- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
böyle şeyleri sadece biz kadınlar düşünebiliriz gibi sanki; o öküzlerde o kadar beyin kıvrımı yok ki
ayrildik mi simdi biz yaa :-(yazmayı bırak bence. yeterince kendini ifade etmişsindir; bırak da muhasebeyi o yapsın. sen haksız değilsin ki; suçlu da değilsin. kendince bir önlem almışsın sadece. bırak muhasebesini yapsın. ama dediğim gibi, öküzlük arttıkça zaman da uzar :)))
yok 5 dakika film arası verdiniz :)) basit düşün, kendini üzme: "ben suçlu değilim; ikimizin iyiliğini düşündüm ve böyle yaptım" diye kendini rahatlat. ayrılıklar böyle olmaz. kendi öküz beynince seni cezalandırıyorayrildik mi simdi biz yaa :-(
Evet dimi.Yaa o kadar mesaj attm bitti yazmiyo adam.engellicem mesajdan diyo engellemedi faceden falan da.Haklsin ayrilik boyle olmaz.o cok gururlu ve kinci sence yazmazsam pisman olur mu :-(yok 5 dakika film arası verdiniz :)) basit düşün, kendini üzme: "ben suçlu değilim; ikimizin iyiliğini düşündüm ve böyle yaptım" diye kendini rahatlat. ayrılıklar böyle olmaz. kendi öküz beynince seni cezalandırıyor
Sen yazdıkça onun yapacağı muhasebeye engel oluyorsun; insan en iyi sessizlikte düşünür; sen yazdıkça kafası karışıyordur eminim. bir kızı bin kişinin isteyeceğini ama bir kişinin alacağını da bilir elbette.Evet dimi.Yaa o kadar mesaj attm bitti yazmiyo adam.engellicem mesajdan diyo engellemedi faceden falan da.Haklsin ayrilik boyle olmaz.o cok gururlu ve kinci sence yazmazsam pisman olur mu :-(
Yalvarma niye yalvarıyorsun sen özür dilemişsin. Üstüne düşme daha. Dönmezse kendi bilir. O teklif eden nasıl birisi?cok okuzzz bu yaa.Engelimi kaldirmadi daha ama seviyo eminim.Sinir oldugu sey lafi uzatip soylememem :-((( napim yazmayi birakim dimi.Yalvariyom kac gundur
O ondan saklamama kizdi amabugünün kıskanç sevgilisi, yarının kıskanç kocası olur ve hayatı zindana çevirebilir. kızlar kıskançlık iyi bir duygu değildir, olan yine size olur, kıskançlık sevgi göstergesi değildir.
Yok begenmedim o teklif edeni de.Herkes diyo ki ben suçluymuşum ona göre ben hata yapmışım ona.Ama gercekten sevgiisii varsa o engelimi kaldirmaz miYalvarma niye yalvarıyorsun sen özür dilemişsin. Üstüne düşme daha. Dönmezse kendi bilir. O teklif eden nasıl birisi?
Cevap atmadikca delirdim ben.Ona gore hata yaptim ona.mesaj atmayi biraktim.Sence engelimi kaldirir miNdn on kere hatta yüz kere mesaj attın ki. Bi kere açıklama yapacaktın o kadar
Evet bana guveniyo.Çok haklsiin.Şuan dusunuyo bana da kizgin eminim.Eger barisirsak daha dikkatli olucam artik.Ona gore ben hata yaptim ona.Sence engelimi kaldirir mi.bir hafta yazmiycam onaSen yazdıkça onun yapacağı muhasebeye engel oluyorsun; insan en iyi sessizlikte düşünür; sen yazdıkça kafası karışıyordur eminim. bir kızı bin kişinin isteyeceğini ama bir kişinin alacağını da bilir elbette.
engelli olduğun için mesajları görmemiş olabilir mi?Cevap atmadikca delirdim ben.Ona gore hata yaptim ona.mesaj atmayi biraktim.Sence engelimi kaldirir mi
Yok whatspdan engelledi.Normalden engellemedi.Ben sms ile yaziyomengelli olduğun için mesajları görmemiş olabilir mi?
artık mesaj atmıyosun di mi? Mesaj atma bi süre dinlenin çünkü boğmuşsun.Yok whatspdan engelledi.Normalden engellemedi.Ben sms ile yaziyom
Yok atmiycam bi sure.Sali gunu dogum gunum çarsambaya kadar atmiycam.Sence siniri geçer mi yaaartık mesaj atmıyosun di mi? Mesaj atma bi süre dinlenin çünkü boğmuşsun.
geçer siniri. Bu yüzden siniri geçmeyip ayrılırsa da ztn hiç senin olmamıştırYok atmiycam bi sure.Sali gunu dogum gunum çarsambaya kadar atmiycam.Sence siniri geçer mi yaa
Yok atmiycam bi sure.Sali gunu dogum gunum çarsambaya kadar atmiycam.Sence siniri geçer mi yaa
Haklsiin. Ama simdi o beni hatali goruyo.bende kendimi hatali goruyorum şuan.Bi sure atmiycam sessiz kalicam zaten bakalimAmma gözünüzde büyümüşsünüz adamı. Beni affeder mi? Engelimi kaldırır mı? Benle barışır mı? Başka bir şey yok. Görende dünyada tek erkek o kaldı zannedecek yahu azıcık kendinize güvenin bi gururunuz olsun canım
Vallahi sen onu bu kadar kafanda büyüttüğün için sana bunları yapıyor. Ne kadar simartmissın boyle. Sevgilim beni engellicek de ben daha ona yalvarıcam oldu...
Size bir sır vereyim kavgalı olduğunuzda ne kadar umursamazsanız, mesaj atmazsanız o kadar değerli olursunuz... Eh artık halinizi siz kendiniz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?