Su an icin yapabilecegin pek bise yok hatani kabullenip susmAktan baska. Sonrasinda ise annenin babanin guvenini kazanman gerekiyor bunun icinde gittigin her yeri kozacaklarini dusunsen bile yalansiz dolansiz soyleki senin hatani anladigini gorsunler :)Yargılayp kotu soz yazmadan yorum yaparsanz sevinirim. Erkek arkdsmda kaldm ve bunu annem ogrendi benmle hic konusmuyo laf saystrp duruyo babam hic gelmedi bile . Napabilirmm yardm edn
Yaş kaç? Olayın şiddetine göre laf etme süresi uzar.
Yargılayp kotu soz yazmadan yorum yaparsanz sevinirim. Erkek arkdsmda kaldm ve bunu annem ogrendi benmle hic konusmuyo laf saystrp duruyo babam hic gelmedi bile . Napabilirmm yardm edn
Su an icin yapabilecegin pek bise yok hatani kabullenip susmAktan baska. Sonrasinda ise annenin babanin guvenini kazanman gerekiyor bunun icinde gittigin her yeri kozacaklarini dusunsen bile yalansiz dolansiz soyleki senin hatani anladigini gorsunler :)
Yargılayp kotu soz yazmadan yorum yaparsanz sevinirim. Erkek arkdsmda kaldm ve bunu annem ogrendi benmle hic konusmuyo laf saystrp duruyo babam hic gelmedi bile . Napabilirmm yardm edn
çok kötü bir durum üzüldüm sizin için . sen adam olmazsın demiş daha öncede böyle bir olay oldu mu ki ?
Normal davranmış madalya takacak hali yoktu çekeceksin mecbur cezanı...baban biliyor mu kaldığını
Canim belli ki daha cok gencsin boyle hatalar olur.. Anladigim kadariyla anneni babani da onemseyen bi gencsin ehhh bu durumda yaptigin hatalari tekrarlamayarak zaten en buyuk adimi atmis olacaksin.. erkek arkadasinda kalmak icin yalan soyledin sanirim ehh bu epey kotu olmus akillarina bin turlu sey gelir simdi biraz da bi daha yapmaman icin epey ustune geleceklerdir sen sakin ola cevap verme sessiz kal ve en sonunda hakli olduklarini yalan soyledigin ici. Uzgun oldugunu soyleOylede bilmiyorum.s. hersy iyiye gidiyo derken hep bisey yapyrm.s
Evet olmustu.s yaa hep bi aksilik oluyo gercekten ve is cevirmeyi gercekten beceremiyorum sekilde gozuktugu gibii.s napssm duzelr. Universteyi bska yerde okuyorum boyle duzelmycksek nasl duruyum ben.s yabancı gibiymm.s
anne yüreği elbet affeder ama çoooook haklı canım sabret üstüne gitme.
rica ederim ama eski konularına baktımda o evde pekte istenmdiğin halde sırf sevgilinin gönlü olsun diye gitmende çok yanlış "bence" yani bak hem anneni üzdün hem kendin üzüldün hemde sevgilinle sorunlar yaşayabilrsiniz . kendini ağırdan al bence aileside sana çoook saygısızlarmış hem.. böyle olma lütfen. sadece bi tavsiye canmEvet haklı insAllah duzelirr tek istegm.s tesekkur ederm.s
ya bütünlemelere kaldım diye tekrar git istersen okuduğun şehre ortalık biraz sakinleşir belki başka yapacak birşeyin yok kuzum keşke dikkat etseydinnasıl öğrendi peki annen gittiğini ? bu arada erkek arkadaşınla ne kadar süredir berabersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?