- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Yaa arka arkaya sordu ben soylemedim engelledi.aslinda cok sacma da ona gore mantikliSevgilin ergenlik dönemini yaşıyor heralde
Ama o sizi sevmiyormuş ki böyle bir tepki vermiş. Birinin teklif ettiğini öğrenen reddettiğinizi de öğrenir. Neden sakladın yerine böyle birşey var mı yokmu diye sormadı da bir garip.Amaa seviyorum ve kendimi suçlu goruyorum
Yaa o sordu biri sana mi teklif ediyo diye Ben yok dedim.O anladi ettigini.Sonra bir iki kez daha sordu engelledi.Ama saklama sebebim var uaAma o sizi sevmiyormuş ki böyle bir tepki vermiş. Birinin teklif ettiğini öğrenen reddettiğinizi de öğrenir. Neden sakladın yerine böyle birşey var mı yokmu diye sormadı da bir garip.
İhtiyaç duyulan zaman dilimi erkeğin öküzlük derecesine göre değişiyor canım :)) sabırlı ol. kendine sorduğu sorulara cevap bulunca sana geri dönüş yapacaktır. Öküzlük derecesi arttıkça, idrak derecesi azalır; zaman uzar :))Cok haklsiin ama iki gun oldu halaa anlamadi.o beni suclu goruyo
İs yerimi basar.ya da bana kizar diye dusundumgidip sana teklif eden çocuğu döver diye mi düşündün?
ne işin var bu adamla yahu, bırak bence.
cok okuzzz bu yaa.Engelimi kaldirmadi daha ama seviyo eminim.Sinir oldugu sey lafi uzatip soylememem :-((( napim yazmayi birakim dimi.Yalvariyom kac gundurİhtiyaç duyulan zaman dilimi erkeğin öküzlük derecesine göre değişiyor canım :)) sabırlı ol. kendine sorduğu sorulara cevap bulunca sana geri dönüş yapacaktır. Öküzlük derecesi arttıkça, idrak derecesi azalır; zaman uzar :))
Böyle sorduğuna göre onun oyunu olabileceğini düşündün mü. Bana bir garip geldi şuan. Senden habersizce o teklif eden kişiyle konuşup bir oyun oynamış gibi bir his uyandırdı bendeYaa o sordu biri sana mi teklif ediyo diye Ben yok dedim.O anladi ettigini.Sonra bir iki kez daha sordu engelledi.Ama saklama sebebim var ua
yazmayı bırak bence. yeterince kendini ifade etmişsindir; bırak da muhasebeyi o yapsın. sen haksız değilsin ki; suçlu da değilsin. kendince bir önlem almışsın sadece. bırak muhasebesini yapsın. ama dediğim gibi, öküzlük arttıkça zaman da uzar :)))cok okuzzz bu yaa.Engelimi kaldirmadi daha ama seviyo eminim.Sinir oldugu sey lafi uzatip soylememem :-((( napim yazmayi birakim dimi.Yalvariyom kac gundur
Sucluyum yaa ona gore sinir ettim ya onusen niye peşinden koşacaksın ki tribe bağlamış kendi bilir yani
Haklsiin yaa o kadar mesaj attim ki tabiki bayaa anlattim durumu.Anlamiyo iste.Cok okuz asiri yaa.Sali gunu de dogum gunum benim sence yazar mi ;-(yazmayı bırak bence. yeterince kendini ifade etmişsindir; bırak da muhasebeyi o yapsın. sen haksız değilsin ki; suçlu da değilsin. kendince bir önlem almışsın sadece. bırak muhasebesini yapsın. ama dediğim gibi, öküzlük arttıkça zaman da uzar :)))
böyle şeyleri sadece biz kadınlar düşünebiliriz gibi sanki; o öküzlerde o kadar beyin kıvrımı yok kiBöyle sorduğuna göre onun oyunu olabileceğini düşündün mü. Bana bir garip geldi şuan. Senden habersizce o teklif eden kişiyle konuşup bir oyun oynamış gibi bir his uyandırdı bende
Yok tanimiyo cocugu is yerinden.Aslinda teklif eden iki kiisi ama korkumdan anlatamiyom kiBöyle sorduğuna göre onun oyunu olabileceğini düşündün mü. Bana bir garip geldi şuan. Senden habersizce o teklif eden kişiyle konuşup bir oyun oynamış gibi bir his uyandırdı bende
Haha :-Dböyle şeyleri sadece biz kadınlar düşünebiliriz gibi sanki; o öküzlerde o kadar beyin kıvrımı yok ki
bence hiç üsteleme kendi bilir aramazsa da yani tek erkek o kalmadı dünyada şu erkeklerin kendilerini bulunmaz hint kumaşı etmelerine izin vermeyinSucluyum yaa ona gore sinir ettim ya onu
sabırlı olHaklsiin yaa o kadar mesaj attim ki tabiki bayaa anlattim durumu.Anlamiyo iste.Cok okuz asiri yaa.Sali gunu de dogum gunum benim sence yazar mi ;-(
Kendimo eksik hisseidyom.onla konusmaya alistim ya :-((( Elim hep telefona gidiyoyazmayı bırak bence. yeterince kendini ifade etmişsindir; bırak da muhasebeyi o yapsın. sen haksız değilsin ki; suçlu da değilsin. kendince bir önlem almışsın sadece. bırak muhasebesini yapsın. ama dediğim gibi, öküzlük arttıkça zaman da uzar :)))
O kinci gururlu biri sence yazar mi kisabırlı ol
Valaa o kadar simardi ki obence hiç üsteleme kendi bilir aramazsa da yani tek erkek o kalmadı dünyada şu erkeklerin kendilerini bulunmaz hint kumaşı etmelerine izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?