Napayim sizce kizlar ben saglikli dusunemiyorum suan

ayrildik mi simdi biz yaa :-(

Evet dimi.Yaa o kadar mesaj attm bitti yazmiyo adam.engellicem mesajdan diyo engellemedi faceden falan da.Haklsin ayrilik boyle olmaz.o cok gururlu ve kinci sence yazmazsam pisman olur mu :-(

Evet dimi.Yaa o kadar mesaj attm bitti yazmiyo adam.engellicem mesajdan diyo engellemedi faceden falan da.Haklsin ayrilik boyle olmaz.o cok gururlu ve kinci sence yazmazsam pisman olur mu :-(
Sen yazdıkça onun yapacağı muhasebeye engel oluyorsun; insan en iyi sessizlikte düşünür; sen yazdıkça kafası karışıyordur eminim. bir kızı bin kişinin isteyeceğini ama bir kişinin alacağını da bilir elbette.

bugünün kıskanç sevgilisi, yarının kıskanç kocası olur ve hayatı zindana çevirebilir. kızlar kıskançlık iyi bir duygu değildir, olan yine size olur, kıskançlık sevgi göstergesi değildir.

Evet bana guveniyo.Çok haklsiin.Şuan dusunuyo bana da kizgin eminim.Eger barisirsak daha dikkatli olucam artik.Ona gore ben hata yaptim ona.Sence engelimi kaldirir mi.bir hafta yazmiycam ona

Yok atmiycam bi sure.Sali gunu dogum gunum çarsambaya kadar atmiycam.Sence siniri geçer mi yaa

Amma gözünüzde büyümüşsünüz adamı. Beni affeder mi? Engelimi kaldırır mı? Benle barışır mı? Başka bir şey yok. Görende dünyada tek erkek o kaldı zannedecek yahu azıcık kendinize güvenin bi gururunuz olsun canım

Vallahi sen onu bu kadar kafanda büyüttüğün için sana bunları yapıyor. Ne kadar simartmissın boyle. Sevgilim beni engellicek de ben daha ona yalvarıcam oldu...

Size bir sır vereyim kavgalı olduğunuzda ne kadar umursamazsanız, mesaj atmazsanız o kadar değerli olursunuz... Eh artık halinizi siz kendiniz düşünün

Haklsiin. Ama simdi o beni hatali goruyo.bende kendimi hatali goruyorum şuan.Bi sure atmiycam sessiz kalicam zaten bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…