Napacağımı bilmiyorum :((

Bu gelin şimdiden bunu diyorsa ilerde sizi düşman eder canım şimdiden söylim ama Allahtan annen hakkaniyetli biriymiş çok şanslısın Allah herkese vicdanlı anneler nasip etsin inşallah
Evet bende 7 aylık evliyim ama herzaman haddimi bilirim miras falan benim haddime değil ama mahsallah bazı kızlar Kendini akıllı sanıyo .annem ,babam asla bir evladınının hakkını diğerine yedirmez çok şanslıyım o konuda Rabbim Sizede yardım etsin.

Evet bende 7 aylık evliyim ama herzaman haddimi bilirim miras falan benim haddime değil ama mahsallah bazı kızlar Kendini akıllı sanıyo .annem ,babam asla bir evladınının hakkını diğerine yedirmez çok şanslıyım o konuda Rabbim Sizede yardım etsin.
Konu sahibi ben değilim canım Allah’a şükür benim annem babam da öyle insanlar Allah herkesin içine merhamet versin inşallah

Amin inşallah böyleleri de iyi olur genellikle bende kimsenın mirasını malına müşküne karışmadım kimseye yorum dahi yapmadım ben yapmadığım için onlar bana yaptı

Back
X