- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
E iyi bari,en azindan kocan seni savunuyor annesine karsi..allah akil fikir versin kayinvalidene deyim bari..gelmek zorunda değil, sevmiyo öyle yerleri demiş.
aynen oğlu yanında az yakın olsa kadın hah yine başladı diyo, iyi olsan suç kötü olsan suç.söylerler maalesef işte çekemiyorlar oğullarıyla sizi..
aminnnnnnE iyi bari,en azindan kocan seni savunuyor annesine karsi..allah akil fikir versin kayinvalidene deyim bari..
yanımda da kayınvalide de bi beni sallasa, benim ne işim var senin gezmende gelmek zorunda mıyım, git takıl kadın. bi de yalan söylüyo ya oğluna gelicek dedi diye sinir ediyo.
olmaz inşallah canımBzen adamı gerçekten çileden çıkarıyolar demek ki korkuyorum benim de kv böyle olacak diye off
olmaz inşallah canım
gelmek zorunda değil, sevmiyo öyle yerleri demiş, k.v. de de gelcekti demiş, çok yalancı
uğraşılmaz zor insanı pişman ediyorlar..illa karıştıracaklar ortalığıiçimde kalmıyo söylüyom valla, diyince de ama sen gelinsiiinnn diyo ya öldürüyo beni, gelinim de köle değilim ya
az çok belli ediyo da insan konduramıyo, öyle düşünmek istemiyo daha doğrusuŞimdilik iyiyiz tabi nişanlıyken belli olmaz bu durum
hepsi öyle değildir illa ki de benimki gibilerin bi çocukluğuna inmek lazım, freud rahmetli benim k.v. nin çocukluğuna bi inse imdat kurtarın diye bağırır herhalde. öyle karmakarışık bi kadın.Bence sen değil kv bozsun sinirlerini boşver :) Eşin doğru demiş. Ne saçma ya oğluyla evlendin diye, onunla oturmalara gitmek zorunda mısın.
Genelde hem gelinle uğraşırlar hemde burunlarının dibinden ayrılmazlar. Kv psikolojisi çok garip.
az çok belli ediyo da insan konduramıyo, öyle düşünmek istemiyo daha doğrusu
o çok önemli işte, eşin dengeyi kurucak olan, ona büyük sorumluluk düşüyo. sen yine de annenin dediği gibi k.v. diye art niyetle bakma, belki öyle düşündüğün için öyle geliyordur, ama çok da taviz verme, kendini ezdirme.Valla bana önce biraz batıyodu hareketleri sonra annem dedi kadın kötü niyetle demiyo eskiden nasıl görüyosan öyle gör dedi ben öyle gördükten sonra kadın normal gelmeye başladı ama evlenince eşim yanımda olur mu bilmiyorum ilk başta emindim ama su an biraz karışığım o konuda
o çok önemli işte, eşin dengeyi kurucak olan, ona büyük sorumluluk düşüyo. sen yine de annenin dediği gibi k.v. diye art niyetle bakma, belki öyle düşündüğün için öyle geliyordur, ama çok da taviz verme, kendini ezdirme.
inşallah canım, hayırlısıİnşallah iyi olur evlendikten sonra hayırlısı artık
Ben de bir arada olma taraftarı hiç değilim, görüşmüyorum pek, eski konularımdan bilen bilir, kendi yakınlaşma çabasında ama akrep gibi de sokuyoKvye kısır yemeye gitmedin diye oğluna mı şikayet etti :)
Ben kv ile eşim olmadan karşıdan karşıya geçmem.
Şimdi o konu ile k.v. ye bi laf dicem ama banlanırım ama şöyle diyim bipppppppppppppppppppp.... Bippppppppppp..... bipppppppppppppppppppppppppppp............................... anladın sen onu:)O degilde ben senin halilarini merak ettim geri geldimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?