- 17 Mayıs 2021
- 98
- 141
- 8
- Konu Sahibi birbilebilsen
Teşekkürler arkadaşlar hepinize verdiğiniz tavsiyeler için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatili birini bulabilirsiniz belki. Cok umutsuz olmayin kendinize guvenin atanmissiniz da. Nobetci oldugunuz geceler esiniz bakacak mi ki cocuga baksa bile nasil bakacak?Evlenmeden önce atanmıştım zaten şu an ücretsiz izindeyim bebeğime bakıyorum. 6 ay kaldı başlamak için. Sonrasında boşadığımda işe başladığımda bile 4-5 gece nöbetim oluyor. Çocuğumu gece nöbetlerinde kime bırakırım ne yaparım bilmiyorum
Çok haklısınız yatılı bakıcı bulmam gerek. Lafta hep beni sevdiğini tüm parasını ailesine harcadığını hayatının biz olduğunu söyler. Gerçekten de dışarıda hayatı yoktur bizden hariç Bir masrafı yoktur. Ama bu yaptıkları kabul edilemez direk belli beni ve çocuğu istemiyor . Seven birisi böyle yapmaz. Biz yüküz ona. Yatılı bakıcı bulmam gerek.Kaygılarınızı anlıyorum ama siz nöbetteyken eşinizin çocuğunuza iyi bakacağına inanıyor musunuz? Uykusunu bile bölmeyen adam, kustu diye çocuğunu döven adam, en küçük bir sorumluluk yüklediğinizde büyük tepkiler veren adam haftada 4-5 gece nöbette çocukla baş başa kalınca o çocuğa neler yapmaz? Mesleğiniz hazır, çok büyük avantaj bu. Gece bakımı için şimdiden güvenilir birilerini araştırın ve sonra kendi yolunuza bakın. Eşinize bu konuda bel bağlamak çocuğunuzun güvenliği için çok ürkütücü geldi bana.
Sizi çaresiz görüyor o yüzden mi böyle davranıyor acaba, stresli bir işi mi var eşinizin onun hıncını sizden çıkarıyor olabilir mi?Merhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum
Kesinlikle sebebi bu. Gidebileceğim baba evi yök ona güveniyor bence de sebebi bu bende böyle düşünüyorumSizi çaresiz görüyor o yüzden mi böyle davranıyor acaba, stresli bir işi mi var eşinizin onun hıncını sizden çıkarıyor olabilir mi?
Aynen öyle bende konuşmuyorum kendisiyle işim bitti1.5 yaşındaki sabi sübyana vurmak nedir. Biraz büyüsün dayak delisi yapar onu.
çocuğuma el kaldıran adamın gözünün yaşına bakmazdım.
Bu düşüncesini kırması gerekiyor, yoksa böyle devam eder, ve hep siz mutsuz olursunuz. Uygun şekilde söyleyin eşisiniz, çocuğunun annesisiniz. Problemli bi anlayışı var, işiniz kolay olmayacak ama hallolur sizin net tavır sergilemenizleKesinlikle sebebi bu. Gidebileceğim baba evi yök ona güveniyor bence de sebebi bu bende böyle düşünüyorum
Hanım efendi derler ya uzaktan davulun sesi hoş gelir diye öncelikle hayat güvencemiz var mı? Çocuğun sizde kalma ihtimali var mı? Boşanırsanız kendinize nasıl bir yol çizersiniz vs. Soruların cvbını kendiniz iyice yanıtlayan öyle ciddi karar almanızı öneririm! Çalışıyorsanız ve çocuğunuz sizde kalacaksa bir dakika beklemeyin derim ama şartlarınızı bilmediğim için birşey diyemiyorum birde belki sıkıntıları vardır karşılıklı konuşmayı deneyin derim.Hep mi böyleydi çocuktan sonra mı oldu bunları da düşünün sağlıklı bir karar verin. Hakkınızdan hayırlısı olsun.Merhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum
Keşke yakın olsak sarılıp ağlasak birlikte... ahh kardeşim dua et hatasının farkına varsın. Sende çalışmalı kendi ayaklarının üzerinde durmalısın. Sakin 2.çocuğu yapma. Düzelmezse yapacağın tek şey ayrılmak.Merhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum
İşe girmek için çırpınma sebebimi anlayamadınız mı konudan?Maddi sorununuz yok o zaman bakıcı aldığınıza gore. Bakıcı yerine kendinize yardımcı alsanız bence daha rahat edersiniz
Neden işe girmek için çırpınıyorsunuz?
Çocuğunuza bakacak kimse olmadığı ıcın, henüz küçücük oldugu ıcın resmen isyan ediyorsunuz. Bana öyle geldi yani!
Yapmışsınız çocuğu sabredip bakacaksınız, zamanı geldiğinde kreşe gidecek.
Siz çalışsanız da çalışmasanız da kavgalarınız hep olacak.
Bu arada eşinize laf söylemiyorum bılr
O konuyu siz bilirsiniz artık. Cekemıyorsanız boşanırsınız en fazla .
Ayrıca merak etmeyın herkesin annesi bakmıyor torununa. Öyle bir şey var sanmayın.
Çok teşekkür ederim keşke. Çok haklısınızKeşke yakın olsak sarılıp ağlasak birlikte... ahh kardeşim dua et hatasının farkına varsın. Sende çalışmalı kendi ayaklarının üzerinde durmalısın. Sakin 2.çocuğu yapma. Düzelmezse yapacağın tek şey ayrılmak.
Ah canım benim ya durumuna çok üzüldüm..bazı adamlar maalesef baba olmayı haketmiyor...Merhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum
Kimseye muhtac deilsin hele ki bu adama calis ver krese cocugunu kendi ayaklarinin ustunde dur. Uvey baba bu bnce oz deil uveyler bile yapmaz bole 1.5 yasndaki cocuga 15 yasinda gibi davraniyo daha sna bagiracak mesela cocuk kafasini carpti neden gormedin fln die uzerine duser baba dedigin bosver nosan cekmek zorunda deilsin.Merhaba 29 yaşındayım hemşireyim. Eşimle sevgiliyken mükemmel bir insandı meğer kötü huylarını benden gizlermiş 3 sene sevgililik hayatımızda en ufak yanlışı olmadı. 1,5 yaşında oğlum var. Eşim en baştan çocuğu istemiyordu. İlk doğduğunda nasıl bakcaz niye çocuk yaptık keşke olmasaydı dedi durdu ben kendi ağrılarımla mı yeni doğan bebeğimle mi yoksa bu adamla mı uğraşcam şaştım kaldım. Sonra zamanla alıştı. Oğlum şurup içemez hemen kusar geçen gün ateşi çıktı çocuga zorla şurup içirdi sonra çocuk kusarken kafasına Tokat attı çocugu elinden aldım ona kızdım. Sebebi kusmasıymış. kustu diye üvey baba dövmez sen baba mısın insan mısın dedim . İki lafından biri bıktım yorgunum. Evde her işi zaten ben yapıyorum. Evde olduğu izinli günler en fazla 10 dk Bulaşık toplamama yardım ediyor o da çocuk olduğu için ona da bana çok iş yaptırıyorsun yorgunum diyip duruyor. Çocuk için uyanmaz hep ben uyanırım uykusuzum uykumu alamadım der söylenir. Çocuga yemek yedirirken gelir karışır bu çocuk doymuyor çok yedirme yeter bi doymadı saatlerdir yemek yiyor diye konuşur. 1,5 yaşında çocuk gelişme zamanında diyorum yok yedirme der . En son bugün bardağı taşıran son damla oldu yeni yeni yürürken kafasını çarptı çocuk ağlamaya başladı ben kucagıma aldım susturmaya calısırken kendine dedim bi su getir içirelim. bıktım diye bağırdı. Ben dedim düşman olsa getirir çocuk kafasını çarpmış yazıklar olsun dedim. Sonra bana seni döverim kimse elimden alamaz dedi. Çocuğuma bakacak kimse yok bakıcılar bakmıyor hiperaktif olduğu için ben işe gidemiyorum ekonomik özgürlüğüm yok. Ailem yok hepsini trafik kazasında kaybettim. Gurbetteyim bu şehire yeni taşındık . Evine gidebileceğim hiç kimsem yok. çok mutsuzum .sadece ağlamak istiyorum