Napacağımı bilmiyorum :((

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhabalar, benim konularımdan hatırlayanlar olur şuan boşanma aşamasındayım ,eşimle ayrıldıktan sonra daha önce kardesımle yasadığım şehir “e döndüm .Burada kendi çapımda bir işim var ama pek gelirim yok yani az kazanıyorum .Abi dediğim insanla birlikte yasıyorum ama hergün neredeyse evden kovuluyorum sürekli olarak ben bu evin kirasını ödüyorum suyunu elektirğini ödüyorum sen bu evden git ,beni keriz yerine koyup ben ödüyurm cık git artık bu evden gibi hakaretler kelimeler duyuyorum.Yasadığımız şehirde annem kendine mirasdan düşen hisselerini satıp bir ev aldı ve onu abimin üzerine yaptı,o evi kiraya verdiler oranın kirası bir hayli yüksek Oradan aldığı kiraNın bir kısmını da şuanda yasadığımız evin kirasını veriyor biz send eo evin kirasını alıyorsun dediğimizde o ev benım sizi ilgilendirmez ona mı gözünüzü diktiniz diye saldırmaya baslıyor.Ben bir sınava girdim onun sonucunu bekliyorum onun sonucundan sonra ayrı eve bir şekilde cıkmayı düşündüm ama artık hakaretlere de tahammulum kalmadı zaten eski eş kişisinden hakaret ve daha baska bişeyler gördüm şy zor zamanlarımda bunlarıda kaldıramıyorum :(( Bana napmamı öğrenirsiniz artık düşümmekten kafayı yiyeceğim 😞

abine o evin onun olmadığını ve annenin ona aldığını hatırlat. annenin mirası üzerinde seninde hakkın var annen- allah gecinden versin- vefat etmesi durumunda sende yasal mirasçısı olacağından abine dava açıp o evin bir miktarını alabileceğini ona hatırlat çünkü bu senin yasal hakkın

abine o evin onun olmadığını ve annenin ona aldığını hatırlat. annenin mirası üzerinde seninde hakkın var annen- allah gecinden versin- vefat etmesi durumunda sende yasal mirasçısı olacağından abine dava açıp o evin bir miktarını alabileceğini ona hatırlat çünkü bu senin yasal hakkın
Evi direk onun üzerine aldılar parayı oğullarının eline verdiler o da gitti kendi üzerine ev aldı bu durumda hakkı ispatlamak zor ,allah kimseyi vicdansız merhametsiz insanlarla yasatmasın muhatap etmesin canımı cıkaracak neredeyse ben bu evden gideyim diye bemım hiçbir güvencem yok bunu da biliyorlar

Annene söyle anne olsun.
Evlat ayrımı yapmadan kızına sahip cıksın.
Senin yapacagin hıcbısey yok merhametsız abi ve paşa oglum diyen evlat ayıran anneye denk gelmıssın.

Allah kolaylık versin, sinir oluyorum böyle insanlara.
Ben şuan boşanma aşmasındayım diye bunu kullanıyorlar benı sucluyorlar ,Anneme diyorum sen allah “a hesabını veremeyeceksin diye ama hala oğlum der

Evi direk onun üzerine aldılar parayı oğullarının eline verdiler o da gitti kendi üzerine ev aldı bu durumda hakkı ispatlamak zor ,allah kimseyi vicdansız merhametsiz insanlarla yasatmasın muhatap etmesin canımı cıkaracak neredeyse ben bu evden gideyim diye bemım hiçbir güvencem yok bunu da biliyorlar

yoo var. diyelim annen 1 ay önceden evini 100bin tl ye sattı abine verdi abinin o vakte kadar hesabında o para yok ve o parayı bir anda elde edecek durumu da yok. bu gayette bir ispat

Oğulları ,hiç kendinin başına gelmeyecek gibi kin kusuyor psikolojisi bozuk Gibi hareketler yapıyor normal değil

yoo var. diyelim annen 1 ay önceden evini 100bin tl ye sattı abine verdi abinin o vakte kadar hesabında o para yok ve o parayı bir anda elde edecek durumu da yok. bu gayette bir ispat
Parayı nakit alıp direk evi satann kişiye verdiler ,abim dediğim insan herseyi ileriye yönelik hesapladı gözü Foymuyor kendinin geliri iyi baska mal mülkü arabası vs var ama hala aç aç aç !

Parayı nakit alıp direk evi satann kişiye verdiler ,abim dediğim insan herseyi ileriye yönelik hesapladı gözü Foymuyor kendinin geliri iyi baska mal mülkü arabası vs var ama hala aç aç aç !

buna rağmen annenizin yaptığı harekette ilginç. doysun oğlu yeter ki

Ben şuan boşanma aşmasındayım diye bunu kullanıyorlar benı sucluyorlar ,Anneme diyorum sen allah “a hesabını veremeyeceksin diye ama hala oğlum der
Insallah sadece Allaha degıl sana da veremesin hesabını annen.

Evladının arkasında durmayan evlat ayrımı yapan ebeveynlerden nefret ediyorum.
Zaten bunlar böyle zırcahıl diye evden gitmek ıcın evlenmedıysen bende bisey bılmıyorum.
Kocan olacak hergele de ailenin tıynetsiz oldugunu fark edince eziyet etmiştir sana.
Olay orgusunun cırkınligine bak, hepsi aileden baslıyor. Ailenin kıydıgı evlada el oglu acımıyor.

Hesabınız ahirete kalmasın, sen Bosanma Isını hallet feraha cık ınsallah ve hayatın ummadığın sekılde guzellessın.
Ogluna paşa muamelesı yapan annende, hayat bu ya... Sana muhtac olsun.
Karma, en sevdıgım.

buna rağmen annenizin yaptığı harekette ilginç. doysun oğlu yeter ki
Oğullarına hiçbir zaman yeter diyemezler mesela diyemiyorlar ki oğlum biz sans o evi aldık verdik sende onun kirasını alıyorsun diyemiyorlar sürekli bana saydırırlar .Allah kimsenın yanına koymasın gercektende,Ben bu zor dönemleri tek basıma atlattığım yetmiyormış gibi birde bu hareketlerle karsılasıuorım yani benı bu evden gönderdiğinde eline ne gececek neyi elde edecek cok merak ediyorum .Allah insanı bıu kadar kindar merhametsiz vicdansız uapmasın

Insallah sadece Allaha degıl sana da veremesin hesabını annen.

Evladının arkasında durmayan evlat ayrımı yapan ebeveynlerden nefret ediyorum.
Zaten bunlar böyle zırcahıl diye evden gitmek ıcın evlenmedıysen bende bisey bılmıyorum.
Kocan olacak hergele de ailenin tıynetsiz oldugunu fark edince eziyet etmiştir sana.
Olay orgusunun cırkınligine bak, hepsi aileden baslıyor. Ailenin kıydıgı evlada el oglu acımıyor.

Hesabınız ahirete kalmasın, sen Bosanma Isını hallet feraha cık ınsallah ve hayatın ummadığın sekılde guzellessın.
Ogluna paşa muamelesı yapan annende, hayat bu ya... Sana muhtac olsun.
Karma, en sevdıgım.
Bu kadar güzel mi özetlersiniz bravo gerçektende 👏👏👏Kocam denen adi insan bunların bana nişanlılık dönmeinde yaptıklarını gördü öncesini de gördü tabi ,amin inşallah bana muhtac olsa anlamaz ki ne annem anlar ne babam anlar

Bu kadar güzel bi özetlersiniz bravo gerçektende 👏👏👏Kocam denen adi insan bunların bana nişanlılık dönmeinde yaptıklarını gördü öncesini gördü tabi ,amin inşallah bana muhtac olsa anlamaz ki ne annem anlar ne babam anlar
Ben su hayatta ailenin arkasında durdugu ınsanları dıgerlerının asla uzemedıgını gordum.
Aıle her seydır.
Kocan olacak budala ailenin seni ayırdığını farketmese seni ezemezdı.
Korkardı.
Gene de bu aileye ragmen bosanıyorsun ya butun kalbimle saygı duydum sana.
Oturup cekedebılırdın.
Cekmemıssn.
Insallah tüm hayatın degısır ve ummadığın kadar mutlu olursun, ben cok uzuldum su yasadıklarına. Nefret ettim yasatanlardan da.

Bu kadar güzel mi özetlersiniz bravo gerçektende 👏👏👏Kocam denen adi insan bunların bana nişanlılık dönmeinde yaptıklarını gördü öncesini de gördü tabi ,amin inşallah bana muhtac olsa anlamaz ki ne annem anlar ne babam anlar
Onlar anlamasın, sen arkana yaslanıp ilahi adalet iste böyle bisey dıyıp keyifle kahvenı ıceceksın. Mevzu senın o anki rahatlaman.

Ben su hayatta ailenin arkasında durdugu ınsanları dıgerlerının asla uzemedıgını gordum.
Aıle her seydır.
Korkardı.
Oturup cekedebılırdın.
Cekmemıssn.
Insallah tüm hayatın degısır ve ummadığın kadar mutlu olursun, ben cok uzuldum su yasadıklarına. Nefret ettim yasatanlardan da.
Oturup çekseydim o adi yaratık beni öldürebilirdi öfle kontrolu yoktu istediği kalına sokmaya çalıştı hep dayanamıyordum ailecek yobaz dar kafalı bir yapılar var .Allah onlarada bunlara da yanlarına koymasın benım canım cok yandı yanıyorda herkes üzerine tuz döküyor resmen , kimse de demiyor ki zor zamandan geciyor destek olalım biz böyle onu ezdikçe elimize ne gececek diye düşünmüyorlar benım aklımın almadığıda bana böyle yapmakla kendilerini nasıl tatmın etmiş oluyorlar

Merhabalar, benim konularımdan hatırlayanlar olur şuan boşanma aşamasındayım ,eşimle ayrıldıktan sonra daha önce kardesımle yasadığım şehir “e döndüm .Burada kendi çapımda bir işim var ama pek gelirim yok yani az kazanıyorum .Abi dediğim insanla birlikte yasıyorum ama hergün neredeyse evden kovuluyorum sürekli olarak ben bu evin kirasını ödüyorum suyunu elektirğini ödüyorum sen bu evden git ,beni keriz yerine koyup ben ödüyurm cık git artık bu evden gibi hakaretler kelimeler duyuyorum.Yasadığımız şehirde annem kendine mirasdan düşen hisselerini satıp bir ev aldı ve onu abimin üzerine yaptı,o evi kiraya verdiler oranın kirası bir hayli yüksek Oradan aldığı kiraNın bir kısmını da şuanda yasadığımız evin kirasını veriyor biz send eo evin kirasını alıyorsun dediğimizde o ev benım sizi ilgilendirmez ona mı gözünüzü diktiniz diye saldırmaya baslıyor.Ben bir sınava girdim onun sonucunu bekliyorum onun sonucundan sonra ayrı eve bir şekilde cıkmayı düşündüm ama artık hakaretlere de tahammulum kalmadı zaten eski eş kişisinden hakaret ve daha baska bişeyler gördüm şy zor zamanlarımda bunlarıda kaldıramıyorum :KK43:( Bana napmamı öğrenirsiniz artık düşümmekten kafayı yiyeceğim 😞

Bence bir bayanla ev arkadaşı olsanız daha rahat edersiniz .

Oturup çekseydim o adi yaratık beni öldürebilirdi öfle kontrolu yoktu istediği kalına sokmaya çalıştı hep dayanamıyordum ailecek yobaz dar kafalı bir yapılar var .Allah onlarada bunlara da yanlarına koymasın benım canım cok yandı yanıyorda herkes üzerine tuz döküyor resmen , kimse de demiyor ki zor zamandan geciyor destek olalım biz böyle onu ezdikçe elimize ne gececek diye düşünmüyorlar benım aklımın almadığıda bana böyle yapmakla kendilerini nasıl tatmın etmiş oluyorlar
Baskasının acısıyla tatmin olan cehenneme gıtsın

Aıle her seydır.
Korkardı.
Oturup cekedebılırdın.
Cekmemıssn.
Arkadaslarım bana artık diyorlar sen nasıl bu lafları kaldırabiliyorsun nasıl dayanabiliyorsun ...Napayım allah kapımı acana kadar sabrediyorum Olan oluyor olanlar elimde değildi neye döndüğümü şaşırdım evlendim 5 ay sonra boşanıyor oldum ne umuyordum ne buldum :(((

Back
X