napıyım ben bunu ya

Boyle yaparak ellerine ne geciyor acaba bu kayinvalidelerin.
Her yere canta gibi tasimak zorundalar sanki gelinlerini.
Ben de hic gelemem bu tur seylere, benimki de bi ara cok baski yapti ama esim ben izin vermiyorum deyince sustu artik. Ki izin vermeme durumu yok, benim kafam cekmiyor.

ben olsam gezerdim ne güzel
günler pastalar börekler
yok böyle kaynanamız
eşiniz sizden yana konuşmuş büyütmenize gerek yok

Istedigi kadar sikayet etsin sen kendi bildigini yap ..

afferin afferinmis !

ne sjnir ediyorlar insani durduk yere ya.
Benimki de cagirdigi yere gitmiyorum diye sen de kendi ailenden baska bisey bilmiyosun, biraz da bizim tarafla ilgilen diye azarlamisti telefonda. Halbuki akrabalarima bi kere bile gitmedim evlendigimden beri.

Benimki de cagirdigi yere gitmiyorum diye sen de kendi ailenden baska bisey bilmiyosun, biraz da bizim tarafla ilgilen diye azarlamisti telefonda. Halbuki akrabalarima bi kere bile gitmedim evlendigimden beri.
Aynen kendi ailemle ilgili bi yere gitmem gerekse bozulur, kadın evlenince eşinin tarafı ile içli dışlı olurmuş daha çok, bende sen çok uyguluyosun ya hergün annenle kızkardeşlerinlesin dedim, kaldı öyle:)

Erkek tarafi gelin aldiktan sonra , Ailelerimizi silmemizi istiyorlar galiba , ozaman gidin kimsesiz birini alin yahu
Benimkide gitmek istesem hep vaktim yok der disarda yemek yiyelim der hahahha

benimde eşim bi kere gitmiyeyim olay yaratır sanki kendi benim sülalemle çok görüşüyomuş gibi.ayrıca ben geziceksem yaşıtlarımla gezmek isterim napiyim sürekli kocaman yaşlı kadınlarla ama anlatamıyorum eşimede az önce aynı mevzudan küstüm ona yarın görümce çağırıyor sevmediğim bir sürü insan olucak bi bitmediler ya hergün hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…