Napayım sizce

Öyle olması gerekiyor, insanlar ölmüşlerine son veda bile edemedi, cenazesine bile gidemedi. Ne sanıyor kardeşin? Hasta olmuş hala ciddiyetini anlamamış.
İşte diyorki yok ben gece eve gelıyorum, annemı görmuyorum. Ben baskasıyla annemı teste göndereyım. Negatıf olursa sende kalsın dıyor. Bi de annemi evinde istemıyorsun sen dıyor. Delırttı benı resmen. Annemde emin olsam hastalık olmadıgına valaha alırım. Ama emin degılım. Alt komsum kronık hasta. Ona falan bulasırsa kötü olur.

Bi de benım alt komsu kronık hasta. Allah korusun kadına bulasır. Ee eşimin arkadasının annesı yaslı ve hasta, babası böbrek problemlı. Ve bu ınsanlarla eşim hep görüşüyor. Gercekten cahil. Yaşına verıyorum artık.Bi ögrenmiş annemi evinde istemiyorsun. Ama o da annem 3gün memlekette yokken evde rahattı, ondan yollamak ıstıyor bence
Bunlar hep yüz vermekten oluyor işte

İşte diyorki yok ben gece eve gelıyorum, annemı görmuyorum. Ben baskasıyla annemı teste göndereyım. Negatıf olursa sende kalsın dıyor. Bi de annemi evinde istemıyorsun sen dıyor. Delırttı benı resmen. Annemde emin olsam hastalık olmadıgına valaha alırım. Ama emin degılım. Alt komsum kronık hasta. Ona falan bulasırsa kötü olur.
Aynı evi aynı mutfağı aynı lavaboyu aynı havluyu kullanıyor. Saçmalamasın.

Mevzu yatak hazırlamak değil ki.bu sabaha kadar kardeşle aynı odada yatmış birlikte kahvaltı yapmış anne.virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.Anneyi alıp götürse konu sahibi göz göre göre virüsü evine taşımış olacak.temaslı karantinası bu yüzden var işte.ordan oraya taşınmasın virüs diye..
Saçmalıyor işte ve laf anlamıyor.Bi ögrenmıs test yaptırmaya gotur annemı. Ee yolda bana bulascak zaten

Mevzu yatak hazırlamak değil ki.bu sabaha kadar kardeşle aynı odada yatmış birlikte kahvaltı yapmış anne.virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.Anneyi alıp götürse konu sahibi göz göre göre virüsü evine taşımış olacak.temaslı karantinası bu yüzden var işte.ordan oraya taşınmasın virüs diye..
Konuda gece gelip yatıyo kardeşim yazmış o yüzden ayrı odalarda yattıkları ve görüşme sıklığının olmadığını düşündüm ben. Bu durumda muhtemelen bulaşmıştır evet.

Hayır alırım ama ya bana ve eşime bulaşırsa. Alınca zaten ayrı odada kalamaz sıkılır annem. Kararsızım napsam. Eşime de bulasıcak banada. Eşim insanlarla ıcıce calısıyor. Şuan cok kararsızım
Ben annenizle kardeşiniz aynı evde yaşıyorlar ama kardeşiniz evde pek durmuyor gibi algılamıştım. Aynı odada uyuyorlarmış çoktan bulaşmıştır zaten eve getirmeyin bu durumda elbette. Annenizle kardeşiniz ayrı odada sıkılmadan dursunlar bi zahmet. Öyle bi lüksleri yok şaka değil bu iş. Aşıları da yok üstelik umarım kolayca atlatırlar.

Kardeşiniz neyin kafasını yaşıyor?
Annenizle aynı evde yaşıyorlarsa, gelsin sizde kalsın diyemez.
Bulaşmış olabilir annenize, taşıyıcı olabilir.
Ne demeye siz gelip kalacak?
Anneniz sizde kalırken eşiniz ise gidecek, dışarıdaki insanları tehlikeye sokabilir.

Böyle bilinçsizce düşünenlerden dolayı kolay kolay kurtulamayız biz virüsten.

Ikisinin de karantina da olmasi gerek. Odalari ve tuvaletleri ayirsinlar. Annenin su asamada sizde kalmasi dogru degil. Bulas riskini artirmaktan baska birsey degil.

Kardeşiniz neyin kafasını yaşıyor?
Annenizle aynı evde yaşıyorlarsa, gelsin sizde kalsın diyemez.
Bulaşmış olabilir annenize, taşıyıcı olabilir.
Ne demeye siz gelip kalacak?
Anneniz sizde kalırken eşiniz ise gidecek, dışarıdaki insanları tehlikeye sokabilir.

Böyle bilinçsizce düşünenlerden dolayı kolay kolay kurtulamayız biz virüsten.
İşte anlamıyor ki. Neysekı son durumda kabul etti. Baya bi kavga ettık ama bu yüzden. Yok annemı ıstemıyorsun baska yere yollarım dıyordu😠

Yok bugün ögrendı. 14gün raporlu. Bulaşmamıştır dıyor. Annemde birsey yok. Annemı sıze gotur dıyor.Ama aynı evde yasıyor lar. Bulasmıstur dıyorum anlamıyor. Eşimde bak getırelım sonra annemı ıstemıyorsunuz dıyecekler dıyor. Akşam getırelım dedi.Cok kararsızım
Nasıl emin olabiliyorr kardeşiniz bulaşmadığına .Bencillik yapıyor şu anda .O zaman anneniz size gelecek ayrı odada oturacak kendini izole edecek.E onu kendi evindede yapabilir .

Ama annem haberı yokken gıttı pazara. Kardesım söylemedı ona. Ben aradım söyledım. Şok oldu zaten. Öyle korktu ki.

Hiiiic cok korkmus teyzem, o kadar cok korkmus ki, alisverise devamke hemde yanimda arkadasiyla. Yazik günah ya bu kafayla türkiyede bu hastalik bitmez. Adam pazarci mecbur evine ekmek götürmek icin calisiyor, sonra böyle Kara cahilin tekin osonon yon otkoso cok diye asi olmuyor ortalikta Fink atiyor temasli haliyle.

Back
X