napıcam ben nasıl tutuncam yeniden hayata yardımınıza ihtiyacım var??

Sonra bu kadınlar niye aşağılamıyor diyoruz, eline kozları biz veriyoruz bu adamların!!
Size şimdiden hakaret etme k... Ve o.. deme lüksünü şimdiden vermişsinşz adamın eline, evlenince de dayağınızı yer oturursunuz evde...

evet belki de cinsellikti benle birlikte olmasının tek sebebi. ailesiyle tanıştırdı yüzük takmak istedi ben hep ciddi algıladım safım işte gerçekten

yanlış değil. evlenmeyi düşünmediğim insanla neden ilişki yaşayayım dimi. tabiki de evleneceksem yaşıycam. iki gün sonra ayrılcaksam neden yaşıyım.
Bak bu önemliyse senin için evlenmeden yaşamayacaksın. Önemli olmasa zaten burda konu açmazsın. Ama benim için önemli sadece evleneceksek bana dokunabilşrsin dersen o adam evlenmevaadiyle seni kullanır bir güzel. Sonra sen de ortada kaldım nasıl ayağa kalkıcam diye sorarsın burda.

haklısın hata ettim. inandım işte daha önce kimseyle yaşamadım senle yaşıyorum seni evlenceğim insan olarak gördüm dedi.

bundan sonra yaşamıycam hiç bişey. yaşadıklarımı da anlatmıycam olması gereken bu sanırım

bende ona aynısın dedim. sende benle yaşadın sen daha büyük orospusun adam değilsin ki bunlrı sürekli yüzüme vuruyosun dedim..
Sizin birbirinize saygınız bitmiş ki...
Yani böyle bi ömür geçecek mi?
Birlikte kalsanız bile.

Sizin birbirinize saygınız bitmiş ki...
Yani böyle bi ömür geçecek mi?
Birlikte kalsanız bile.

geçmez. böyle olmasını isteyen binbir türlü hakaretler eden o. ben yeni anladım o isteyince aramız çok iyi istemeyince kötü

Şu anda o lafları sineye çekip devam ettiğinizi gören adam, ilerde daha beterini bile yapar. "Sana o... dedim ve sen hala benimle berabersin, demek ki kabul ediyorsun böyle olduğunu" gibi laflar da eder. Daha ilk söylediğinde bırakmalıydınız onu. Eski ilişkinizi bir şekilde öğrenmiş olması şu anda iyi olmuş belki de. Gerçek yüzünü kısa zamanda göstermesine neden olmuş bu olay. Ama yine de geçmişten bahsedilmemeli yeni ilişkiye.

Bu adamdan koşarak uzaklaşmanızı tavsiye ederim.

geçmez. böyle olmasını isteyen binbir türlü hakaretler eden o. ben yeni anladım o isteyince aramız çok iyi istemeyince kötü
Yani bence biraz kendini geri çek bakalım.
Arama , konuşma.
Bakalım üsteleyecek mi ?

haklısını.geçmiş en son konuşulması gereken şeydir normalde. ama bizim ilişkimiz geçmişten ibaretti nerdeyse...

Kac yasinda bu adam?

Ciddi olamazsiniz... Size kasar, o... Diyen bi adamlami evlilik düsünüyorsunuz? Ben size söyleyim bu adam sizi sevmiyor, zaten o yoldan diye bakip oda sizden faydalanmak istiyor siz karsi gelincede hakaret ediyor... Kurtuldugunuz icin dua edin... Önünüze bakin... Adam dediginiz böyle olmaz heleki evlenilecek adam hic böyle olmaz...

sana kaşar demiş o......u demiş sen onun için üzüluyosun çok ilginc umarım dedıgın gıbı çok çok ılerı cıddı adımlar atmamıssınızdır ha bıde bekaret sadece malum yerde dııl cnm evlenmeden bedensel paylaşımlarda bulunma öpüşme vs hepsi dahıl eskıyı unut artık yenı bı sayfa ac ve bundan sonra evlencem dedıgın kişiyle duygusal anlamada bıseyler paylaş ama bunların senın için onemı yoksa tabı nasıl takılacagını kendın bılırsınn

bencede sevmiyor. çok sevdim diyor ama yalan. seven adam böyle yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…