• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napmak lazım?

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Arkadaslar merhaba ben yeni üyeyim..Umarım doğru şekilde konu açıyorumdur.Benim sorunum erkek arkadaşımla ilgili..Benim bu ilişkimden önce 10 yıllık bi ilişki geçmişim mevcut fakat aldatıldım..(çocukluk aşkıydık) O kişiden sonra 4 yıl kadar kimseyle çıkmadım.Fakat şimdiki sevgilim karşıma çıktı..En başta her sey o kadar güzeldi ki...Aşıktı,sadıktı..etkilendim ben de aşık oldum.3 yıldır beraberiz fakat bu 3 yılda o kadar fazla sorun yaşadık ki..Çoğu da benim yüzümdendi.Güvensizdim zamanla aşırı kıskançlık ve şüphecilik oluştu takıntılar falan..3ay önce sevgilim babasını kaybetti ve bu arada biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz..Ve şu an annesiyle beraber yaşıyor ve kpssye hazırlanıyor aynı zamanda da çalışıyor.Ben onu ilgisizlikle sevgisizlikle umursamazlıkla suçladım..ve yine ortada bi sebep yokken de upuzun bi mesaj attım sen beni sevmiyosun hiç de sevmedin.Evlilik falan da yalandı vs vs bir sürü şey ve biz konusurken sevgilimin dakikaları bitmişti önce o yüzden aramadı ya da mesaj atmadı dedim fakat bugün 4.günü,konusmamamızın.Ki önceden hep o arar adım atardı.Bu sefer bitti galiba?? (ikimiz de24 yaşındayız) çok uzun oldu fakat yardım ederseniz sevinirim..arkadaslarıma anlatmak istemiorum..Şimdiden teşekkürler...

24 yaşındasın...3 yıldır berabersin...21 yaşında bu ilişkiye başlamışsın....Ondan önce 4 yıl kimseyle çıkmamışsın yani 17 yaşında ayrılmışsın ilk sevgilinden....O da 10 yıl sürmüş...Yani 7 yaşında bir ilişkiye başlamışsın. :53: Doğru mu anladım?:44:

ilk erkek arkadaşınla çıkmaya 7 yaşında mı başladınız:53:...

herneyse, zaten çok yoğun bir zamandan geçiyormuş. keşke biraz destek olsaydınız.

halen seviyorsan hatalı olduğunu ara söyle bence...

benim matematiğimde sorun var sanırım
10 yıllık ilişkiniz vardı 4 yıldır da biriyle birlikte değildiniz 3 yıldır şimdiki sevgilinizle birliktesiniz 24 yaşındasınız
yani ilk sevgiliniz olarak bahsettiğiniz kişiyle 7 yaşında mı sevgili oldunuz?

konunuza gelecek olursak uzak ilişki yürütmek zordur
bu tür ilişkilerde insanlar arasındaki bağ zaten mesafeden dolayı zayıflar
madem bu kadar güven sorunu yaşadınız keşke gözünüzün önünden birini bulsaydınız
ayrıca da boşa trip atmışsınız adam da sonunda bezmiş ne diyim

Bir mantıksızlık yok mu ? sen 24 yaşındasın 3 yıldır sevgilisiniz, 4 yıl hayatına kimse girmedi, 10 yıllık ilişkin bitmişti. 7 yaşında mı sevgili oldunuz ?

çocuk babasını kaybetmiş çok zor günler geçiriyo evin sorumluluğu da binmiştir omuzlarına..sende üstüne tuz biber ekmişsin...destek olman gerekirken köstek olma..seviyosan ara özür dile barış...sen hatalısın bence..

Benim matematigim yetmedi galiba
24 yasindasin,10 yil biri vardi,
Ondan sonra 4 yil kimseyle olmadin,
Simdiki cocuklada 3 yilin var. Vallah kafam karisti.
Asil meseleye gelince,babasini yeni kaybetmis daha,3ay gibi cok kisa bir sure.
Senin onun yaninda olman gerekirken
destek vermen,herzamankinden daha cok sevgini ilgini hissettirecegin zamanda
sen ondan bunlari beklemissin.
İcinde neler yasadigini bilemezsin.
Daha acisi yeniyken.
Bencillik yaptigin;)

her defasında sorun çıkaran bıraz sen olmuşun gibi bence,sürekli güvensizlik duyduğun bı ilişki ve arada masafe varken çok zor yürür.Onuda geç hem erkek arkadasına onu suçlayan uzun bı msj atıyosun hemde gerı senı aramasını bekliyosun.Her defasında o gerı gelmez işte....eğer sevıyosan bu sefer sen ara yargısız infaz yaptığın için.

anacıgının karnından fırtlarken kundagında sevgılınde yanındaydı sanırsam bu nasıl bır konu yaa sonuc olarak ben yas problemınden baska bısı goremıyorum ... tamamen fake bır konu bana göre olgunlasmamıs 2 ınsan var ve sonuc....

Son düzenleme:
İşin matematik kısmını geçeceğim. Anladığım kadarıyla uzaktasınız, çalışıyor annesine bakıyor ve kpss çalışıyor..
Bir kere uzaktan bir ilişki yürütmekle maalesef -1 durumdasın zaten.
İkinci olarak kpss rezaletinin stresini bilmem hatırlatmama gerek var mı?
Bir de bunun yanında çalışması..
Tabi tuzu kuru olan biri için bunları anlamak ancak “ekmek yoksa pasta yesinler” demek gibi bir şey…

az anlayış lütfen..:ssz:

biraz alttan almanda fayda var cnm sonucta o suan kotu gunler gecırıyordur.. ona destek olmalısın köstek olmak yerine..

Fazla üzerine gidip bence boğmuşsunuz... Kendinizi onun yerine koyun babası ölmüş hem kpss hazırlanıp hem de çalışıyormuş bu kadar sorumluluğu varken aranızda mesafede varmış size nasıl yetebilsin... Birde erkekler çok geç olgunlaşır sorumluluk almak istemezler zora gelince de hemen kaçarlar ki belli ki kafası dağınık... Olayı akışına bırakın bu saatten sonra üzerine gidip aramayın o ararsa zaten seviyordur :34:

Son düzenleme:
Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkürler..Bu kadar cevap geleceğini tahmin etmemiştim :) Bi de karısık yazmısım sanırım..İlk sevgilimle 10 yaşında tanıstık ama bilirsiniz işte çocukluk aşkı.Biz ayrıldıktan sonra da ben onu sevmeye devam ettim. Şimdiki sevgilimle de tanısmadan 1 sene önce tamaöen hayatımdn cıkardım.İlişki diyince karısık olmuş tabi kusuruma bakmayın..
Ben biraz gurur yapıyorum,su anda oldugu yerde eski sevgililerini görecek,aman arkadaslarıyla fazla görüşmesin(ki evcimen bi çocuktur,öyle gezeyim edeyim de demez) hep benimle ilgilensin diye diye bu hale geldim..Hala da ondan bi adım bekliyorum... Çok üzgünüm :(

Eski sevgilinde yaşadığın şeyleri yenisinde yaşayacağına çok inandırmışsın kendini
Sevgilin bişey yapmasa da suçluyorsun şimdiden
Babasını kaybeden o, ilgi bekleyen sensin
Kusura bakma da çok bencilsin
Ben olsam bende cevap vermem, bıkmış artık

Back
X