Nankör!

iremiss

Efecege 🎈
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
20
25
288
38
Ankara
Ne yaparsan yap bazen son noktaya geliyosun.
3 yıllık evliyim 2 yaşında da bi oğlum var. Çok sinirli bi eşim var. Allah bana peygamber sabrı vermiş yoksa dayanılacak gibi biri değilmiş çok çok iyi anlıyorum. Ne kendimize vakit ayırmamıza izin veriyo ne de kendi vakit ayırıyo. Kaç aydır başbaşa dışarı çıkıp dolaşmadık bile. Dışarı çıkmaktan kastım para harcatmak değil sadece ikimizin de kafası dağılır diyorum. Ama beyfendi burnundan kıl aldırmıyo. Ne yapsam ne desem hayır cevabı alıyorum. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Son zamanlarda zaten çok kavga ediyoruz bu nerdeyse dayağa kadar gitti ki biz birbirimizi deliler gibi seven bi çifttik. Neden böyle olduk anlamıyorum. İlişkimizi kötü boyutlara ulaşmasın diye kurtarmaya çalışıyorum ama o herşeye hayır diye tepki veriyor. Artık şaşırdım ne yapcamı sinirden kuduruyorum. Elimde ne varsa fırlatıp atıyorum istemeden oğluma bağırıyorum. Bunları yapmak istemiyorum ama yapıyorum. Şimdi diceksiniz kocanla iyice konuşun adamakıllı diye ama onu çok denedim ya da benim için psikiyatra git diceksiniz ona da gittim ilaç da kullandım ama faydasını görmedim. Ne yapmalıyım diye sormak için yazmıyorum sadece rahatlamak için yazıyorum. Benim durumumda olan elbet vardır ama benim eşim gibi eşi olan yoktur eminim. Çünkü böyle nankör, bencil bi insan olamaz. Sonrada benden bişeyler bekliyo. Hiç kimsem yok benim eşimden başka ve kendide biliyo bunu. O da böyle yaparsa ben ne yapayım Allah aşkına! Sağlıklı değilim ruhen çok çok kötüyüm artık. Eğer oğlum olmasaydı ..... yazmak bile istemiyorum. Çok sıkıldım herşeyden çok bunaldım. Bilmiyorum ne yapacağımı ...

Allah yardımcın olsun arkadaşım
ne denir bilemedim ki

Yazi tipinizi degistirseniz lütfen okuyacagim konuyu yarida kestim okunmuyor..

Alinti yapip okuyabildim sükür.. Esiniz sebepsiz yere mi sinirli ? Tamam Bir insan sinirli olabilir benim esimde sinirlidir mesela ama durup dururken degil :26:

Evet ama son zamanlarda daha çok sinirli oldu ilgisiz sevgisiz duygusuz oldu

Benim bilmediğim bi sıkıntısı yok iş yerinde de yok yani herşey güzelken kastı bana gibi tanımasam neyse de 2008 yılından beri iç içeyiz :2:

Canım o kullandığın foto'daki oğluşun ise maşallah çok tatlı.
....Yazmak bile istemiyorum dediğin şeyi iyi ki yazmamışsın çünkü bence o derece sıkıntı içinde olanlar psikolog desteği alsalar daha doğru olur diye düşünüyorum.
Benim eşim gibi eş yoktur demişsin ya canım elbette bunu çok bunaldığın için söylemişsindir ama aslında mantıklı düşününce sende biliyorsun ki beterin beteri var.Bu insan eğer en kötü erkek olsaydı sen ondan çocuk yapmamak için kaçardın değil mi?Üstelik bir zaman birbirinizi deliler gibi seviyormuşsunuz.Demek ki sevilecek yönleride var.

Tartışmalar sorunu çözmüyor görüyorsun hatta daha kabul edilemez hale getiriyor,dayak demişsin.(((
Erkeğe zorla birşey yaptırmak zor.Birinin ona seninde hakların olduğunu anlatması lazım.Aslında sözüne değer verdiğiniz bir aile büyüğü varsa ve sana hak veriyorsa eşine belki anlatabilir diyeceğim ama sorunlarınızı başkalarına anlatman onu rahatsız edebilir.

Sen aslında sanki bizden yanıt istememişsin ama benim içimden geldiği için yazdım.

Benim bilmediğim bi sıkıntısı yok iş yerinde de yok yani herşey güzelken kastı bana gibi tanımasam neyse de 2008 yılından beri iç içeyiz :2:

Sana ne kasti olabilir ki ? Mesela neyden tartisiyorsunuz.. Zitmi gidiyorsun biraz anlat ki bilelim..:26:

durumunuza uzuldum umarim en kisa zamanda esinizle tekrar eski guzel gunlerinize.kavusursunuz.oluyor evliliklerde bazen boyle bencillkler.ama esler genelde kocalar bunu yapiyor.empati kuramiyolar.
yalniz konunuzu okurken bir cumleniz dikkatimi cekti benim esim gibi yoktur demissiniz galiba.siz bide benim konumu okuyun inannin su halinize bile sukredersiniz.sadece bunu sizi rahatlatmak amaciyla soyluyorum.kendinizi uzmeyin

evet davranışları normal değil anlattığın kadarıyla ama bi kendine bıraksan eşini..mesela birşey sorma, şunu bunu yapalım deme..
surat da asma ama.. normal ev işlerini gör, çocuğunla ilgilen yanında konuşmanız gerektiğinde konuş..
böyle yapmana rağmen yine gereksiz yere bağırıp kavga çıkarırsa artık ne yapman gerektiğine düşünürsün..

Ya benim başbaşa vakit geçirmek istememi zannediyoki sürekli gezmek tozmak istiyorum. Ama öyle değil zaten arkadaşım yok kimsem yok evdeyim sürekli dışarı da çıkarmıyo son zamanlarda kendi de çıkmıyo benimle. Yani benim eşim böyle bi insan değildi moderndi ılımlıydı düşünceliydi neden ve nasıl böyle oldu bilmiyorum. Arkadaşlar tabi ki en kötüsünü de düşünmek lazım ama şu durumda kendi halim daha ağır basıyo maalesef :2: Sürekli bi sinir hali alttan alsam içimde patlıyo almasam feci kavga durumları yani iki ucu pis deynek zaten çocuk oldu olalı eve kapandım eşimde böyle yapınca deliye dönüyorum psikiyatra da gittim haplar işe yaramadı sadece yan etkisi dişlerimi sıktım onlarda zarar gördü

Maddi sorunlarınız var mı? Borcunuz filan..belki harcama yapmamak için dışarı çıkarmiyordur

Canim sende ilgilenme onunla.. ne guzel cocugunda varmis oglunla vakit gecir belki gelir kendine.. Cocugunla cikip gezmenedem izin yok ?

Ya be zaten para harcatmayı seven bi insan değilim. Durumumuz iç açıcı olmasa da geçiniyoruz çok şükür ama yetinmeyi bilen bi insanım kendide biliyo sorun o değil. Beni de yollamıyo evet maalesef

Eşine çok üzgün olduğunu,hayatdan sıkıldığını anlatsan.
Neden, severek evlendiğiniz halde şimdi bu durumdayız diye sorsan
Onu suçlamadan sorular sorarak anlamaya çalışsan acaba merhamete gelir
nedenlerini anlatıp düzelmeye çalışır mı ? siz daha iyi bilirsiniz eşinizin
karakterini.Allah vicdan merhamet versin düzelsin inşallah.
Düzelmezse de hayat çok kısa kimse için üzülüp yıpranmaya değmez.
Bir uzuv kangren olduktan sonra tek çare o uzuvu kesip atmaktır.
Başka ne denir bilemedim.

Neler demedimki neler anlatmadım ki ona arkadaşım bi bilsen. Dinlerken iyi hoş tamam böyle yaparız diyo ama iş o radde gelince birden bi sinirleniyo anlamıyorum abisinden mi akıl alıyo bilmiyorum. Merhametli ama onu bırakıp gitmicemi bile bile mi yapıyo bütün bunları bilemiyorum. İnanın daha yazmadığım neleri var bi bilseniz ..

ben önce sorunun sebebini söyleyim sizi tanımıyorum fakat sizle ilgili şunu diyebilirim kendinizden fazla ödün vermişsiniz fazla fedakarlık yapmışsınız ve bu yüzden artık bir kıymetiniz kalmamış.insan bu çiğ süt emmiş derler birine kendinden çok değer verirsen ben değil biz değil önce sen dersen bi bakmışsın o biri aslında hiçte haketmediği kadar yükseklerde bulur kendini ve böyle yüce bir insan olduğuna inanmaya başlar işte o vakit sizi aşağıda görürbu anlattıklarınız olur.istisnalar var mı var ama kaideyi bozmaz.sizin durum bundan ibaret?tahminimde yanılıyor muyum?evlilikte alttanda alıcaksınız fakat yeri geldiğindede benim diyebilmeniz gerek yoksa malesef sonuç buumarım bundan sonra siz değişirsiniz nasıl diyeceksiniz şimdi formulü söyleyim:kimseye hakettiğinden fazla değer verme!bak eşin nasıl sinirlerini aldırıyor:)

Haklısın arkadaşım çok değer verdim zaten kadınların da en sık yaptığı hatalardan birisi değil mi bu ? İki yüzüne gül hemen kendilerini tepelere atıyolar. Fazla değer verme diyosun ya onu bi kez verdin mi olay bitmiştir maalesef. Geri dönüşü ya da düzeleceğini pek sanmıyorum. Ya düzelecek ya da böyle ömür geçecek ya daaa en kötüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…