Napıcam Şimdii !

meysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
281
112
103
Antalya
Meraba arkadaşlar
Belki aynı konudan muzdarip olupta bi çıkış yolu olan vardır diye bi akıl danışayım dedim

Bir yıla yakındır erkek arkdaşım var ve evlilige dogru gidiyor.
Amma velakin bu konuyu aramızda 2-3 defa konuşmamıza rağmen bir ortak yol bulamadık :85:
Benim ki çok yufka yürekli ailesi konusunda. Şu anda durumları iyi ama zamanında çok zorluk çekmişler.
Bana ilerde ailem maddi anlamda dara düştüğünde ilk ben koşucam evin tek erkek çocugum diyor. Elimde ne var ne yoksa veririm onlar için, hatta birikmiş param olsa bile hiç düşünmem veririm diyor. Ailesinin biraz birikmiş paraları varmış ev alacaklarmış, onlar ev aldıgında yardım ederim elimden geldiğince diyor. Üc kazansam ikisini onlara veririm diyor.
Ben de iyi güzel hoşta dedim bizde bir aile olucaz üç kazanıp ikisini verirsen, bizim çocuklarımız olursa onların gelecegi ne olacak dedim. İşte yok onlarıda senide düşünüyorum tabide bilmem ne falan dedi. Ayrıca bana sormuyacakmısın verirken dedim, sorucam tabi dedi ama niyeti sanırım evlenince iki eve birden bakmak.
Kötü gelin olmak degil niyetim sadece bende çalışıcam inşallah ve ikimizin çalışıp kazandıgı parayla ailesinide geçindirecek sanırım. Tamam ailelerimiz zor durumda olursa bakıcaz tabi ki ama ailesinden önce bizim kendi kuracagımız aile önemli degil mi? Bu yaşıma kadar beni büyüttüler diyor, e bende yerden bitmedim bu yaşa kadar okuttu benim ailemde beni. Benimde hiçbir yararım olmadı aileme.

Şimdi ne yapmalıyım sizce kızlarr

Canim simdi oyle der ilerde ailesinden yavas yavas uzaklasir cocugu olunca cocugunu mu dusunecek ailesini mi?canim hic dusunme biside deme kotu anlasirsin

Canim simdi oyle der ilerde ailesinden yavas yavas uzaklasir cocugu olunca cocugunu mu dusunecek ailesini mi?canim hic dusunme biside deme kotu anlasirsin

Evet ya kelimeleri seçerken kırk kere düşünüyorum çünkü hassas bi konu yanlış anlaşılmaya müsait. Benim niyetim evlenince borçlarımız bitince kredi çekip bi ev almak. Sonuçta ikimizde çalışıyor olacagız inşallah. Ama bu önce annemgilin evi olsun mantıgıyla yaklaşınca deli oluyorum
Evlenince uzaklaşıcak gibi durmuyor bu hali, ondan korkuyorum biraz

Canim ben evliyim ve kocamda ayni mantikta ailesi sonucta bisi demiyorum cocugu olacak cani kadar sevecek bir kurus verirken sayarak verecek canim ilk evlendiginde biraz zorlanacaksin buyuk ihtimalle ama takma zamanla uzaklasacak sende bisi deme sakin !erkekler bu konuda cok hassaslar seni uzer boswer ilerde gozunu acarlar erkek milleti ewlendikleri zaman aileleri kiymete biniyor

Aynen ya aileme, ablalarıma yardım ederim deyip duruyor Ya tabiki zor durumda kaldıklarında yanlarındayız ama şimdi ekstra yok ev alacaklar falan diye de yani ben akşama kadar didineyim para kazanacam diye onlar alsın olur mu bu O zaman bende benim aileme yardım edeyim.
Zaten bu konuyu hep o açtı üç keredir falan konuştuk çözüm yok, en son seni çok seviyorum benim için degerlisin deyip kapatıyor hep.
Bi kere daha bu konu açılınca artık ne diyeyim diye bi size sorayım dedim işte :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…