canım durumun cok zor acıkcası hem baska sehırlerdesınız hemde maddi yönden sıkıntı içini aydınlatıcı seyler soyleyemıycegım pek ama hemen boşanıcagınızıda düşünmuyorum açıkcası he bıde su var boşanmasanız oda ayrı bır mesele nereye kadar cekıceksınız kı bunu böyle
benim anlamadığım siz bunları evlilik kararı aldığınızda konuşmadınızmı. ayrıca durumları kötüyse neden yirmibin borç yaptılar ve düğününüzde bişeyleri halledebileceğiniz kadar takı falan takılmadımı hiç. siz bunları baştan düşünmedinizmi
esini almanyaya getiridigindede bir cok sorunla karsilasicaksin bunlari biliyorsundur
zaten almanca ögrenmesi gerekiyor gelebilmesi icin
bir bayanin calisip erkege bakmasi erkegin piskolojisini bozar
borclari ailesinin üzerine yikip gelmemesi cok normal ama üste borc yapmasi moral bozucu olmus
yinede madem henüz durumunuz yoktu neden acele ettiniz evlenmekte
ya öyle biri degil, benden para beklemiyor.
zaten beklesede yollayamayacagimi biliyor. onun istedigi benim türkiyeye yerlesmem.
ama ben bastan ona teklif etmistim, kabul etmemisti
ben senin yasam kaliteni burda saglayamam, gecinemeyiz demisti
1 sene sonra birden bana "sen aliskanliklarini degistirmek istemiyorsun"diye cikismaya basladi.
ben napim türkiyede, borc harc icinde. üstelik kayinvalidemle birlikte yasicam, bunu hangi kiz ister ki...
Keşke ilk önce eşin bir miktar birikim yapsaydıda ondan sonra evlenseydiniz. .
Yazık değilmi sanada . .Ne demek evin her şeyini ben alıcam ben düzücem. .
Erkek olarak yapması gerekenleri neden yapmıyor. . .Dediğin gibi sana güvenip bu kadar borcun altına girmişler sanırım. .
Evliliğiniz daha çk yeni. . Bitirmek kolay değil.Heleki daha bir araya bile gelmemişsiniz doğru düzgün.
Bir kelime yüzünden bitti derse zaten o insandan koca moca olmaz
kimse istemez tabiki ...
borclari ne kadar süre icersinde kapatabilirmis?
bunu oturup konussaniz bide sen evini kurarken o hic bisey almiycakmi?
altinlarda gitmis zatenCADIARZU
bu borclari ödeme zamani icersinde en azindan almanca ögrense sende evini tuttup yerlessen kagit islerini halletseniz bunlarda zaman alir zaten baya
bana 2 seneden falan bahsediyor. 2 sene nasil beklerim ki ben.
hayir hicbirsey almicak, bi kurusu bile gecmicek eve, herseyi ben kendim halledicem
1 sene beklerim öyle böyle, ama 1 seneden sonra herkes sormaya baslar kocan nerde diye. üstelik mesaf olunca konular cok uzuyor, evliligimize zarar gelicek diye korkmustum
ve korktugumda basima geldi mafoldumben
bana 2 seneden falan bahsediyor. 2 sene nasil beklerim ki ben.
hayir hicbirsey almicak, bi kurusu bile gecmicek eve, herseyi ben kendim halledicem
1 sene beklerim öyle böyle, ama 1 seneden sonra herkes sormaya baslar kocan nerde diye. üstelik mesaf olunca konular cok uzuyor, evliligimize zarar gelicek diye korkmustum
ve korktugumda basima geldi mafoldumben
iki senekafamçokkarıştı
sen desene bi evimi kur ben gelicem oraya diye
o gelince sen kuruyosun ya sen gidincede o kursun bakalim ne diycek
ah be canim neden oturup konusmadiniz bu mevzulari
hem oda gelse esyadir sudur budur biseylere katkisi olmasi lazim
herseyi kadina yikmamali keske ailen bastan konussaydi bunlari onlarla
siz ne kadardir tanisiyosunuz sanki kisa sürede tanisip evlenmissiniz gibi geldi bana
Valla güzelim zor bi durum ama neden beklenmedi kiii.... yani sen orada eşin burada olacaktı da niye beklemediniz...
madem paraları yok düğün yerine nikah olurdu sanki... keşke bütün şartları konuşup öyle evlenseydin... şimdi de güya evlisin hala baba evindesin çok zor bi durum... daha adam bu durumu göz ardı etmiş hala buraya gel diyor... sanki çocuk oyuncağı bu...
iki senekafamçokkarıştı
sen desene bi evimi kur ben gelicem oraya diye
o gelince sen kuruyosun ya sen gidincede o kursun bakalim ne diycek
öyle şeymi olur canım ne demek herşeyi ben alıcam.madem o kadar borcu var bide kendi oturcağı evi için borç alsın.sen alman gerekenleri al sadece.size ne düşüyorsa.hazıra alışmasın o kadar.tabi bakalım gelcekmi? o da var. şimdi bişey sorucam .acaba sen gidince annesi mi aklına girdi eşinin? hani gitme falan diye.o gelsin gibisinden.olabilirmi böyle bişey
şimdi o lafa da alınır eşi... baksana sanki bi laftan hemen yıkmış dağıtmış ortalığı...
evlenmişsin artık biraz daha olgun olsaydı şimdi bi adım atmak istesede gururluyum deyip yapamayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?