Evet ben öyle düşünmemiştim çok doğru izole mizole karıştirmayayımİzoleyı soyleme derim ben kendi adıma.
Size zarar vermemek ıcın gelmedim dedıgın an, aılen onemsızlesecek.
Onları korudun ama ailenı dusunmedın, aılene gıttın.
Bu tip insanlar bundan bile galibiyet cıkarır
Bi düşün derimEvet ben öyle düşünmemiştim çok doğru izole mizole karıştirmayayım
Benim eski görümce sessizdi pek etliye sütlüye karışmazdı ama hergun anasindaydi,ayda yıl bir iki üç günlüğüne kaynanası gelince buna bıdı bıdı söylenirdi o zaman çenesi açılırdı isteKeske bıtane benim olsaydı zamanında da , tum stresimi atsaydım onunla....
Ya da bes karış suratla eve dalıp bana hosgeldin demediniz, aramadiniz, telefona çıkmadınız öyle kırıldım ki eşimin hatri için geldim diye ilk adımı siz atınEvet ben öyle düşünmemiştim çok doğru izole mizole karıştirmayayım
Aslında hiç açıklama yapmayıp sessiz kalırsanız daha iyi olur. Ama baktınız ki surat yapıp laf sokuyorlar o zaman kuşanın zırhınızı. Şimdiye kadar geldiğimde ilk size geldim her zaman, bu gelişimde korona var diye sizi riske atmak istememiştim sadece . Ama görüyorum ki ben böyle ince düşünceliyken karşımda fesat düşüncelerinden bir hoş geldin diyemeyecek insanlar varmış derdim . Eşinizle aranız bozulacaksa bu kadar sert yapmayın ama yine de makul seviyede posta koyun üste çıkamasınlar. Sizi haksız yere suçlayabilir gibiler siz de hosgeldin dememesine kırıldığınızı söyleyin. O kadar para ver uçak bileti al tatile diye gel bir de eş ailesinin tribini çek , şaka gibi. Hiç uğraşmayın bundan sonra hep kendi ailenize gidin tek gelince, nasılsa yaranamamışsınız. Şimdiye kadar ilk onlara gittiniz bir kere gitmeyince kötü oldunuz.Daha önce hep oraya giderdim hep eşimden önce gelince
Bu da çok iyi çözümm ve dozunu iyi ayarlarsan tutarrYa da bes karış suratla eve dalıp bana hosgeldin demediniz, aramadiniz, telefona çıkmadınız öyle kırıldım ki eşimin hatri için geldim diye ilk adımı siz atın
Aynı taktiği önerecektim. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Ya da bes karış suratla eve dalıp bana hosgeldin demediniz, aramadiniz, telefona çıkmadınız öyle kırıldım ki eşimin hatri için geldim diye ilk adımı siz atın
İdare edilir şeyler olur elbette ama mevzunun içinde aile varsa durum farklılaşır.Eşimin tarafı bi garip işte düğün zamanı falan onlara hiç birşey sormadım diye surat trip çekmedim tabi kendi bildiğimi okudum eşim idare ediver ben sana birsey demiyorum eski insanlar öyle görmüş diyor.Çenemi tutamam eşimle de kötü olurlar diye çekiniyorum
Eşim aynen böyle demiş ben tek gitsem kalmam bile kv gilde sen niye b[yle diyorsun anne demiş.Onada küsmüşler düşünün bugun konuşmuşlar benimle bile mırın kırin ederek konuştular diye.Biz evimizde kalcaz bu gidişle ille insani zivanadan çikaracaklar diyor esim.Allahtan herşeyin farkında.Biz huzur bozulmasın ortam gerilmesin diye uğraşiyoruz işte ne anlasınlar.Ben yapacağimi biliyorum.Tavsiyeleriniz çok iyi geldi kızlar çok sağolun.Eşiniz size idare et diyeceğine, annesine tekken ne diye önce sizin yanınıza gelsin desin. Böyle bir konuyu mevzu bile etmemeli eşiniz.
Takmayın. Siz ezilip bükülüp açıklama yapmaya çalıştıkça onlar üste çıkar. Eşinizle konuşup ayarladıktan sonra onalra laf düşmezHanımlar selam.Ben 12 gün önce yurtdışindan geldim.Covid testi falan oldum gelmeden.Eşimle konuştuk önce annemlere gideyim orda izole olayım senin geleceğine yakın giderim kayınvalidegile diye haberleri de var hani.Ucaktan inince aradım kp.i ben geldim eve gidiyorum diye tamam hoşgeldin dedi kapatti geldim geleli kv yi ariyorum kp.açıyor annen,uyuyo banyoda vs.
Şimdi salı gideceğim oraya korkuyorum laf edecekler kavga edeceğiz diye.İlk oraya gidecekmişim onları saymıyormuşum kv,görümce öyle demişler eşime.Ben şimdi gideceğim bi sürü laf surat.Ben kimseyi riske atmak istemedim açıkçası kendi anam babam hani evlatlarıyım rahatım.Dışarı bile çıkmadım geldim geleli. Neyse o kadar huzursuz oldum ki gidince nasıl davranayım nasıl açiklama yapayim bişey derlerse ne diyim?Kendi evimizde var giderim anahtarı alırım onlardan.Iyice gerilir ortam bilemedim kizlar ya çok gerildim.Napayım ki ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?