- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Analar oyle. Cunku oyle gormusler.Ay kızlar Allah sizi var etsin.O kadar rahatladim ki sormayın.Yazık anacim aranı bozma cevap verme diyor bana
+1 ve artı kv yine laf çarparsa kendi annem tabi ki sizden önce gelir derimBen olsam kocam gelmeden o eve gitmem
Ay sorma normalde pasif insan değilim hani cat cat cevap veririm eşimi arayip ne dedilerseYazık konu sahibi de huzursuz olmuş alınmışlar diye. Konu sahibine biraz ders vermemiz lazım eyy kadınlar kulübü. Az çirkefleşmesi lazım
O kadar ya.+1 ve artı kv yine laf çarparsa kendi annem tabi ki sizden önce gelir derim
Esin ne dedi sana?Ay sorma normalde pasif insan değilim hani cat cat cevap veririm eşimi arayip ne dedilerseSiz verin yine bana ders eksiğim çokmuş baksana.Seviyorum sizleri iyi kk var
Benimki oğlan verdim diyorO kadar ya.
Erkegın ailesinin kız aldık artık ustunuz tavrını kenara koymaları lazım
Ustun falan degıller, kız da almadılar.
Kızla cocuk karar verdi evlendi.
Senınkı de az fesat degıl, esın ailenı seviyor sureklı gıdıp geliyorsa oyuzden boyle diyordur.Benimki oğlan verdim diyor
Benim anam taş verdi sanki
Fesatlığın kitabını yazmış benimkiler kimse ellerine su dökemezSenınkı de az fesat degıl, esın ailenı seviyor sureklı gıdıp geliyorsa oyuzden boyle diyordur.
Laf sokmak degıl mı bu da
Ele karışmak yele karısmak derlerdi, of ne alaka ya derdım.Fesatlığın kitabını yazmış benimkiler kimse ellerine su dökemez
Benim annem eski kafa düşüyor iste biraz erken mi gitsen dedi ne oldu dedim bende anlatti işte alınmış darılmış gibisinden.Bende salı dedim salı gideceğim erken gidemem dedim.Çarşamba eşim gelecek zaten.Onuda baya germiş anası belli.Idare et uzun süredir gelmedik kırgınlık olmasin diyor.Bana bişey derlerse cevap veririm evime geçerim iyice eşime yüklenirler diye tedirginim.Hani ailesi ile kavga etsek takar artik kafayaEsin ne dedi sana?
E simdı kız almıs olsalar kızları olsan, kızları gibi seviyor olsalar su stresi yasatırlar mı sana?Benim annem eski kafa düşüyor iste biraz erken mi gitsen dedi ne oldu dedim bende anlatti işte alınmış darılmış gibisinden.Bende salı dedim salı gideceğim erken gidemem dedim.Çarşamba eşim gelecek zaten.Onuda baya germiş anası belli.Idare et uzun süredir gelmedik kırgınlık olmasin diyor.Bana bişey derlerse cevap veririm evime geçerim iyice eşime yüklenirler diye tedirginim.Hani ailesi ile kavga etsek takar artik kafaya
Önce bunu diyeceğim zaten iş tartışmaya giderse küs olmayalım eşiminde huzuru bozulmasın istiyorum.Ayda yılda bir geliyoruz çünkü.Bana kalsa canima minnet sevmem kendileriniizole olduğunuzu söyleyin derim
Şu annesinden çıkmayan görümcelerin zaten bilmiş bilmiş konuşması yok muVirus olmasada gider ailemde kalırım kocam yoksa.
Mecbur degılım ucaktan iner inmez kaynanama gitmeye.
Acıklama falan yapmazdım ben olsam.
Gorumcen emınım ki kaynanasına sene de bir giden tipin tekidir.
Kendileri annelerinden cıkmaz, gelın annesıne gitmesin isterler gereksizler.
İzoleyı soyleme derim ben kendi adıma.Önce bunu diyeceğim zaten iş tartışmaya giderse küs olmayalım eşiminde huzuru bozulmasın istiyorum.Ayda yılda bir geliyoruz çünkü.Bana kalsa canima minnet sevmem kendilerini
Keske bıtane benim olsaydı zamanında da , tum stresimi atsaydım onunla....Şu annesinden çıkmayan görümcelerin zaten bilmiş bilmiş konuşması yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?