Neresinden tutulur bu yazı . şiddete hayır ama şu yazıyı okuyunca insanın siniri zıplıyor . hiç kitap okumazmısınız siz ? hiç haber izlemezmisiniz ? dünya gündemi , köşe yazıları ? kişisel Hobileriniz yokmu insana özgü kendi başına yapılan ? hiç başarınız amacınız çıtanız yokmu ? ne için yaşıyordun erkek içinmi , bayan olmaktan tiksindim yazıyı okuyunca , kaşar diyen adamın yüzüne nasıl bakabiliyorsun ? Kişiliğin yokmu ? Gururun yokmu ? Bana birisi kaşarı şakayla dese aşkımdan ölsem suratına bakmam ? Erkek olsam bende sevmem sizi , hiç bir erkek saygı duymadığı kadını sevmez . Kendine kaşar kelimesini layık görüp sindirmen , beraber olmandan daha kötü . Tek kötülük cinsellik değildir . Sadece cinsellikle namusu ölçmeye kalkarsanız netice bu .daha öncede konu açmıştım. ama tekrar anlatıcam herşeyi. bundan önce bi tane sevgilim oldu düzgün biri değilmiş ilişkimin başında geldi sevgilime anlattı benle bunları yaptı şuralara gitti diye. sevgilim bana inandı ve ilişkiye devam etti. aramızda yaşanan şeyde bi kaç kere olan öpüşmeydi. gerçekten ileri giden bi durum olmadı eskisiyle.
sevgilim daha sonra bunları yüzüme vurmaya başladı. ama bi yandan da kendisi benle yaşadı. hatta daha ilerisinide yaşardı engel olmasaydım. daha önce hiç bi kızla öpüşmemiş bişey yaşamamış öyle söyledi ve bende inandım.
istediği zaman seni hatalarınla sevdim sen benim karımsın diyor. istediği zaman da kaşarsın, orospusun tarzında laflar ediyordu. tartışmada konuyu bi şekilde oraya getiriyordu.
en son olarakta ona gidip kalmamı istedi ben kabul etmeyince de yok eski sevgilinle şuraya gitmişsin diye laf etmeye tartışma çıkarmaya başladı yine. halbuki ben herşeyi onda yaşadım. gerçek anlamda sevdiğim değer verdiğim insan oydu. hep kendini eski sevgilimle kıyasladı. ben ona bin kat daha fazlasını yapmış olmama rağmen...
geçmişte yaptığım bir hata yüzünden ilişkimiz bitiyor. ve ben çok kötü hissediyorum. gerçekten evlenceğim insan olarak görmüştüm onu. ama o beni kullanmış sadece öyle hissediyorum
ne diyorsunuz kızlar. nasıl toparlanıcam çok kötüyüm. evlenceğim insan olarak görmüştüm.ciddi adımlarda atmıştık. o kadar şeyi boşuna mı yaşadımbundan sonra karşıma biri çıkarsa ne derim off off (
Neresinden tutulur bu yazı . şiddete hayır ama şu yazıyı okuyunca insanın siniri zıplıyor . hiç kitap okumazmısınız siz ? hiç haber izlemezmisiniz ? dünya gündemi , köşe yazıları ? kişisel Hobileriniz yokmu insana özgü kendi başına yapılan ? hiç başarınız amacınız çıtanız yokmu ? ne için yaşıyordun erkek içinmi , bayan olmaktan tiksindim yazıyı okuyunca , kaşar diyen adamın yüzüne nasıl bakabiliyorsun ? Kişiliğin yokmu ? Gururun yokmu ? Bana birisi kaşarı şakayla dese aşkımdan ölsem suratına bakmam ? Erkek olsam bende sevmem sizi , hiç bir erkek saygı duymadığı kadını sevmez . Kendine kaşar kelimesini layık görüp sindirmen , beraber olmandan daha kötü . Tek kötülük cinsellik değildir . Sadece cinsellikle namusu ölçmeye kalkarsanız netice bu .
Eski sevgilinle opusmus olman cinsel iliskiye girmis olman hata degildir tercihtir. Seni bunlarla parmaginda oynatan yasadiklarinin hata olduguna seni inandirip kendini ezik hissettiren s...siz bir adam var karsinda. Eski sevgiline s...git diyip sana hicbir sey farkettrmeden olayi kapatabilirdi. Ama yok bunu iliskinizde bir tehdit unsuru olarak kullanmak adamin hosuna gitti.
Ezdirme kendini erkeklere boyle. Sana baban o... dese burda drama baglardin. Sevgilin kac kere demis ayrilmamissin.
Senin ikinci sevgilin ilkinden de s.... siz
Sevgili arkadaşım, inanın 'ilki' olsaydınız da bir adam adam değilse adam değildir. Geçenlerde bir arkadaş yazmıştı; ilk seviştiği adam arkadaşı terk ederken "Sen zaten o anı âdet gününe denk getirdin" demiş mesela. Yani senin hayatında önceden biri olmuş olmasa da seni üzebilirdi. Sorun sizde değil; sadece sevdiğiniz adam kötü biri.bendeki şanssızlık ikide iki kötüsü çıktı karşımaben onun ilki olsaydım hiç bi problem olmuycaktı ilişkimzde. tek sorun benim geçmişim oldu. ama dediğiniz gibi tanımış oldum
Sevgili arkadaşım, inanın 'ilki' olsaydınız da bir adam adam değilse adam değildir. Geçenlerde bir arkadaş yazmıştı; ilk seviştiği adam arkadaşı terk ederken "Sen zaten o anı âdet gününe denk getirdin" demiş mesela. Yani senin hayatında önceden biri olmuş olmasa da seni üzebilirdi. Sorun sizde değil; sadece sevdiğiniz adam kötü biri.
Kendinize deger verin oncelikle. Sayginizi yitirtmeyen. Eski yasantilarinizi hata segil olgunlasma sureci olarak gorun. Sevgiliniz hakkinda yorum dahi yapmayacagim. Yolunuz acik olsun
açık ve net söyliim ayrıl bu öküzden
altı üstü öpüşmüşsün yahu.
daha ilerisi de olsa ne olacaktı yani ondan önce 0lmuş, ona ne be!
daha beter olmadan bas tekmeyi, dr'dun di mi sen
sana adam mı yok bu ne be?
inanma sakınayrilcami anladigi zamanda degisiyi birden cok iyi oluyor. isteyince hic sorun yapmiyo karicim,askim, sen bitanesin. istediginde de yerin dibine sokuyo. yeni cözdüm adami. hatta son tartsimada dedim oyun mu oynuyosun sen isteyince hersey cok guzel oluyor ben harikayim superim, istemeyince ben kotuyum.
sonra aramadim etmedim biraktim. bu sefer yine askim bitanem. arkadaslarinin arasinda o kadar iyi davraniyoki disardan bakan derki cocuk kizin kopegi olmus ama alakasi yok. sanki o laflari eden o degil. dr um ama adamdaki psikolojiyi cozemedim . bu nasil biri anlamadim valla kizlar.
inanma sakın
dengesizin teki
hata yapıp da evlenirsen mahveder hayatını
bizi dinle ayrıl gitsin
kimse unutulmaz değil
canım devam filan etmezaten su an evlilik gibi bi durumumuz yok. devam etsek rahat iki senemiz var
canım devam filan etme
senin bu yaşadığının aynısını yaşayan bir arkadaşım var ordan biliyorum
geçirdiğin zamana yazık
bas tekmeyi tusa çalış bi yerleri kazan
dik dur, bir şeyden de pişman olma, ezik durma
ayrıldı ve mutlu :)hedeflerim var kesinlikle. insallah gerceklestirmek istiyorum
arkadasinin durumu ne oldu peki?
ayrıldı ve mutlu :)
darısı başına
Ben bir noktadan sonra Haydar Dümen'in köşesinde cevapladığı soruları da kendisinin hazırladığını düşünmeye başlamıştım. Burda bazı topikleri sadece bu şekilde açıklayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?