napacam ben yardm edinn :(

mutsz34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
75
10
13
Yargılayp kotu soz yazmadan yorum yaparsanz sevinirim. Erkek arkdsmda kaldm ve bunu annem ogrendi benmle hic konusmuyo laf saystrp duruyo babam hic gelmedi bile . Napabilirmm yardm edn

Yaş kaç? Olayın şiddetine göre laf etme süresi uzar.

Yargılayp kotu soz yazmadan yorum yaparsanz sevinirim. Erkek arkdsmda kaldm ve bunu annem ogrendi benmle hic konusmuyo laf saystrp duruyo babam hic gelmedi bile . Napabilirmm yardm edn
Su an icin yapabilecegin pek bise yok hatani kabullenip susmAktan baska. Sonrasinda ise annenin babanin guvenini kazanman gerekiyor bunun icinde gittigin her yeri kozacaklarini dusunsen bile yalansiz dolansiz soyleki senin hatani anladigini gorsunler :)

çok kötü bir durum üzüldüm sizin için . sen adam olmazsın demiş daha öncede böyle bir olay oldu mu ki ?

Oylede bilmiyorum.s. hersy iyiye gidiyo derken hep bisey yapyrm.s

ikna et babana söylemesin, babanın güvenini tekrar kazanmak anneninkinden daha zor

Normal davranmış madalya takacak hali yoktu çekeceksin mecbur cezanı...baban biliyor mu kaldığını

çok kötü bir durum üzüldüm sizin için . sen adam olmazsın demiş daha öncede böyle bir olay oldu mu ki ?

Evet olmustu.s yaa hep bi aksilik oluyo gercekten ve is cevirmeyi gercekten beceremiyorum sekilde gozuktugu gibii.s napssm duzelr. Universteyi bska yerde okuyorum boyle duzelmycksek nasl duruyum ben.s yabancı gibiymm.s

anne yüreği elbet affeder ama çoooook haklı canım sabret üstüne gitme.

Oylede bilmiyorum.s. hersy iyiye gidiyo derken hep bisey yapyrm.s
Canim belli ki daha cok gencsin boyle hatalar olur.. Anladigim kadariyla anneni babani da onemseyen bi gencsin ehhh bu durumda yaptigin hatalari tekrarlamayarak zaten en buyuk adimi atmis olacaksin.. erkek arkadasinda kalmak icin yalan soyledin sanirim ehh bu epey kotu olmus akillarina bin turlu sey gelir simdi biraz da bi daha yapmaman icin epey ustune geleceklerdir sen sakin ola cevap verme sessiz kal ve en sonunda hakli olduklarini yalan soyledigin ici. Uzgun oldugunu soyle

Evet haklı .s insAllah affeder.s tek istegimm.s

Evet olmustu.s yaa hep bi aksilik oluyo gercekten ve is cevirmeyi gercekten beceremiyorum sekilde gozuktugu gibii.s napssm duzelr. Universteyi bska yerde okuyorum boyle duzelmycksek nasl duruyum ben.s yabancı gibiymm.s

ya bütünlemelere kaldım diye tekrar git istersen okuduğun şehre ortalık biraz sakinleşir belki başka yapacak birşeyin yok kuzum keşke dikkat etseydin nasıl öğrendi peki annen gittiğini ? bu arada erkek arkadaşınla ne kadar süredir berabersiniz ?

Gidecek yerin mi yoktu da erkek arkadaşında kaldın?..bu yargı değil..sadece meraktan..annen ve baban çok haklı...

Evet haklı insAllah duzelirr tek istegm.s tesekkur ederm.s
rica ederim ama eski konularına baktımda o evde pekte istenmdiğin halde sırf sevgilinin gönlü olsun diye gitmende çok yanlış "bence" yani bak hem anneni üzdün hem kendin üzüldün hemde sevgilinle sorunlar yaşayabilrsiniz . kendini ağırdan al bence aileside sana çoook saygısızlarmış hem.. böyle olma lütfen. sadece bi tavsiye canm

1,5 yıldr beraberz.s evet kaldm bitaneden ztn.s bende oyle dusundm insAllah gitmeme skntı ckarmazlar.s cebmde alsvers kagıdı untmsm ikk geldgm gunun.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…