Napayim sizce kizlar ben saglikli dusunemiyorum suan

Ama o sizi sevmiyormuş ki böyle bir tepki vermiş. Birinin teklif ettiğini öğrenen reddettiğinizi de öğrenir. Neden sakladın yerine böyle birşey var mı yokmu diye sormadı da bir garip.
Yaa o sordu biri sana mi teklif ediyo diye Ben yok dedim.O anladi ettigini.Sonra bir iki kez daha sordu engelledi.Ama saklama sebebim var ua

Cok haklsiin ama iki gun oldu halaa anlamadi.o beni suclu goruyo
İhtiyaç duyulan zaman dilimi erkeğin öküzlük derecesine göre değişiyor canım :)) sabırlı ol. kendine sorduğu sorulara cevap bulunca sana geri dönüş yapacaktır. Öküzlük derecesi arttıkça, idrak derecesi azalır; zaman uzar :))

cok okuzzz bu yaa.Engelimi kaldirmadi daha ama seviyo eminim.Sinir oldugu sey lafi uzatip soylememem :-((( napim yazmayi birakim dimi.Yalvariyom kac gundur

Yaa o sordu biri sana mi teklif ediyo diye Ben yok dedim.O anladi ettigini.Sonra bir iki kez daha sordu engelledi.Ama saklama sebebim var ua
Böyle sorduğuna göre onun oyunu olabileceğini düşündün mü. Bana bir garip geldi şuan. Senden habersizce o teklif eden kişiyle konuşup bir oyun oynamış gibi bir his uyandırdı bende

cok okuzzz bu yaa.Engelimi kaldirmadi daha ama seviyo eminim.Sinir oldugu sey lafi uzatip soylememem :-((( napim yazmayi birakim dimi.Yalvariyom kac gundur
yazmayı bırak bence. yeterince kendini ifade etmişsindir; bırak da muhasebeyi o yapsın. sen haksız değilsin ki; suçlu da değilsin. kendince bir önlem almışsın sadece. bırak muhasebesini yapsın. ama dediğim gibi, öküzlük arttıkça zaman da uzar :)))

Haklsiin yaa o kadar mesaj attim ki tabiki bayaa anlattim durumu.Anlamiyo iste.Cok okuz asiri yaa.Sali gunu de dogum gunum benim sence yazar mi ;-(

Böyle sorduğuna göre onun oyunu olabileceğini düşündün mü. Bana bir garip geldi şuan. Senden habersizce o teklif eden kişiyle konuşup bir oyun oynamış gibi bir his uyandırdı bende
böyle şeyleri sadece biz kadınlar düşünebiliriz gibi sanki; o öküzlerde o kadar beyin kıvrımı yok ki

Kendimo eksik hisseidyom.onla konusmaya alistim ya :-((( Elim hep telefona gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…