Napayım?Nasıl davranayım?Yardım kızlar.

Kaynana şişince belki anlayabiliyorum yaşlı olduğu için.. ama görümce ne ya? sinir oluyorum. ne demek bizi saymıyor falan. ya sen kimsin ki kocamın kardeşisin diye sana hürmet mi edicem?
ps: benim görümcem yok bu arada, sizin adınıza sinirlenmiş bulundum

Açıklama yapmazdım. Surat asarlarsa assınlar. Umrumda olmazdı. Onlara mı soracaksın. Açıklama yaparsan evet siz haklısınız bakın açıklamamı yapıyorum demiş olacaksın.

Hasta ol ya da olma ne mecburiyetin var kayinvalidene gitmeye? Açıklama yapmak zorunda da değilsin . Kayınvaliden kendini ne sanıyor acaba ? Benim eşim olsa annesi böyle tavır alıp egoistlik yapsa özellikle benim anneme gider annesine sonra gider ,anlasın diye..
Acaip sinir oldum ne kadar ayıp ,görumcene ne?
Bizim de gelinimiz var bayramda falan bile ilkönce annesine gider herkesle olmak adina ee ne olucak?sonrada anneme geliyor sonuçta aralarıda iyi saygısızlık ta yapmıyor ... önce ben, sen derseler olurmu hiç. ..
Ben sizin yerinizde olsam annemi ozlediysem görür sonra kendi evime gelirdim . Ama kayinvalidem de sizin ki gibi yapsa bilerek hep ama hep anneme giderim ınadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…