Nankör!

Deme canımcım deme, anlatma. Knedi haline bırak kocanı.. Senin için zor ama sal gitsin... Sen de havana bak, oğlunla ilgilen. Güvenilir, dedikoducu olmayan bir komşun falan yok mu. Onunla ziyaretleş. Al oğlunu parka götür hem orda diğer annelerle de konşursun, iki insna yüzü görür, kafa dağıtırsın. Buna da mı izin yok. Kocana da yine gülümsersin ama üstüne düşme bu kadar. Bir arkadaş ne güzel yazmış insanoğluna bu kadar değer verirsen, önemsersen kendini bir nimetten sayar ve nankörlük yapar,seni aşağıda görür. O yüzden kocana kendisini önemli hissettirmeyeceksin.. Biraz burnu büyümüş beyimizin, indirmek lazım gelmiş :) Allah yar ve yardımcın olsun.. Oğluna ve sana da sağlık sıhhat versin:=)

Son düzenleme:
bütün cevaplarını okuyamadım ama ailen uzakmı sana...
ne yazıkki fazla taviz bu hale getiryo...
biraz mesafe koysan araya..
öyle tripten fln da anlamazmı..

Canım, nasıl kimsen yok, kardeş, kuzen de mi yok? Dışarı çıkmana da mı izin vermiyor? Çık gez, arkadaşlar edin. Senin gibi annelerle birlikte çocuklarınızı, parka, sahile götürün. Bir cafede çayınızı için, sohbet edin. Kafan dağılsın biraz. Evde sürekli surat yapma. Bir dene bakalım, onu güzel karşıla, güleryüzlü, huzurlu ol. Seni kırarsa da hiç konuşmadan yanından uzaklaş sadece. Bunları bir süre yaptıktan sonra, gözlemle bakalım, bir değişim var mı eşinde, hatasını daha kolay farkedip, kendini affettirmeye çalışacak mı?

İnşallah anlattıklarından fazlası yoktur, ve bu çok kısa bir süre içinde geçicek bir dönemdir sadece. Rabbim yuvana huzur versin inşallah.

İlginize çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar. Böyle yazmanız bile beni mutlu etti moral verdi. Önceden gezip tozmama karışmazdı yani oğlumla ama son aylarda böyle oldu. Ailem var annem ablam ama onların dertleri beni asıl geren. Yani anlıcanız bana bi faydaları yok. Arkadaşım yok denecek kadar yani evlenince kalmadı diyebilirim Eşimi rahat bıraksam öylee gider o Sıksam bana sorun sıkmasam bana sorun. Allah sonumu hayır etsin. Sinirlenmemeye oğlumla vakit geçirmeye açıköğretim okuyorum onu çalışmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Çok teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…