• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napıyım ben bunu ya

yanımda da kayınvalide de bi beni sallasa, benim ne işim var senin gezmende gelmek zorunda mıyım, git takıl kadın. bi de yalan söylüyo ya oğluna gelicek dedi diye sinir ediyo.

Bzen adamı gerçekten çileden çıkarıyolar demek ki korkuyorum benim de kv böyle olacak diye off :KK51:

gelmek zorunda değil, sevmiyo öyle yerleri demiş, k.v. de de gelcekti demiş, çok yalancı

Bence sen değil kv bozsun sinirlerini boşver :) Eşin doğru demiş. Ne saçma ya oğluyla evlendin diye, onunla oturmalara gitmek zorunda mısın.

Genelde hem gelinle uğraşırlar hemde burunlarının dibinden ayrılmazlar. Kv psikolojisi çok garip.

içimde kalmıyo söylüyom valla, diyince de ama sen gelinsiiinnn diyo ya öldürüyo beni, gelinim de köle değilim ya
uğraşılmaz zor insanı pişman ediyorlar..illa karıştıracaklar ortalığı:KK12:

Bence sen değil kv bozsun sinirlerini boşver :) Eşin doğru demiş. Ne saçma ya oğluyla evlendin diye, onunla oturmalara gitmek zorunda mısın.

Genelde hem gelinle uğraşırlar hemde burunlarının dibinden ayrılmazlar. Kv psikolojisi çok garip.
hepsi öyle değildir illa ki de benimki gibilerin bi çocukluğuna inmek lazım, freud rahmetli benim k.v. nin çocukluğuna bi inse imdat kurtarın diye bağırır herhalde. öyle karmakarışık bi kadın.

az çok belli ediyo da insan konduramıyo, öyle düşünmek istemiyo daha doğrusu

Valla bana önce biraz batıyodu hareketleri sonra annem dedi kadın kötü niyetle demiyo eskiden nasıl görüyosan öyle gör dedi ben öyle gördükten sonra kadın normal gelmeye başladı ama evlenince eşim yanımda olur mu bilmiyorum ilk başta emindim ama su an biraz karışığım o konuda :(

Valla bana önce biraz batıyodu hareketleri sonra annem dedi kadın kötü niyetle demiyo eskiden nasıl görüyosan öyle gör dedi ben öyle gördükten sonra kadın normal gelmeye başladı ama evlenince eşim yanımda olur mu bilmiyorum ilk başta emindim ama su an biraz karışığım o konuda :KK43:
o çok önemli işte, eşin dengeyi kurucak olan, ona büyük sorumluluk düşüyo. sen yine de annenin dediği gibi k.v. diye art niyetle bakma, belki öyle düşündüğün için öyle geliyordur, ama çok da taviz verme, kendini ezdirme.

o çok önemli işte, eşin dengeyi kurucak olan, ona büyük sorumluluk düşüyo. sen yine de annenin dediği gibi k.v. diye art niyetle bakma, belki öyle düşündüğün için öyle geliyordur, ama çok da taviz verme, kendini ezdirme.

İnşallah iyi olur evlendikten sonra hayırlısı artık

Istedigi kadar sikayet etsin sen kendi bildigini yap ..

afferin afferinmis !

ne sjnir ediyorlar insani durduk yere ya.

Back
X