napıcam ben nasıl tutuncam yeniden hayata yardımınıza ihtiyacım var??

Neresinden tutulur bu yazı . şiddete hayır ama şu yazıyı okuyunca insanın siniri zıplıyor . hiç kitap okumazmısınız siz ? hiç haber izlemezmisiniz ? dünya gündemi , köşe yazıları ? kişisel Hobileriniz yokmu insana özgü kendi başına yapılan ? hiç başarınız amacınız çıtanız yokmu ? ne için yaşıyordun erkek içinmi , bayan olmaktan tiksindim yazıyı okuyunca , kaşar diyen adamın yüzüne nasıl bakabiliyorsun ? Kişiliğin yokmu ? Gururun yokmu ? Bana birisi kaşarı şakayla dese aşkımdan ölsem suratına bakmam ? Erkek olsam bende sevmem sizi , hiç bir erkek saygı duymadığı kadını sevmez . Kendine kaşar kelimesini layık görüp sindirmen , beraber olmandan daha kötü . Tek kötülük cinsellik değildir . Sadece cinsellikle namusu ölçmeye kalkarsanız netice bu .

Son düzenleme:
Heveslerini alana kadar karımsın sonra kasarsın. Vay efendım sende ADAMSIN...
Bosver canım birisi seni kabul edecekse gecmisinle kabul edecek yuzune vurmadan. Kimse sütten cıkmıs Ak kasık değil. Bence takma kafana bu sekılde sana hakaret eden insanı birak 3-5 seneyi 6 ay sonrasını görebiliyorum. Hiçte uzme kendini birşey olmuyorsa daha iyisi olacagından olmuyordur.

Kendinize deger verin oncelikle. Sayginizi yitirtmeyen. Eski yasantilarinizi hata segil olgunlasma sureci olarak gorun. Sevgiliniz hakkinda yorum dahi yapmayacagim. Yolunuz acik olsun

çook haklisiniz. haberde izlerim gundemide takip ederim. meslek olarakta ondan üstünüm. önümde bir sürü yol var yükselmek icin.

aslinda olaylar soyle oluyo. tartisma esnasinda diyo o kelimeleri. sonrasinda da tam tersini soyluyor. benden iyisi yok.

ben bu adami cozemedim. degisik bi psikolojik sorunu var gibi. gecende tartistik aynen demedigini birakmadi ben de ona dedim aynilarini. rahat birak kafami dinlicem dedi. tamam dedim. ne aradim ne sordum. bu sefer kendi ariyo bisey olmamis gibi....

bilmiyorum napicami. ya direk konuyu acip bitircem. yada bundan sonraki ilk tartismada bitircem...

Eski sevgilinle opusmus olman cinsel iliskiye girmis olman hata degildir tercihtir. Seni bunlarla parmaginda oynatan yasadiklarinin hata olduguna seni inandirip kendini ezik hissettiren s...siz bir adam var karsinda. Eski sevgiline s...git diyip sana hicbir sey farkettrmeden olayi kapatabilirdi. Ama yok bunu iliskinizde bir tehdit unsuru olarak kullanmak adamin hosuna gitti.

Ezdirme kendini erkeklere boyle. Sana baban o... dese burda drama baglardin. Sevgilin kac kere demis ayrilmamissin.

Senin ikinci sevgilin ilkinden de s.... siz

haklisiniz tercihtir ama ben pismanlik yasadigim icin kendim hata olarak gordum.evlenmeden hic bisey yasanmamaliymis.

diyorumya tartisma esnasinda gozu donuyo igrenc seyler soyluyo. tabi bende ona soyluyorum . sonrasinda da gayet iyi oluyo sanki o soyledikleri bana degilmis gibi. adamin psikoloji bozuk heralde. sevmiyo desem ayrilir ama seven insanda boyle yapmaz.

bendeki şanssızlık ikide iki kötüsü çıktı karşıma ben onun ilki olsaydım hiç bi problem olmuycaktı ilişkimzde. tek sorun benim geçmişim oldu. ama dediğiniz gibi tanımış oldum
Sevgili arkadaşım, inanın 'ilki' olsaydınız da bir adam adam değilse adam değildir. Geçenlerde bir arkadaş yazmıştı; ilk seviştiği adam arkadaşı terk ederken "Sen zaten o anı âdet gününe denk getirdin" demiş mesela. Yani senin hayatında önceden biri olmuş olmasa da seni üzebilirdi. Sorun sizde değil; sadece sevdiğiniz adam kötü biri.

tartismalarimiz hep o yonde olunnca bende pismanlik duyuyordum keske ilk onla opusmus olsaydim diye. kimseyle opusmedim ben bu zamana kadar istesem cok sey yasayabilirdim diyor. tamam hakli olabilir ama bu sekilde surekli her tartismada beni ezmesi dogru degil. alttan aliyordum ama almiycam artik. farkettim ki ben geri cekilince.geliyor hic bisey olmamis gibi. bazen sinirlenince haksiz seyler soyleyebiliyorum diyor.

Kendinize deger verin oncelikle. Sayginizi yitirtmeyen. Eski yasantilarinizi hata segil olgunlasma sureci olarak gorun. Sevgiliniz hakkinda yorum dahi yapmayacagim. Yolunuz acik olsun

evet eski iliskilerime hata olarak bakmaktan vazgecmem lazim. hep kendimi sucluyorum niye yasadim diye

açık ve net söyliim ayrıl bu öküzden
altı üstü öpüşmüşsün yahu.
daha ilerisi de olsa ne olacaktı yani ondan önce 0lmuş, ona ne be!
daha beter olmadan bas tekmeyi, dr'dun di mi sen
sana adam mı yok bu ne be?

ayrilcami anladigi zamanda degisiyi birden cok iyi oluyor. isteyince hic sorun yapmiyo karicim,askim, sen bitanesin. istediginde de yerin dibine sokuyo. yeni cözdüm adami. hatta son tartsimada dedim oyun mu oynuyosun sen isteyince hersey cok guzel oluyor ben harikayim superim, istemeyince ben kotuyum.

sonra aramadim etmedim biraktim. bu sefer yine askim bitanem. arkadaslarinin arasinda o kadar iyi davraniyoki disardan bakan derki cocuk kizin kopegi olmus ama alakasi yok. sanki o laflari eden o degil. dr um ama adamdaki psikolojiyi cozemedim . bu nasil biri anlamadim valla kizlar.

inanma sakın
dengesizin teki
hata yapıp da evlenirsen mahveder hayatını
bizi dinle ayrıl gitsin
kimse unutulmaz değil

zaten su an evlilik gibi bi durumumuz yok. devam etsek rahat iki senemiz var
canım devam filan etme
senin bu yaşadığının aynısını yaşayan bir arkadaşım var ordan biliyorum
geçirdiğin zamana yazık
bas tekmeyi tusa çalış bi yerleri kazan
dik dur, bir şeyden de pişman olma, ezik durma

hedeflerim var kesinlikle. insallah gerceklestirmek istiyorum

arkadasinin durumu ne oldu peki?

Ben bir noktadan sonra Haydar Dümen'in köşesinde cevapladığı soruları da kendisinin hazırladığını düşünmeye başlamıştım. Burda bazı topikleri sadece bu şekilde açıklayabiliyorum.

olmayan suçuna rağmen, suçluluk psikolojisiyle onu göklere çıkarıp ne derse bin fazlasını yapmaya çalışmışsın ama ondan sana değil eş, uzaktan arkadaş bile olmaz bu saatten sonra.. Bence ikinizinde yolu ayrı ayrı bu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…