oooo siz baştan kokmuşsunuz. boşver güzelim gül gibi işini bırakma biraz daha zaman tanı bekle baktın bi çabası yok hala borçtan dem vuruyor silkele yakadan düşşsün gitsin. nasıl düğünmüş yaw öde öde bitmiyor kime güvenip borçlanmışlar senden para tırtıklarız diye düşündüler herhalde hiçç boşuna msn den flan takibine laflarına takılma adam olsun da bi orta yol bulsun düzen oturtsun sakın tr ye gelme daha beter olursun kurulu düzenini bozma...
Yanlış anlaşıldığını söyle canım, henüz birbirinizi çok iyi tanıyamadığınızı, ağzınızdan sinirle o sözün çıktığını söyle,
Hemen bırak gitsin olur mu , bu işte gurur olmaz.
Kurtarırsın inşallah evliliğini.
Ona da aynı şeyleri söyleyeceklerdir eminim.Biraz düşünsün pişman olur.Gerekirse aile büyüklerini araya koy.Hayırlı haberlerini bekleriz.
onu dedin bunu dedine girmeden madem evi kendin kurmayi kabullenmissin
borcu ne kadar sürede kapabilecegine baksin en kisa zamanda almanca kursuna baslamasi da lazim
bunu kabullendirmeye calissan iyi olur yoksa buraya gelmesi hayal olur
kendi düsüncelerini falanda anlat söyle ev tutucam sunu yapicam bunu yapicam falan de
oooo siz baştan kokmuşsunuz. boşver güzelim gül gibi işini bırakma biraz daha zaman tanı bekle baktın bi çabası yok hala borçtan dem vuruyor silkele yakadan düşşsün gitsin. nasıl düğünmüş yaw öde öde bitmiyor kime güvenip borçlanmışlar senden para tırtıklarız diye düşündüler herhalde hiçç boşuna msn den flan takibine laflarına takılma adam olsun da bi orta yol bulsun düzen oturtsun sakın tr ye gelme daha beter olursun kurulu düzenini bozma...
anladim canim...senide anliyorum ama e$in geldikten sonra yine çali$ip çabalicaksiniz evi tek ba$ina düzeceksin belki e$in hemen i$ bulamayacak onada kolay olmicak yani ilk ba$larda illaki 2 taraf içinde zorluklar olur...Ke$ke konu$up anla$tiginiz gibi ilerleseydi her$ey...umarim en kisa zamanda hal olur üzme tatli canini diyecem ama ya$adiklarin hiçte kolay ve güzel $eyler degil..biraz zaman ve in$allah düzelir canim :teselli:
Arkadaşım öyle bir yazmışsın ki sanki evlenene kadar bütün bu konular asla konuşulmamış siz 3 gün içinde evlenmişsiniz.
Neresinden tutsan sıkıntılı bir konu.. böyle br ilişkiyi neden evliliğe götürdün ki..?
evi sen düzücekmişsin
altınları vermişsin
e 20 milyarlık borç neye yaptılar ben onu anlamadım,ne aldılar?
ya konusuldu, ama esim konustugumuzun disina cikti.
böyle bir iliski degildi cünkü evlilige götürdügüm. böyle olacagini bilsem elbet evlenmezdim, aptal miyim ben. 2 sene nisanli olarak beklerdim, herkes durumunu toparlar öyle yapardim dügünü
ama esimede senin babanin maasi ne, kredi ne kdr cekti, niye cekti diye hesap soramazdim herhalde
ben cekiolarsa ödeyebilecekleri gücleri vardir diye düsündüm
ne bileyim benim esime güvenip cektiklerini...
Adam da hiç kabahat görmüyorum o kartlarını yatak odası takımı almak istemezsken bile açık oynamış.
Annemin babamın yatağı var ya demiş ve sende eyvallah demişsin..
aslında herşeye eyvallah demişsin..
evlenmek için çok ısrar ediyor demişsin ama herşeyi tolare eden sen olmuşsun..
bu noktaya gelmesi normal.. olağan.. bitmesi daha hayırlı gibi görünüyor.
ya konusuldu, ama esim konustugumuzun disina cikti.
böyle bir iliski degildi cünkü evlilige götürdügüm. böyle olacagini bilsem elbet evlenmezdim, aptal miyim ben. 2 sene nisanli olarak beklerdim, herkes durumunu toparlar öyle yapardim dügünü
ama esimede senin babanin maasi ne, kredi ne kdr cekti, niye cekti diye hesap soramazdim herhalde
ben cekiolarsa ödeyebilecekleri gücleri vardir diye düsündüm
ne bileyim benim esime güvenip cektiklerini...
valla cnm ne diyim,allah sabır versin sana.
ama ben bu yurtdışına evlenen kızları falanda anlamıyorum
öyle eşimin akrabalrı var
mesela damat yurtdışında,geldiler düğünlerini yaptılar ve 2 hafta kaldılar
snra gelinin vizesi çıkmadığı için kız şimdi babasının evinde ve kaç zaman kalacağı belli değil.
bana çok saçma geliyor böyle evlilikler.
dügünü neyle yapicaksiniz diye sorabilirdin canim bunda utanilicak bisey yok
haklisiniz ben hataliyim, cirkeflik yapmadim onu istiyorum bunu istiyorum diye
istedigim sadece huzur ve esimin sevgisiydi
dünya malinda gözüm yok, yeterki insan olsun karsimdaki
onun istedigi herseye eyvallah deseydim su an bu durumda olmazdim, onun söyledigine boyun büküp yanina giderdim. demek ki kabul etmedigim seyler olmus ki su an bu durumdayim.
Yoo sorabilirdin. Niye o kadar yabancı mısınız birbirinize..?
Kocacım bu kredi çekiliyor ama biz mi ödeyeceğiz onlar mı sonra başımızda patlamasın diyemedniz mi?
bunu her nişanlı kız sorabilir çok mu ayıp birşey bu..?
O da size yok ben ödeyeceğim cherie derdi herhalde..?
sizi kandırdıysa daha vahim bu adama zerre güven olmaz o zaman çok daha iyi olmuş ayrılık..
şimdi tek tek yazamıyorum ama adam hep ters şeyler söylemiş size nişanlılık boyunca siz bunların hiçbirini ciddiye almamışsınız ki..?
eve doğalgaz döşenmiş mesela çatt diye lafı koymuş size..
o anda tepem atardı benim madem paranız yok niye evlendik biz doğalga kurulumu ödemek için derdim.. sen karısısın ya besleme değilsin ki..?
Adam 2 yıl bekle diyebiliyor komik yani..
valla cnm ne diyim,allah sabır versin sana.
ama ben bu yurtdışına evlenen kızları falanda anlamıyorum
öyle eşimin akrabalrı var
mesela damat yurtdışında,geldiler düğünlerini yaptılar ve 2 hafta kaldılar
snra gelinin vizesi çıkmadığı için kız şimdi babasının evinde ve kaç zaman kalacağı belli değil.
bana çok saçma geliyor böyle evlilikler.
sacma demiyelim bu sekilde evlenip mutlu olan ailesini kurmus bir cok insan var
ama her iki tarafinda sorumluluk sahiibi insanlar olmasi sart yürümesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?