• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napıyım ben bunu ya

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
sinirlerimi alt-üst etti yine haftasonu bi yere oturma diye bişey vardı bende öyle yerlere gitmek istemiyorum, kendisi ile görüşmek istemiyom da zaten, sen de gel diye tutturdu, bende; ben pek öyle yerleri sevmiyorum gitmek istemiyorum dedim. neyse haftasonu bende bi arkadaşa gittim. bu(kayınvalide) kapıma gelmiş nerdesin sen novelll, arkadaştayım noldu, ben kapına geldim hani gelicektin, yooo ben gelicem demedim ki, aferin aferin sen böyle yap diye bana çıkışmalar. daha sonra oğlunu arayıp beni şikayet etmeler. kadınla mesafe koymaya çalıştıkça daha beter oluyo

bu arada ogünün akşamıda size geliriz dediydi, bende akşama arkadaştan geldim hazırlık yaptım. hatun gelmedi, başı ağrıyomuş.

sinirlerimi alt-üst etti yine haftasonu bi yere oturma diye bişey vardı bende öyle yerlere gitmek istemiyorum, kendisi ile görüşmek istemiyom da zaten, sen de gel diye tutturdu, bende; ben pek öyle yerleri sevmiyorum gitmek istemiyorum dedim. neyse haftasonu bende bi arkadaşa gittim. bu(kayınvalide) kapıma gelmiş nerdesin sen novelll, arkadaştayım noldu, ben kapına geldim hani gelicektin, yooo ben gelicem demedim ki, aferin aferin sen böyle yap diye bana çıkışmalar. daha sonra oğlunu arayıp beni şikayet etmeler. kadınla mesafe koymaya çalıştıkça daha beter oluyo
canım kayınvalidenle görüşmeme şansın yok eşinin annesi..oda senin annenle görüşmek istemese?

çok şeyler yaşattı k.v. ile görümce valla görüşmez yerimde kim olsa, minimum tuttukça yaklaşmaya çabalıyo
tabiiki mesafeli olmalısın çok zor idare etmek..kayınvalide görümce sıkıntısı çektim bende politik olmalısın..

Gun gecmiyor ki yeni bir kaynana konusuyla karsimiza gelmeyesin :KK48:
Hali noldu hali? Alabildin mi?
saka bi yana cok sempatik geliyosun kiz bana. Derdini de boyle keyifle anlatiyormussun gibi bi hava seziyorum konularinda.

Gun gecmiyor ki yeni bir kaynana konusuyla karsimiza gelmeyesin :KK48:
Hali noldu hali? Alabildin mi?
saka bi yana cok sempatik geliyosun kiz bana. Derdini de boyle keyifle anlatiyormussun gibi bi hava seziyorum konularinda.
teşekkür ederim canım:) napıyım ay keyifle sinirle ortaya karışık anlatıyom:)

yanımda da kayınvalide de bi beni sallasa, benim ne işim var senin gezmende gelmek zorunda mıyım, git takıl kadın. bi de yalan söylüyo ya oğluna gelicek dedi diye sinir ediyo.
söylerler maalesef işte çekemiyorlar oğullarıyla sizi..

Back
X