Napicam Kizlar,2 aylik evliligim bitiyor

evet katiliyorum hersey basindan belliymis zaten gercekten eger olmuyorsa zorlama kendini
bu adam buraya gelsede eksiycek senin basina benden söylemesi

insallah cnm saol, buraya güzel hberlerimi vermeyi nasip etsin rabbim

ya bunlar olacak seylerdi zaten, benim sorunum son anda bana sanki ben dönmüsüm kararimdan, ona türkiyeye gelicem diyipte gelmiyorum demisim gibi suclarcasina konusmasi. neye ugradigimi sasirdim, kan beynime sicradi öyle söyledim o lafi.
kötü anlamdada söylemedim, simdi niye dönüyosun kararindan demek istedim
ama dönek kelimesi agrina gitti:kedi:

ben bilsem cnm kime güvendiklerini. ogullarina güvendiler herhalde,almanyaya gidince pasa pasa para yollar diye.
esimde her ay yollicam diyo zaten, maasa baglar gibi. sonumuz hayir olur insallah.

türkiyeye gelmeyi düsünmüyorum zaten, kurulmamis bi düzenin icine atamam kendimi, kaynana dirdirida cekemem bilmiyorumkismile
senelerce oku, calis, didin. sonra beyfendi annesini birakamiyor diye meslegini, isini gücünü birak, kaynananla kutu gibi eve yerles ve kaynanaya bak...
hayalimdeki hayat bu degil benim :umursamaz:

tamam burdada calisicam, ama kendi meslegimde ve kendi yuvam icin calisicam.
calisip kayinvalidemin borcunu ödemicem.

saol canim ya, insallah düzelir tatliya baglanir hersey, hic umudum yok ama...
benim esimde bu keci inadi, gurur varken kan susturur bana...

Arkadaşım öyle bir yazmışsın ki sanki evlenene kadar bütün bu konular asla konuşulmamış siz 3 gün içinde evlenmişsiniz.
Neresinden tutsan sıkıntılı bir konu.. böyle br ilişkiyi neden evliliğe götürdün ki..?

evi sen düzücekmişsin
altınları vermişsin
e 20 milyarlık borç neye yaptılar ben onu anlamadım,ne aldılar?

ya konusuldu, ama esim konustugumuzun disina cikti.
böyle bir iliski degildi cünkü evlilige götürdügüm. böyle olacagini bilsem elbet evlenmezdim, aptal miyim ben. 2 sene nisanli olarak beklerdim, herkes durumunu toparlar öyle yapardim dügünü
ama esimede senin babanin maasi ne, kredi ne kdr cekti, niye cekti diye hesap soramazdim herhalde
ben cekiolarsa ödeyebilecekleri gücleri vardir diye düsündüm
ne bileyim benim esime güvenip cektiklerini...

Adam da hiç kabahat görmüyorum o kartlarını yatak odası takımı almak istemezsken bile açık oynamış.
Annemin babamın yatağı var ya demiş ve sende eyvallah demişsin..
aslında herşeye eyvallah demişsin..
evlenmek için çok ısrar ediyor demişsin ama herşeyi tolare eden sen olmuşsun..
bu noktaya gelmesi normal.. olağan.. bitmesi daha hayırlı gibi görünüyor.

evi sen düzücekmişsin
altınları vermişsin
e 20 milyarlık borç neye yaptılar ben onu anlamadım,ne aldılar?

ben bilsem. Nisanda birsey takilmadi bana, ufacik 200 milyonluk küpeler ve 200 milyonluk bi bileklik.
Dügünde ise 4 bilezik takildi, 2si geri verildi zaten.
dügün salonunu en ucuzundan sectim
gelinligim kinaligim en ucuzundan oldu. sirf onlara masraf olmasin, yük olmim diye
ama yinede borc benim huzurumu kacirdi
kafayi yememek elde degil
onca fedakarlifgin karsiligi bu olmamaliydi...

dügünü neyle yapicaksiniz diye sorabilirdin canim bunda utanilicak bisey yok

valla cnm ne diyim,allah sabır versin sana.

ama ben bu yurtdışına evlenen kızları falanda anlamıyorum
öyle eşimin akrabalrı var
mesela damat yurtdışında,geldiler düğünlerini yaptılar ve 2 hafta kaldılar
snra gelinin vizesi çıkmadığı için kız şimdi babasının evinde ve kaç zaman kalacağı belli değil.

bana çok saçma geliyor böyle evlilikler.

haklisiniz ben hataliyim, cirkeflik yapmadim onu istiyorum bunu istiyorum diye
istedigim sadece huzur ve esimin sevgisiydi
dünya malinda gözüm yok, yeterki insan olsun karsimdaki

onun istedigi herseye eyvallah deseydim su an bu durumda olmazdim, onun söyledigine boyun büküp yanina giderdim. demek ki kabul etmedigim seyler olmus ki su an bu durumdayim.

Yoo sorabilirdin. Niye o kadar yabancı mısınız birbirinize..?
Kocacım bu kredi çekiliyor ama biz mi ödeyeceğiz onlar mı sonra başımızda patlamasın diyemedniz mi?
bunu her nişanlı kız sorabilir çok mu ayıp birşey bu..?
O da size yok ben ödeyeceğim cherie derdi herhalde..?
sizi kandırdıysa daha vahim bu adama zerre güven olmaz o zaman çok daha iyi olmuş ayrılık..
şimdi tek tek yazamıyorum ama adam hep ters şeyler söylemiş size nişanlılık boyunca siz bunların hiçbirini ciddiye almamışsınız ki..?
eve doğalgaz döşenmiş mesela çatt diye lafı koymuş size..
o anda tepem atardı benim madem paranız yok niye evlendik biz doğalga kurulumu ödemek için derdim.. sen karısısın ya besleme değilsin ki..?
Adam 2 yıl bekle diyebiliyor komik yani..

sacma demiyelim bu sekilde evlenip mutlu olan ailesini kurmus bir cok insan var
ama her iki tarafinda sorumluluk sahiibi insanlar olmasi sart yürümesi icin

dügünü neyle yapicaksiniz diye sorabilirdin canim bunda utanilicak bisey yok

krediyle yapilcagi belliydi, ama bu krediyi esime güvenip cektikleri belli degildi.
krediyle olacagi icin ben dügün istemedim, zaten sevmiyorum klasik türk dügünlerini
ama millet ne der diye borcla yaptilar dügünü
simdi millet ödesin borcu alsanaalsanasmile

Lafın nereye gittiğiniz farkındayım canım.. bana çirkef derken kendini aşağılıyorsun ama dikkat et..
Bence bir adam gibi adam karısına bir yatak dahi alamıyorsa anamınkine yatalım o adam değldir..
Geceler boyunca çalışır yine de alır..
bunu isteyen bizler çirkef mi olduk şimdi..?
ben en iyisine layığım niye çirkef olayım maddi olarak alamayacak gücü var ise de 1 yıl sonra evleniriz derim olur biter...?
dünya malı derken sizin kocanız üstüne düşen hiçbireyi yapmamış üstüne üstük size de bindirmek istiyor herşeyi..
ama bu çirkef lafınızdan sonra hakketiğinizi düşünüyorum üzgünüm..

bu olay nisanlilik döneminde degil dün olan birsey. nisanlilik döneminde bi tatsizlik yasamadik biz.
dogalgaz konusu dün, 2 sene konusuda 1 hafta icinde acildi,
benimde tepem attigi icin öyle bi tepki verdim zaten.

ben insanlarin bu kadar düsüncesiz olacagini tahmin edemedigim icin babasininda ona güvenerek kredi cekecegi aklimin ucundan gecmedi.
akil var mantik var, adam yurtdisina yerlesicek, yeni bi hayat kurucak. sirf millet ne der diye onca borca gidip benim huzurumu kaciracaklarini düsünemedim.

Hayır yurtdışına gitmeyeceksin niye evlenirsin..?
Çok saçma noktalar var bu konuda ya..
1,5 yıldır nişanlılarmış ee adam nişanın olduğu gün dil öğrenmeye başlamalıydı..
niye sormamış knou sahibi biz evlenip almanyaya gideceğiz senin hiçbir çaban yok diye..?
bu vizedir o dur budur son dakikada mı yapılır..?
evleniyorsam her işini halledersin ya.. çok saçma bence..

esinden bir seyler istemen cirkeflik falan olmaz
bir insan evlenmeye kalkiyosa zaten bunlari yapicak cok normal seyler bunlar istemek bile sacma
asil istememem herseyi kabullenmek bi yerde saflik olur

sacma demiyelim bu sekilde evlenip mutlu olan ailesini kurmus bir cok insan var
ama her iki tarafinda sorumluluk sahiibi insanlar olmasi sart yürümesi icin

bana evlendikten snra ailemin babamın evinde kalmak zorunda olmak saçma geliyor
vize çıktıktan snra düğün yapılsın o zaman.
öyle bekleyeceğime bekar olarak beklerim daha iyi

ona da hak ver o da Bunalmıştır.. istemez mi karısının yanında olmayı ? oraya gelse ordan BeraBer çalışıp Borçlarınızı kapatsanız olmaz mı ? illa orda mı kalması gerekecek Borçları öderken.. hem hiç Bişey yapmadılar ise nasıl Bu kadar Borç oldu.. bir düğüne o kadar masraf oluyorsa Biz evlenmeyelim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…