Napayım?Nasıl davranayım?Yardım kızlar.

Siz niye telefonlarınıza çıkmayan kadını inatla aradınız ki? Hiç gerek yokmuş.
Covid, karantina vs diye bahane bulmanıza gerek yok. Tabii ki önce ailenize gideceksiniz. Alt tarafı oğullarıyla evlenmişsiniz, sizi evlatlık almadılar herhalde. Herkes haddini, yerini bilsin.
Siz böyle mıymıy edip korkarsanız, bahaneler sıralarsanız onlar da üste çıkarlar.
Sorarlarsa açıkça "tabii ki önce aileme gideceğim. Bunun aksini nasıl düşündünüz ki" deyip boş boş bakın suratlarına.

Yazık konu sahibi de huzursuz olmuş alınmışlar diye. Konu sahibine biraz ders vermemiz lazım eyy kadınlar kulübü. Az çirkefleşmesi lazım
Ay sorma normalde pasif insan değilim hani cat cat cevap veririm eşimi arayip ne dedilerseSiz verin yine bana ders eksiğim çokmuş baksana.Seviyorum sizleri iyi kk var

Fesatlığın kitabını yazmış benimkiler kimse ellerine su dökemez
Ele karışmak yele karısmak derlerdi, of ne alaka ya derdım.
Valla atalarımız bosuna soylememıs hıcbır sozu.
Sozun dogrulugunu İnsan ele karısınca anlıyor

Kafam pırıl pırıl artık, yel de el de cehenneme gıtsın

Esin ne dedi sana?
Benim annem eski kafa düşüyor iste biraz erken mi gitsen dedi ne oldu dedim bende anlatti işte alınmış darılmış gibisinden.Bende salı dedim salı gideceğim erken gidemem dedim.Çarşamba eşim gelecek zaten.Onuda baya germiş anası belli.Idare et uzun süredir gelmedik kırgınlık olmasin diyor.Bana bişey derlerse cevap veririm evime geçerim iyice eşime yüklenirler diye tedirginim.Hani ailesi ile kavga etsek takar artik kafaya

E simdı kız almıs olsalar kızları olsan, kızları gibi seviyor olsalar su stresi yasatırlar mı sana?
Anacıgını ayrı senı ayrı strese sokmuşlar.
Bos insanlar.

izole olduğunuzu söyleyin derim
Önce bunu diyeceğim zaten iş tartışmaya giderse küs olmayalım eşiminde huzuru bozulmasın istiyorum.Ayda yılda bir geliyoruz çünkü.Bana kalsa canima minnet sevmem kendilerini

Şu annesinden çıkmayan görümcelerin zaten bilmiş bilmiş konuşması yok mu

Önce bunu diyeceğim zaten iş tartışmaya giderse küs olmayalım eşiminde huzuru bozulmasın istiyorum.Ayda yılda bir geliyoruz çünkü.Bana kalsa canima minnet sevmem kendilerini
İzoleyı soyleme derim ben kendi adıma.
Size zarar vermemek ıcın gelmedim dedıgın an, aılen onemsızlesecek.
Onları korudun ama ailenı dusunmedın, aılene gıttın.
Bu tip insanlar bundan bile galibiyet cıkarır

Canim herşeyi kafana takatsan işin var.Cabuk yaşlanirsin.Sen git kayınvalideme.Ayyy anne benim hiç art niyetim yok ,neye canını sıktın falan de geç.Ona canını sık buna canını sık,tiksinti geldi.Umurun olmasın git otur otur gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…