Napicam Kizlar,2 aylik evliligim bitiyor

iki sene uzun bir süre
beklenmezmi hic olmaz diye birsey yok elbette
ama bu zaman asamasinda birbirinizi baya bi yorarsiniz
allah yardimcin olsun canim

ayri ev vaad ediyor olsa düzgün bir isi olsun gidilebilinir
türkiyeyede ama kaynanayla oturmayada gidilmez yani

benim cok iyi bi isim var, ALLAHA sükür kendi yagimda kavruluyorum, idare ediyorum.
ben meslegimi elde etmek icin kac sene caba gösterdim, emek verdim.
gidipte sirf esim borclu diye meslegimden ve rahatimdan vazgecmek sacma geliyor.
buraya gelse o borcu birlikte 2 senede kapatiriz. ama türkiyeye gitsem daha borc üzerine borc acariz.
hic mantikli düsünmüyor, ben ona dedim buraya gel ise gir belirli birikimiz olsun geri döneriz türkiyeye, ama ben neden bile bile atese atayim kendimi

üstelik kendimi biliyorum, ne kaynana hizmeti yapabilirim nede borc icinde yasayabilirim bilmiyorumkismile

bu durum evlenmeden önce belliymiş. bir süre ayrı kalacağınız belliymiş.

neden sorun çıkardınız anlaştığınız konulardabilmiyorumkismile

ortalık durulunca oturup konuşacaksınız.

işinizden izniniz oluyorsa gidin ve konuşun yüzyüze bir karara varip geri dönün. başka çözümü mü var bu işin :umursamaz:

ayri kalacagimiz belliydi ama en fazla ocak ayina kadar konusulmustu.
vizesini almasi, isten cikmasini beklicektim, borclarimi bitircem diye birsey söylemedi.

bende gitmeyi düsündüm zaten. 2-3 hafta ses cikmazsa mecbur gidip konusucam

ocağa daha 5 ay var. belki borçları o zamana kapatabileceğini düşünmüştür bilmiyorumkismile

hayırlısı olsun

i$in zor be güzelim...ke$ke evlenmeden önce 2 yil bekleyecegini söyleseydi ve anladigim kadariyla resmi nikahinizda yokmu$ bilmiyorumkismile ondan bu rahatlik herhalde?
Ayri ev tutsa birlikte Tr de çali$saniz olmazmi? baktiniz ki olmuyor birlikte dönersiniz Yurtdi$ina? Allah yardimcin olsun umarim en kisa zamanda bir çözüm bulursunuz :teselli:

ondan koca olmaz sana kızım bı kelımeyle bı evlılık bıtıyosa hıc olmamaıstır sadece senden hevesını alana kadarmıs almıs hevesını gecmıs bulmustur baskasını bakıyodur keyfıne sende bul bırnı vur tekmeyı gıtsın bı adam ıcın hayttan vazgecmeye degmez

yok nikahim var benim, ben sadece nikah istemistim dügün degil
onlar dügün icin israr edip bi sürü masraf yaptilar
benim diplomam türkiyede gecerli degil, gidipte borc icin orda burda calisip kendimi harab etmek istemiyorum burda rahat yasamak dururken
hem ayri ev imkansiz zaten bilmiyorumkismile

saol cnm insallah yaw, cok bunaldim mafoldumben

eee sen altinlari vermissin onlarla bi kismini kapatmamislarmi?

20 milyar bankaya olan kredi borcu onun disinda el borclarida vardi onlarida benim altinlarimla kapadilar zaten...

ben hayatimdan vazgecmedim zaten. ne kadar kolay sizin icin bunlari söylemek.
yasayinca biraz zor oluyor ama tekmeyi basmak...

canim sen iki sene beklemeyi göze alabiliyomusun?

ben göze alsam ne olur canim, kocam beni birikip gittikten sonra mafoldumben
msne girip duruyor, beni kontrol ediyor, yada bana inat yapiyor
biz msne girmezdik hic ayri beni msne görünce iyice cinlenmistir simdi
hic msne girmeyen adam cepten bile msne giriyor bakmak icin
demek ki hala umursuyor beni azda olsa...

canim ben sanmyiorum ihtimal vermiyorum bir lafi dedin diye evliligi bitirecegini gercekten
sadece sana ders vermeye calisiyor söyledigin kelime yüzünden
sadece önemli olan bundan sonrasi icin ne yapicaksiniz
bence imkanin varsa gitte güzelce bi etraflica konusun herseyi

düzelmezse gidicem mecburen, ya biter ya devam eder.
ama kafami toplamam lazim güzelce konusmak icin
sen bunu yaptin bunu dedin kavgasi yapmak istemiyorum
mantikli bi sekilde bu sorunu halletmek istiyorum, tabi izin verirse

cok inatci ya cook mafoldumben geri dönmezsede sasirmam

Yanlış anlaşıldığını söyle canım, henüz birbirinizi çok iyi tanıyamadığınızı, ağzınızdan sinirle o sözün çıktığını söyle,
Hemen bırak gitsin olur mu , bu işte gurur olmaz.
Kurtarırsın inşallah evliliğini.
Ona da aynı şeyleri söyleyeceklerdir eminim.Biraz düşünsün pişman olur.Gerekirse aile büyüklerini araya koy.Hayırlı haberlerini bekleriz.

onu dedin bunu dedine girmeden madem evi kendin kurmayi kabullenmissin
borcu ne kadar sürede kapabilecegine baksin en kisa zamanda almanca kursuna baslamasi da lazim
bunu kabullendirmeye calissan iyi olur yoksa buraya gelmesi hayal olur
kendi düsüncelerini falanda anlat söyle ev tutucam sunu yapicam bunu yapicam falan de

oooo siz baştan kokmuşsunuz. boşver güzelim gül gibi işini bırakma biraz daha zaman tanı bekle baktın bi çabası yok hala borçtan dem vuruyor silkele yakadan düşşsün gitsin. nasıl düğünmüş yaw öde öde bitmiyor kime güvenip borçlanmışlar senden para tırtıklarız diye düşündüler herhalde hiçç boşuna msn den flan takibine laflarına takılma adam olsun da bi orta yol bulsun düzen oturtsun sakın tr ye gelme daha beter olursun kurulu düzenini bozma...

anladim canim...senide anliyorum ama e$in geldikten sonra yine çali$ip çabalicaksiniz evi tek ba$ina düzeceksin belki e$in hemen i$ bulamayacak onada kolay olmicak yani ilk ba$larda illaki 2 taraf içinde zorluklar olur...Ke$ke konu$up anla$tiginiz gibi ilerleseydi her$ey...umarim en kisa zamanda hal olur üzme tatli canini diyecem ama ya$adiklarin hiçte kolay ve güzel $eyler degil..biraz zaman ve in$allah düzelir canim :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…