Napcam ben artık bilmiyorum

Atmak gerekiyor demek ki çünkü bende kestirip atarım
Keşke ailen için de kestirip atsan. Benim eşim kestirip atmadığı için boşanma aşamasına geldik kaç kere.
Şimdi iyiyiz çok şükür ama çok yıprandık.

İyi de babana mi kalmış bunu söylemek? Ailenize karşı yüzünüz çok yumuşak sanırım bizimkielr asla bu şekilde konuşmaz.

bence birakin esiniz tepkisini koysun sustukca daha cok yaparlar. benm ailemde ilk evlendigimzde garip garip triplere giriyorlardi yanlarnda kv me anne bile diyemiyordm korkudan. bir gun esim ole bir tepki koydu ki annem ozur dilemek zornda kaldi. birdaha da aralari masallah hic bozulmadi suan benden iyi gecniyorlar. nasilki eisnizin ailesi size saygiszlk ettgnde tepkinizi koyuyorsanz esinize de karismyn tepkisini koysun

"Baba ben bilmem kaç yaşında kadınım bana nasıl davranıldığını anlayabilecek buna uygun tepkiler verebilecek yaştayım. Sizin bu yaptığınız benim kişiliğime muhakeme yeteneğime saygısızlıktır. Asıl siz böyle yaparak beni küçük düşürüyorsunuz. " gibi bir konuşma yapsanız yine de karışırlar mı?

Bununla beraber umarım eşiniz eril bir düşünce ile sizden istememiştir çayı.

Keşke ailen için de kestirip atsan. Benim eşim kestirip atmadığı için boşanma aşamasına geldik kaç kere.
Şimdi iyiyiz çok şükür ama çok yıprandık.
İnanın atıyorum az önce babama, anneme soylediğim seyleri tekrar söyledim. Bozuldu tamam kızım karışmıcam bi daha birsey söylemicem dedi kapattı.

Böyle bir misafir hergün gelebilir bana

Annem kayinvalideme seslenme bicimimide degistirmemi istedi ona öyle annem diye konuşmanı istemiyorum dedi. Eşim annemle yaklasik 1 saat kadar konusmustu aslında güzel de ifade etti kendini. Ama annemin dusunceleri asla değismiyor.

Evet bu cümlenin 101 farklı versiyonunu kullandım. Ama ne fayda
Eşimin öyle bir düşünceyle istediğini hissetsem ezik gibi boynumu büküp oturmam. Kendimi asla ezdirmem. Ama öyle olmadığını biliyorum

eşin hakli.
eşinin is yerinde kendisi mi alsin müşteriler varken, ablan olayi nasil anlatti ki hizmetci yaptilar bir anda seni.
Tabikide ne evine ne işine karisabilirler, eşinden önce bunu senin soylemen lazim.
Cay verdin de incilerin mi döküldü makyajin mi bozuldu..
Eşinin arkasinda durmalisin bence.
eşinin is yeri

Ne kadar abartıldı adam rica etmiş çay getirmiş kadın ne var bunda. Bu kadacık bir cümleden neler çıktı. Gerçi artık o kadar hassaslaştı ki "kadın" meseleleri hakkınız da var yani. Ama hassaslık adına burnumuzdan kıl aldırmaz hale geldik sanırım. Bu da ne kadar doğru tartışılır. Sonuçta eğer kadir kıymet biliniyorsa ben eşime yemek de yaparım ütü de. Buradaki önemli nokta eşlerin birbirine verdikleri değerin niteliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…