- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Ya sen ezik misin? Kim karışır senin eskiden ne yaşadığına? Baştan höt diyememişsin tabi önüne gelir. Bırak s.. gitsin. Bi de evlenecek misin bununla. O kadar sinirleniyorum ki bu tiplere. Uçkur meraklısı şerefsizler.
Ayrıca sana bi haberim var. Seninle birlikte olmasının tek nedeni cinsellikmiş. Yoksa bile bile kabul edecek sonra da ben kaldıramam yok namus bıdı bıdı... Eskisiyle yaşadı benle de yapar diye düşünmüş.
Bırak ya! Bi de üzülüp konu açmışsın
Bak bu önemliyse senin için evlenmeden yaşamayacaksın. Önemli olmasa zaten burda konu açmazsın. Ama benim için önemli sadece evleneceksek bana dokunabilşrsin dersen o adam evlenmevaadiyle seni kullanır bir güzel. Sonra sen de ortada kaldım nasıl ayağa kalkıcam diye sorarsın burda.yanlış değil. evlenmeyi düşünmediğim insanla neden ilişki yaşayayım dimi. tabiki de evleneceksem yaşıycam. iki gün sonra ayrılcaksam neden yaşıyım.
Bak bu önemliyse senin için evlenmeden yaşamayacaksın. Önemli olmasa zaten burda konu açmazsın. Ama benim için önemli sadece evleneceksek bana dokunabilşrsin dersen o adam evlenmevaadiyle seni kullanır bir güzel. Sonra sen de ortada kaldım nasıl ayağa kalkıcam diye sorarsın burda.
Sizin birbirinize saygınız bitmiş ki...bende ona aynısın dedim. sende benle yaşadın sen daha büyük orospusun adam değilsin ki bunlrı sürekli yüzüme vuruyosun dedim..
Sizin birbirinize saygınız bitmiş ki...
Yani böyle bi ömür geçecek mi?
Birlikte kalsanız bile.
Yani bence biraz kendini geri çek bakalım.geçmez. böyle olmasını isteyen binbir türlü hakaretler eden o. ben yeni anladım o isteyince aramız çok iyi istemeyince kötü
Şu anda o lafları sineye çekip devam ettiğinizi gören adam, ilerde daha beterini bile yapar. "Sana o... dedim ve sen hala benimle berabersin, demek ki kabul ediyorsun böyle olduğunu" gibi laflar da eder. Daha ilk söylediğinde bırakmalıydınız onu. Eski ilişkinizi bir şekilde öğrenmiş olması şu anda iyi olmuş belki de. Gerçek yüzünü kısa zamanda göstermesine neden olmuş bu olay. Ama yine de geçmişten bahsedilmemeli yeni ilişkiye.
Bu adamdan koşarak uzaklaşmanızı tavsiye ederim.
Yani bence biraz kendini geri çek bakalım.
Arama , konuşma.
Bakalım üsteleyecek mi ?
daha öncede konu açmıştım. ama tekrar anlatıcam herşeyi. bundan önce bi tane sevgilim oldu düzgün biri değilmiş ilişkimin başında geldi sevgilime anlattı benle bunları yaptı şuralara gitti diye. sevgilim bana inandı ve ilişkiye devam etti. aramızda yaşanan şeyde bi kaç kere olan öpüşmeydi. gerçekten ileri giden bi durum olmadı eskisiyle.
sevgilim daha sonra bunları yüzüme vurmaya başladı. ama bi yandan da kendisi benle yaşadı. hatta daha ilerisinide yaşardı engel olmasaydım. daha önce hiç bi kızla öpüşmemiş bişey yaşamamış öyle söyledi ve bende inandım.
istediği zaman seni hatalarınla sevdim sen benim karımsın diyor. istediği zaman da kaşarsın, orospusun tarzında laflar ediyordu. tartışmada konuyu bi şekilde oraya getiriyordu.
en son olarakta ona gidip kalmamı istedi ben kabul etmeyince de yok eski sevgilinle şuraya gitmişsin diye laf etmeye tartışma çıkarmaya başladı yine. halbuki ben herşeyi onda yaşadım. gerçek anlamda sevdiğim değer verdiğim insan oydu. hep kendini eski sevgilimle kıyasladı. ben ona bin kat daha fazlasını yapmış olmama rağmen...
geçmişte yaptığım bir hata yüzünden ilişkimiz bitiyor. ve ben çok kötü hissediyorum. gerçekten evlenceğim insan olarak görmüştüm onu. ama o beni kullanmış sadece öyle hissediyorum
ne diyorsunuz kızlar. nasıl toparlanıcam çok kötüyüm. evlenceğim insan olarak görmüştüm.ciddi adımlarda atmıştık. o kadar şeyi boşuna mı yaşadımbundan sonra karşıma biri çıkarsa ne derim off off (
Tamam iste, odesmissiniz. Artik evlenebilirsiniz!bende ona aynısın dedim. sende benle yaşadın sen daha büyük orospusun adam değilsin ki bunlrı sürekli yüzüme vuruyosun dedim..
sana kaşar demiş o......u demiş sen onun için üzüluyosun çok ilginc umarım dedıgın gıbı çok çok ılerı cıddı adımlar atmamıssınızdır ha bıde bekaret sadece malum yerde dııl cnm evlenmeden bedensel paylaşımlarda bulunma öpüşme vs hepsi dahıl eskıyı unut artık yenı bı sayfa ac ve bundan sonra evlencem dedıgın kişiyle duygusal anlamada bıseyler paylaş ama bunların senın için onemı yoksa tabı nasıl takılacagını kendın bılırsınndaha öncede konu açmıştım. ama tekrar anlatıcam herşeyi. bundan önce bi tane sevgilim oldu düzgün biri değilmiş ilişkimin başında geldi sevgilime anlattı benle bunları yaptı şuralara gitti diye. sevgilim bana inandı ve ilişkiye devam etti. aramızda yaşanan şeyde bi kaç kere olan öpüşmeydi. gerçekten ileri giden bi durum olmadı eskisiyle.
sevgilim daha sonra bunları yüzüme vurmaya başladı. ama bi yandan da kendisi benle yaşadı. hatta daha ilerisinide yaşardı engel olmasaydım. daha önce hiç bi kızla öpüşmemiş bişey yaşamamış öyle söyledi ve bende inandım.
istediği zaman seni hatalarınla sevdim sen benim karımsın diyor. istediği zaman da kaşarsın, orospusun tarzında laflar ediyordu. tartışmada konuyu bi şekilde oraya getiriyordu.
en son olarakta ona gidip kalmamı istedi ben kabul etmeyince de yok eski sevgilinle şuraya gitmişsin diye laf etmeye tartışma çıkarmaya başladı yine. halbuki ben herşeyi onda yaşadım. gerçek anlamda sevdiğim değer verdiğim insan oydu. hep kendini eski sevgilimle kıyasladı. ben ona bin kat daha fazlasını yapmış olmama rağmen...
geçmişte yaptığım bir hata yüzünden ilişkimiz bitiyor. ve ben çok kötü hissediyorum. gerçekten evlenceğim insan olarak görmüştüm onu. ama o beni kullanmış sadece öyle hissediyorum
ne diyorsunuz kızlar. nasıl toparlanıcam çok kötüyüm. evlenceğim insan olarak görmüştüm.ciddi adımlarda atmıştık. o kadar şeyi boşuna mı yaşadımbundan sonra karşıma biri çıkarsa ne derim off off (
ayrılalım dedi mii?aynen öyle yapıcam. zaten ayrılmak isteyen o. daha da karşı çıkmıcam . ne yaparsa yapsın kendi bilir
Ciddi olamazsiniz... Size kasar, o... Diyen bi adamlami evlilik düsünüyorsunuz? Ben size söyleyim bu adam sizi sevmiyor, zaten o yoldan diye bakip oda sizden faydalanmak istiyor siz karsi gelincede hakaret ediyor... Kurtuldugunuz icin dua edin... Önünüze bakin... Adam dediginiz böyle olmaz heleki evlenilecek adam hic böyle olmaz...
ayrılalım dedi mii?
siktiret..evet dedi.ben sevdiğim için alttan aldım hep.ama artık bitti bende de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?