napıcam ben nasıl tutuncam yeniden hayata yardımınıza ihtiyacım var??

al birini vur ötekini, diğeri kuyruk acısından gelir yenisine anlatır yeniside durumdan faydalanır, bide bitirdğine şükret sen..

Kardes sende hic kendine saygi yok mu , kafa yok mu? Sana hakaret eden adamla niye bunca zaman durdun ? Hakaret yemek hosuna mi gidiyor?

Once bence agzinin payini ver. Bir daha o...u derse, ben o..uysam o zaman sen de gavatsin de. Sonra s...tiri cek.

al birini vur ötekini, diğeri kuyruk acısından gelir yenisine anlatır yeniside durumdan faydalanır, bide bitirdğine şükret sen..

durumdan faydalandığın düşünmedim işte hiç inandım güvendim adama ailesiyle tanştrdı çabaladı bi çok şey için

defet defolu herifi gitsin. bu arada bir psikiyatrist numarasıda ver kendisine. terapi şart ona

hep sevdiğimden alttan aldım.hatalıydım geçmişte hak verdi o yüzden alttan aldım. ama yok artık alttan almam. ne derse bin katını söyliycem...

yanlış değil. evlenmeyi düşünmediğim insanla neden ilişki yaşayayım dimi. tabiki de evleneceksem yaşıycam. iki gün sonra ayrılcaksam neden yaşıyım.
zaten olay nedir. her kadın evleneceği insanla çıkar. çok azdır ay şunla çıkayımda gönül eğlendireyim ,vakit geçireyim,ciddi olmasın diyen.
bir elin sayısını geçmez.

durumdan faydalandığın düşünmedim işte hiç inandım güvendim adama ailesiyle tanştrdı çabaladı bi çok şey için

şu ailesiyle tanıştırdı olayına fazla anlam yüklemeyelim artık , zaten aileler neyse çocuklarıda o oluyor, kimbilir kaç hatunu tanıştırdır, bu midesizlikleri aileden geliyor zaten emin ol

şu ailesiyle tanıştırdı olayına fazla anlam yüklemeyelim artık , zaten aileler neyse çocuklarıda o oluyor, kimbilir kaç hatunu tanıştırdır, bu midesizlikleri aileden geliyor zaten emin ol

kimseyi tanıştırmamış daha önce yengesi söyledi. hatta arkadaşşı yazmış telde. 4 senedir arkadaşız yanında ilk defa bi kız görüyorum diye. okuttu mesaj. benden önce öyle bi sevgilisi olmamış..

Benim anlamadığım ilk şey bir insan kendine "o..." "k.." diyen birini nasıl sever? Arkadaşınız, kardeşiniz ana-babanız dese tavrınız aynı mı olur?

İkinci şey "evleneceğim kişiyle cinsellik yaşayabilirim" diye saçma bir durum. Erkekler için cinselliğin sevgiyle bir alakası yoktur. "benimle evleneceksen seninle birlikte olabilirim" diye düşünmeniz çok yanlış. Böyle düşünürseniz karşınıza çıkan tüm erkekler geçmiş iki sevgiliniz gibi olacak.

Siz fikrinizi, hayattan ilişkilerden ne beklediğinizi belirleyin, tavrınızda kesin olsun. Kendi istediğiniz gibi yaşayın, karşınızdakilerin istekleri ve tavırlarına göre değil.

Sen yasadiklarinin arkasinda durmazsan baskasi cikarir onune koyar. sen kendini suclarsan baskasi 5 kat suclar. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Hesap soran adamlarla da birlikte olmaya calisma. Once sen kendine saygi duyacaksin ki karsidaki de sana duyacak.

o lafları diyince karşılığını veriyorum susup oturmuyorum. ama ayrılamıyorum sevdiğim için..

cinsellik olayına gelince öyle düşünerek yaşaım ama pişman oldum hiç bişey yaşamasayım keşke. sevdim yaşadım sonradan tavrı bu şekile oldu. bundan sonra bişey yaşamam karşıma başkası çıkarsa...

böyle insanları bulup,deger veriyorsaniz sorun sizdedir. bu adamin dusunce yapisi bozuk. her konuda boyledir.
opusmus diye yuzune vuruyormus.neyi? kim neyin hesabini soruyor. mis gibi adamlar var,valla bak. birakin sunlari.

Bak hala "sevdiğimden" diyorsun. Ne sevmesi tatlım? At kendine iki tokat kendine gel. Sevgi değil bu. Ona seni ezme fırsatı vermişsin. Seni ezince onu gözünde büyütmüş, vazgeçilmez kılmışsın. Bu bir yanılsama. İlk söylediğinde çekip gitmeliydin. Sen kendine değer verip gitmediğin, onu terk etmediğin için, o da sana değer vermemeye başlamış.

Sen kendine değer vereceksin ki, insanlar, erkekler de sana değer versin. Nokta.

Affına sığınarak birkaç öneride bulunayım sana. Hatta açık söyleyeyim, öneri falan da değil diyeceklerim, sağlıklı ve kendine yeten bir birey olarak yaşamına devam etmek istiyorsan yapman ZORUNLU olan şeyler.

Öncelikle kendini tanımalısın. Kendini tanırsan fikir değiştirip pişman olacağın şeyler yaşamazsın. "Öpüşme" adı altında bir konu dönüyor. Herkesin sınırı farklıdır. Kimisi elini bile tuttursa günahkar olacağını düşünür, kimisi öpüşmez, kimisi öpüşür, kimisi daha fazlasını yapar. Burada ölçek senin düşüncelerin, senin inançların olmalı. Ama ben kendini tanımaya zaman ayırmadığını düşünüyorum, konun öyle düşündürüyor. Önce kim olduğunu, doğru ve yanlışlarını öğren ve hayatını ona göre yaşa. Kendi sınırlarını geçecek bir şeyi yapmazsın böylece. Ailenin, komşuların değil, kendi sınırların...

Dünya berbat nisanlar, berbat erkekler ve berbat kadınlarla dolu. Yani onlarla karşılaşma şansın çok çok fazla. İyisini, sana göre olanı ayırt etmek zorundasın. Bunun için de yine öncelikle kendini tanımak zorundasın. Sonra da kendine güvenmek, 1 numaraya kendini koymak zorundasın ki sırf bir sevgilin olsun diye böyle kalitesiz tiplerden gelen teklifleri kabul etme.

Hiçbir zaman da karşına çıkan kişiyle evlenecekmişsin gibi düşünme, ASLA düşünme bunu. Hesaplarını evliliğe göre değil, kendine göre yap. Evlenmeden biriyle cinsellik yaşamak sana göre değilse, "Aman ailesiyle tanıştım, aman nişanlım." demeyeceksin. Hiç belli olmaz. Kendimden örnek vereyim, 4 yıllık çok güzel bir ilişkim var. O benim ailemle tanıştı, ben onunkiyle. Onun ailesi beni çok sever, hep "Bize niye anne-baba demiyorsun?" derler. Sevgilime kalırsa da "az daha paramız olsun, kesin evleneceğiz" gözüyle bakar. Ama ben bakmıyorum. Bunun ölümü var, aldatması var. Kendin dışında hiçkimseye tamamen güvenmemelisin. Nikahın kıyılana kadar yanındaki sevgilindir, "evleneceğin adam" değildir. Evlenmeden önce pişmanlık duyacağın şeyleri yapmaman gerekir bu yüzden. İlla cinsellik olmasına da gerek yok bunun. Onun odasını temizleme mesela, bulaşıklarını yıkama, kimi zaman sevgili ilişkileri bu noktaya da gelebiliyor. Kendinden ödün vermeyeceksin.

Gelelim nasıl toparlanacağına... Bence zil takıp oynamalısın o iki tipten kurtulduğun için. Ohhh, mis gibi, yine bekar ve sevgilisizsin, tekliflere açıksın, en iyisini seçme şansın var. Bir de lütfen bu defa gerçekten iyi birini seç. Senin isteklerine saygı duysun, "Ona yaptın, bana da yap" demesin. İnsanların gelişip değişebildiğinin ve geçmişte yaptığı bazı şeyleri bir daha yapmak istemeyeceğinin farkında olan biri olsun. Bir de böyle tehdit edercesine sürekli geçmişi önüne getiren biri olmasın.

25 yaşında koca kadınsın. Hayatını kendi üzerine kur. İyi işe, iyi aşka, iyi arkadaşa odaklan. Hayatını güzel yaşamak istiyorsan acil önlemler alman gereken bir yaştasın, aynı şekilde devam edersen birkaç yıl sonra çok geç olabilir. Umarım yazdıklarımı ciddi ciddi dinler, anlar ve uygularsın.

senin bu şimdiki sevgilin beş para etmez.sana saygısı sevgisi olsa hakaret etmez.kendinizi ileri götürecek adamlarla ilişki kurun yerinizde saydıracakalrla ve geriye götüreceklerle değil

önceki sevgilimden onun bana uygun olmayışı ve bir hatası yüzünden ben ayrılmıştım.

böyle insanları bulup,deger veriyorsaniz sorun sizdedir. bu adamin dusunce yapisi bozuk. her konuda boyledir.
opusmus diye yuzune vuruyormus.neyi? kim neyin hesabini soruyor. mis gibi adamlar var,valla bak. birakin sunlari.

bendeki şanssızlık ikide iki kötüsü çıktı karşıma ben onun ilki olsaydım hiç bi problem olmuycaktı ilişkimzde. tek sorun benim geçmişim oldu. ama dediğiniz gibi tanımış oldum

haklısın ayağa kalkıp toparlanmam şart. ilişki de ne yaşabilicemi snırlarımı aslında yaşadıktan sonra anladım. maalesef biraz geç oldu ama ediğin gibi bundan sonra aynı hataya düşmiycem.. işim iyi çok şükür. sınvlarm var yükselmem için. onlara odaklanıcağım. aşk konusunda bir süre inzivaya çekilmeliyim sanırım...

aynen o beni asagiladikca bende kendimi öyle görmeye basladim. alttan aldim hep yuttum söylediklerini. ama bundan sonra olmuycak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…