Napacağımı bilmiyorum :((

Bence bir bayanla ev arkadaşı olsanız daha rahat edersiniz .
Büyük şehirdeyim bu şehirde öyle tanıdğım yok güvende olmaz kimseye ,evlenme olayım gibi olur yağmurdan kaçarken yine doluya tutulurum cıksam ayrı tek basıma cıkacmda bilmiyorum Sadece çok yoruldum ne ağlayabiliyorım ne çözüm bulabiliyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim

Canım o kadar üzüldüm ki ne aileden ne eşten yüzün gülmemiş
Dilerim ki Rabbimden tez zamanda seni o kadar mutlu etsin bu yaşadıklarını unutup gidersin
Ne yazık ki böyle aileler var okudum kıyamadım sana
Güçlü ol sonunda Gülen sen olacaksın Allah’ın adaletinin er geç bulacağı insanlarda onlar olacak

Canım o kadar üzüldüm ki ne aileden ne eşten yüzün gülmemiş
Dilerim ki Rabbimden tez zamanda seni o kadar mutlu etsin bu yaşadıklarını unutup gidersin
Ne yazık ki böyle aileler var okudum kıyamadım sana
Güçlü ol sonunda Gülen sen olacaksın Allah’ın adaletinin er geç bulacağı insanlarda onlar olacak
İnşallah inşallah en yakın zamanda allah benı duyar bana kapı acar 😟

Büyük şehirdeyim bu şehirde öyle tanıdğım yok güvende olmaz kimseye ,evlenme olayım gibi olur yağmurdan kaçarken yine doluya tutulurum cıksam ayrı tek basıma cıkacmda bilmiyorum Sadece çok yoruldum ne ağlayabiliyorım ne çözüm bulabiliyorum düşünmekten kafayı yiyeceğim
En azından erkekler kadar canın yanmaz güven meselesine gelince ev arayan öğrenci çok canım ya 🙄 o kızlsrda güvenilir birileri arıyor ne biliyim aklıma ilk bu geldi .İnşsllah en kısa sürede hayatınız güzelleşir 🙏

Erkek evlat düşkünlüğü ! Allah benım yolumu açsın ya artık dayanamıyorum
Sen böyle deyince aklıma geçende yaşadığımız bir şeyi anlatayım .2 güm önce abimin Nişanlısı ,annem yengem ben oturuyoruz mirastan konu açıldı .Annem kuzum evinizi alın bak bizim evlerimiz miras 3 kardeş bölüşülecek hakkı var evime girseniz de dedi abimin nişanlısına ,oda ne dese beğenirsiniz;ama ev erkek oğluna verilir haksızlık erkeğe verilir miras dedi .delirdim Öyle deyince ama çok şükür annem cevapını verdi oturdu kenara..kul hakkıdır Miras kaç evlatsa bölüştürülür annen bunun hesapını ahirette vericek

Sen böyle deyince aklıma geçende yaşadığımız bir şeyi anlatayım .2 güm önce abimin Nişanlısı ,annem yengem ben oturuyoruz mirastan konu açıldı .Annem kuzum evinizi alın bak bizim evlerimiz miras 3 kardeş bölüşülecek hakkı var evime girseniz de dedi abimin nişanlısına ,oda ne dese beğenirsiniz;ama ev erkek oğluna verilir haksızlık erkeğe verilir miras dedi .delirdim Öyle deyince ama çok şükür annem cevapını verdi oturdu kenara..kul hakkıdır Miras kaç evlatsa bölüştürülür annen bunun hesapını ahirette vericek
Bende diyorum sen allah a veremezien diye bir kere dedim bence siz çocuklarınızın cinsiyetinin kız olduğunu öğrenir öğrenmez çaresine bakacaktınız bizi nie dünyaya getirip de bize bunları yasattınız ki ama hiçbişeyi üstlerine alınmıyorlar

Ona babam da eşlik etti ikisi yaptı anneme dedik nie böyle yaptın baban yaptı ben yapmadım dedi sen izin vermseydin yapmazdı
Elbette ki yapamazdi.. bizim turk toplumunda bazi annelerin ogluna duyduklari sevginin icten içe sapkinca oldugunu dusunuyorum
Davulun sesi uzaktan hoş gelir biliyorum ama gerekirse coklu kadin arkdslarin kaldiklari bi ev bulun ne bileyim kadin siginma evine gidin bir müddet iyi veya kotu demeden gecinebilmeni saglayacak bir getirisi olan is bulun (tezgahtarlik olur , temizlik olur ) ve cikin o igrenc insanlarin hayatindan
Düzlüğe cikinca da bi avukata danisip o igrenc ailenize dava acin

Hep dua ediyorum o evlendiğim kişi ve ailesinin allah yaptıklarını yanına koymasın benım evimi yıktılar canımı acıttılar allah evlerini dağıtsın diye 😞
Seni aslında bu adama mecbur eden gene ailem. O adam ve ailesine olan öfkeni anliyorum ve sonuna kadar haklısın da ama ailen vicdanlı ve hakkaniyetli duzgun insanlardan olussaydı kocan ve ailesi olacak geberikler senın hayatına hıc girmeyecektı.
Bak dongu gene ailede baslıyor.

Suan ki mutsuzlugunun da, evden kaçıran ve o kotu adamla evlemene neden olanda ailen.
Allah ailene merhamet versin.

Elbette ki yapamazdi.. bizim turk toplumunda bazi annelerin ogluna duyduklari sevginin icten içe sapkinca oldugunu dusunuyorum
Davulun sesi uzaktan hoş gelir biliyorum ama gerekirse coklu kadin arkdslarin kaldiklari bi ev bulun ne bileyim kadin siginma evine gidin bir müddet iyi veya kotu demeden gecinebilmeni saglayacak bir getirisi olan is bulun (tezgahtarlik olur , temizlik olur ) ve cikin o igrenc insanlarin hayatindan
Düzlüğe cikinca da bi avukata danisip o igrenc ailenize dava acin
Ya ben onlarıda yapacak değilim benım istediğim şu sürecte benım canımı yakmadan durmaları bana laf atmasınlar bulaşmasınlar yani evin yeme içme ihtiyacınıda ben gideriyorum bunlar konuşulacak şeyler değil neymiş ev kirasını ödüyomuş ya ben bu evde kalsamda kalmasam da sen zaten kira ödüyosun benim için ödemiyosun ki bşrde kira o evden geliyor yani

Seni aslında bu adama mecbur eden gene ailem. O adam ve ailesine olan öfkeni anliyorum ve sonuna kadar haklısın da ama ailen vicdanlı ve hakkaniyetli duzgun insanlardan olussaydı kocan ve ailesi olacak geberikler senın hayatına hıc girmeyecektı.
Bak dongu gene ailede baslıyor.

Suan ki mutsuzlugunun da, evden kaçıran ve o kotu adamla evlemene neden olanda ailen.
Allah ailene merhamet versin.
Evet kesinlikle haklısın bunlar evlenmeden önce de benım basıma cok iş getirdi bende yuvam olur huzurlu olurum işime gider gelirim diye evlendim ama hiçbişey benım hyal ettiğim gibi olmadı :(

Allah hayırlısıyla şu sınavım sonucunu olumlu açıklasa bunlardan kurtulacağım zaten dua ediyorum çok

Ya ben onlarıda yapacak değilim benım istediğim şu sürecte benım canımı yakmadan durmaları bana laf atmasınlar bulaşmasınlar yani evin yeme içme ihtiyacınıda ben gideriyorum bunlar konuşulacak şeyler değil neymiş ev kirasını ödüyomuş ya ben bu evde kalsamda kalmasam da sen zaten kira ödüyosun benim için ödemiyosun ki bşrde kira o evden geliyor yani
Bunlari karsilayabilecek gucunuz varsa niye o hanzoyu cekiyorsunuz ki ? Bulun bi ev arkadasi cikin .. 4 kisilik bi evde yasasaniz inanin su anki masrafiniza denk olur.. deger mi o degersizligi cekmeye ?

Annem bir kere bana dedi ki ;sen boşandın kendini 5 paralık ettin bu çok koydu cok dokundu gecen aylarda daaha bu ettiği laf 😕o değilde herles mutlu mesut olan bana oldu 😢

Bu gelin şimdiden bunu diyorsa ilerde sizi düşman eder canım şimdiden söylim ama Allahtan annen hakkaniyetli biriymiş çok şanslısın Allah herkese vicdanlı anneler nasip etsin inşallah

Back
X