koli koli veriliyor ne yün kafası ile oh iyi olmuş diyorsun haksız yere şikayet edilmiş her teftiş ten geçen bir firma
Cok uzuldum yaAllah boyle pozitif oldugunu saklayıp reel hayatına devam edenleri ıslah etsin.
Benim durumum muamma. Kotu bir tesadufle annemlerdeydım babamın pozitif oldugunu ogrendıgımızde
Kuzenime safrakesesı kanseri teshısı kondu, bu ay... o da 4.evre imis. Kemoterapye baslandı.
boyle bir uzuntu ile yanına geldım, kemoterapıden sonra ona bakayım diye. Tabı annemlere ugradım once onlari gormeye. Dort gun sonrası babamın durumu ciktı ortaya, eve geldıgım icin o sure zarfında benı de karantınaya aldılar. Test yapmadılar. Aracım var evime doneyım bari tek basıma orda karantınada kalayım dedım gondermedı ler. Kuzenimin yanına da donemedim. Evime de.
Dun de annem pozitif cıkınca henuz Karantınam bitmedi ve panik oldum ben artık. Benı korumak ıcın karantınaya aldılar ama sagım solum pozitif, yine test yapmadılar bana. Paramla gıdıp yaptırayım dedım, evden cıkamazsın dediler. Bekliyorum oyle darkmore. Saglı sollu yıkık vaziyetteyim. Hayali belırtı yasarım panik yaparım diye korkuyorum artık, cunku psikolojim de normal degıl.
6 gun sonra bitiyor karantınam. Insallah belirti gostermeden cıkarım, cikar cıkmaz gıdıp testimi olacagım.
Karacıgerının oldugu tarafta ıkı gun boyunca sabit gecmeyen bir agrı oldu onun, calısıyordu. Haliyle hareketleri kısıtlandı demıs gıdeyım baksınlar agrı kesici verirler. Ondan once ne hasta oldu ne halsız. Grıp bile olmadı oyle dıyım.Cok uzuldum yacabucak gecsin su 6 gun insallah kazasiz belasiz. Kuzeninin durumuna cok sasirdim,hic belirtisiz mi cikti 4.evre? İnanilmaz yaa. İnsallah toparlar.
İnan kurallara uyuyoruz diye psikolojimiz normal degil artik. Hem pozitif olup hem de “neolacağ yaaa” diye ortalikta dolasanlarin psikolojisi nasil saglam inanamazsin.
Tuylerim diken diken oldu resmen. Cok uzuldum.Karacıgerının oldugu tarafta ıkı gun boyunca sabit gecmeyen bir agrı oldu onun, calısıyordu. Haliyle hareketleri kısıtlandı demıs gıdeyım baksınlar agrı kesici verirler. Ondan once ne hasta oldu ne halsız. Grıp bile olmadı oyle dıyım.
Gıttı baktılar suphelenmıs olacaklar ki, mr ultrason kan dıger tahıller herseye bakıldı ve en son Pet cekıldı. Baldırına ve kaburgasına metastas yapmis ustelık. İnanamadık cunku doktora yuruyerek gitti.
Bır ay gectı, sımdı yatıyor yuruyemıyor.
Kemoterapı de alıyor. Onun ıcın dua edip ayrıca uzuluyoruz. Bebek gibi bakıyordum ona. Sımdı yanına da gidemiyorum. Gıdeyım evımde Bağıra Bağıra aglayım rahatlayım diyorum evıme de gidemiyorum. Annemle babamı da aglayıp uzmek istemiyorum bu sefer psikolojimi onlar bozdular sanıp uzulecekler.
Cok caresız hissediyorum darkmore ya.
Hersey ınsanlar ıcın ve gelince bazen ust uste geliyor.
Madem bu sıkıntıları yasıyoruz sag saglım atlatalım ınsallah.
Cok tesekkur ederım
Arkadaşlar az önce eşim işten geldi normalde 4 saat mesaileri vardı 2 saate düşmüş ve bunun sebebi biri iş yerini şikayet etmiş dezenfekte ve maske verilmiyor diye.. Bunu yapan iş yerinde biri ama bilinmiyor kimin yaptığı patron sinirlenmiş baya insanların ekmeğiyle neden oynanıyor çok sinirlendim borçlarımız var planlarımız vardı hepsi düştü suya eşimin iş yeri 2 vardiya şimdi 3 vardiyaya çıkacak mış muhtemelen hiç mesai olmayacak yani gizli tutuluyor kimin yaptığıda belli değil
hijyeni polis hangi bilgisiyle kontrol edip onay verebiliyor ? gerçekten polislerle bunun sorumlusu bu ülkeden kalan son ümidimi de keserim.
Eşim amir ve bu yüzden mesai kesilmiş bende sordum bu yüzden olur mu diye çünkü geçen ay fazla mesai yaptılar belki ondandır diye ama yok dezenfekte den dolayıymış
Eşim polis sordum polisler yapmıyor dedi, sorun yaratılırsa giderler. Bizim şirkette de iş güvenliği uzmanı vardı zorunlu dışarıdan gelen o kontrolleri yapıyordu.
yani polislerin bilgi birikimleri gereği kontrol edip onay verebilecekleri bir mevzu değil neticede. dediğiniz gibi anlaşmazlık durumlarında vs polise intikal ediyor olabilir tabi. o zamanda zaten ciddi sıkıntı vardır bence.
Hayır. Vardiya 2 den 3e çıktı ise metrekare başına düşen kişi sayısı sorun olmuştur. 3 vardiya ile sosyal mesafe saglanmistir. Çoğu şirket bu yüzden personelin bir kismini evden çalıştırıyor. Binası küçük diye personelinin yarisini işten cikaran dev bir marka biliyorum, şimdi isim vermiyim. Uygulama doğru, yaşadığınız sizin açınızdan talihsizlik olmuş. Can sağlığı olsun diyip geçeceksiniz.Eşimin çalıştığı yerde aynı şekilde hiyjen Kuralların uyuyor ve maske olsun dezenfekte olsun poşet poşet veriyor zaten teftiş edilirken de hiç bir probleme rastlanmıyormuş
Haddi bilerek konuş! Saçma sapan yargıladağına göre tuzun kutuda sanırım insanlara aşağılayarak konuşunca en gon falan yükseliyor sanırım.. Sanırım kapasitende sorun var.. Firma zaten sürekli olarak kontrol ediliyor temizlik yönünden herşey dem geçiyor dezeznfekfa ve maske tam takır veriliyor pozitif vakalar tespit ediliyor kurallar takipte burda birisi başka sebepten şikayet etmiş gelen polis bile sorun bulamsmış bence siz iyi değilsiniz..Şaka mısınız?
Patron tuhaf siz patrondan daha tuhaf.
Patron beyimiz gereken özeni göstermemiş insanların canını hiçe saymış biriside haddini bildirmiş.
Ohh çok iyi yapmış. Ellerine ağzına sağlık.
Önlem alınıyor diye düşüneceğinize mesaisi yok diye üzülüyorsunuz :) biz dünyada çözümsüz bi salgınla mücadele ediyoruz hanımefendi siz uzayda mısınız?
Bİlsem adresini bide ben yazardım cimer e vs.
Size gelecek olursak bu hayatta paradan evden maldan mülkten daha değerli şeyler var örneğin sağlık.
Ama Önce akıl sağlığınıza kavuşmanız dileğimle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?