• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicagimi bilemiyorum

Merhaba, yaşım 38 6 yıldır aynı yerde çalışıyorum.Bekar olduğum için ne zaman evleniyorsun sorular gelmeye başladı.Artik bişeyler bekliyorlar belli bir yaştan sonra evlenmeyince türk toplumunda önyargı başlıyor.Erkek arkadaşım var 4 senedir ama surekli bir ayrıl bir barış ondanda hayır yok gibi.İsten ayrılmayı düşünüyorum kendi ofisimi açma imkanım var en azından kafam biraz rahat olur diyorum sorular karşısında.Bunun yanında ailemle yaşıyorum onlar da artık sıkıldılar benden evlenmemi istiyorlar ev küçük zaten.Erkek arkadaşımı da biliyorlar noldu diyorlar.Fakat bende erkek arkadaşımdan son yaşadığımız sorunlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.Napicam bilmiyorum.
Sürekli ayrıl barış yaşanan ilişkiler yıpratıcı olur evet . Evlilik düşündüğünüz kişi ile yaşadığınız sorunların kaynağı önemli.Toplum ve aile baskısını önemeden, eğer gerçekten bu kişiyle evlenmek istiyorsanız rest çekin.4 yıl flört için gayet yeterli bir süre.Evlenseniz bile mutlu olacağınıza inanmıyorsanız uzatmayın ,yol verin gitsin.Başka insanlara şans verin.Çok uzatmayacak birilerine

Merhaba, yaşım 38 6 yıldır aynı yerde çalışıyorum.Bekar olduğum için ne zaman evleniyorsun sorular gelmeye başladı.Artik bişeyler bekliyorlar belli bir yaştan sonra evlenmeyince türk toplumunda önyargı başlıyor.Erkek arkadaşım var 4 senedir ama surekli bir ayrıl bir barış ondanda hayır yok gibi.İsten ayrılmayı düşünüyorum kendi ofisimi açma imkanım var en azından kafam biraz rahat olur diyorum sorular karşısında.Bunun yanında ailemle yaşıyorum onlar da artık sıkıldılar benden evlenmemi istiyorlar ev küçük zaten.Erkek arkadaşımı da biliyorlar noldu diyorlar.Fakat bende erkek arkadaşımdan son yaşadığımız sorunlar yüzünden olmayacağını düşünüyorum.Napicam bilmiyorum.
Artık bi şeyler bekliyorlar derken, hangi vasıfla?

Sizde de mi aynı sorun var
Eşimi biraz ihmal etsem o bile gergin oluyor😅😅😅 çok önem veriyor. Ama bu adamdan olmaz. Evlenmeden biseyler yaşamayı siz istemiyorsunjz ve sizin tercihinize saygı duymalı ki sizi haklı buluyorum. İstese çoktan en azından Nisan yapardi söz olurdu. Hiçbir ciddi adımı yok

Hadsiz insanlar mevcut ama sana bunu rahatça dile getirebilmeleri de biraz seninle ilgili bence.
Sınırın yok gibi geldi. Sertlik, trip, terslemek gibi şeyler değildir o sınırı çizen, yani bence cesaret edememeliler bunları konuşmaya.
Samimi olduğumda yok nereden cesaret buluyorlar anlamıyorum

Back
X