rica ederim ama eski konularına baktımda o evde pekte istenmdiğin halde sırf sevgilinin gönlü olsun diye gitmende çok yanlış "bence" yani bak hem anneni üzdün hem kendin üzüldün hemde sevgilinle sorunlar yaşayabilrsiniz . kendini ağırdan al bence aileside sana çoook saygısızlarmış hem.. böyle olma lütfen. sadece bi tavsiye canm
tamam sen işte üniversiteye git tekrar giderken hakkını helal et beni affet falan de mutlaka gönlünü alıp git geldiğinde yumuşar inşallah sende sıkma canını düzelir elbette .
hiç bi tepki verme, tartışmaya girme, alttan al, sürekli her gittiğin yerden haber ver güvenini kazanmaya çalış bir süre sonra unutulur gider zamana bırakmak gerek
Babanın bilmesi daha kötü olur o öğrenmesin yeter
Anneler affeder ama asla unutmaz. Ya istemedikleri şeyleri yapıp arkasında duracaksın, ya da yapmayacaksın. Mesela babaannem bir arkadaşımla sarılırken görmüştü beni, ağzına geleni saymaya başlarken ben başladım sarılmak suç mu, ben ne yapıp yapmayacağımı bilmiyor muyum diye. Çünkü susarsan suçunu kabul edersin ve bunu kendinde de "suç" olarak kabul edersin. Sevdiğin insanın uyuduğu yere gitmek, ailesiyle olmak, zaman geçirmek kötü bir şey değil.
sınavı yokken var diyerek gitmek ne kadar doğru.ya bu yalanı da anne öğrenirse.gene erkek arkadaşına gitti diye düşünmez mi.bir anne olarak bunu da yanlış görüyorum.iyice güven zedelenir.
ayrıca erkek arkadaşının evine gitmek bana göre doğru değil,hele istenilmeyen yere gitmek hiç ama hiç doğru değil
Yahu yaptığının elle tutulur bir yanı yok ki. Eski konularına baktım da sevgilinin ablası sana küfürler ediyor, üstüne yürüyor onca hakaret ediyor ama sen hala ısrarla o eve gitmeye devam ediyorsun. Bu adamın aşkı bu kadar mı kör etti gözlerini Allah aşkına aç gözünü biraz. Lise ergeni değilsin üniversite okuyorsun hemde başka bi şehirde ayakların yere bassın azıcık önünü gör. Annen ne dese haklı