Merhabalar, benim konularımdan hatırlayanlar olur şuan boşanma aşamasındayım ,eşimle ayrıldıktan sonra daha önce kardesımle yasadığım şehir “e döndüm .Burada kendi çapımda bir işim var ama pek gelirim yok yani az kazanıyorum .Abi dediğim insanla birlikte yasıyorum ama hergün neredeyse evden kovuluyorum sürekli olarak ben bu evin kirasını ödüyorum suyunu elektirğini ödüyorum sen bu evden git ,beni keriz yerine koyup ben ödüyurm cık git artık bu evden gibi hakaretler kelimeler duyuyorum.Yasadığımız şehirde annem kendine mirasdan düşen hisselerini satıp bir ev aldı ve onu abimin üzerine yaptı,o evi kiraya verdiler oranın kirası bir hayli yüksek Oradan aldığı kiraNın bir kısmını da şuanda yasadığımız evin kirasını veriyor biz send eo evin kirasını alıyorsun dediğimizde o ev benım sizi ilgilendirmez ona mı gözünüzü diktiniz diye saldırmaya baslıyor.Ben bir sınava girdim onun sonucunu bekliyorum onun sonucundan sonra ayrı eve bir şekilde cıkmayı düşündüm ama artık hakaretlere de tahammulum kalmadı zaten eski eş kişisinden hakaret ve daha baska bişeyler gördüm şy zor zamanlarımda bunlarıda kaldıramıyorum
( Bana napmamı öğrenirsiniz artık düşümmekten kafayı yiyeceğim