• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napmak lazım?

KPSS ye hazırlanma süreci zordur Özellikle zor atanan bir bölümde... Siz daha anlayışlı olmalısınız Ben hazırlanırken param da olmazdı bazen İsteyenezdim ailemden kontr parası Konturum bitince sevgilim yüklerdii Ben de öyle arardım

KPSS ye hazırlanma süreci zordur Özellikle zor atanan bir bölümde... Siz daha anlayışlı olmalısınız Ben hazırlanırken param da olmazdı bazen İsteyenezdim ailemden kontr parası Konturum bitince sevgilim yüklerdii Ben de öyle arardım
O da öyle zorlanıyor dediğiniz gibi...Maddi yönden de biraz sıkıntıda çünkü annesine bakmak ve dersane parasını ödemek zorunda..Babasının maaşı daha bağlanmadı..

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkürler..Bu kadar cevap geleceğini tahmin etmemiştim :) Bi de karısık yazmısım sanırım..İlk sevgilimle 10 yaşında tanıstık ama bilirsiniz işte çocukluk aşkı.Biz ayrıldıktan sonra da ben onu sevmeye devam ettim. Şimdiki sevgilimle de tanısmadan 1 sene önce tamaöen hayatımdn cıkardım.İlişki diyince karısık olmuş tabi kusuruma bakmayın..
Ben biraz gurur yapıyorum,su anda oldugu yerde eski sevgililerini görecek,aman arkadaslarıyla fazla görüşmesin(ki evcimen bi çocuktur,öyle gezeyim edeyim de demez) hep benimle ilgilensin diye diye bu hale geldim..Hala da ondan bi adım bekliyorum... Çok üzgünüm :(

Aslına bakarsanız bizim facebookumuz twitterımız vs miz hiçbi şeyimiz yok fakat ben kendi kafamdan bazıseyler uydurup onlara inanabiliyorum bi de arkadaslarımın adreslerinden girip eski sevgililerine bakıyodum neyseki şifrelerini falan değiştirdiler beraber karar aldıktan sonra.Psikologlarım ödevvari şeyler söylediler tabi en basta arkadaşlara bi şey anlatmama,telefonu kendimden uzak tutma içimden gecenleri onlara mail yazıp atıyodum sevgilime atmiyim diye vs gibi.

direkt seni suclamak istemiyorum ama sevgilin anlattıgın kadarıyla düzgün, anlayıslı pırıl pırıl bir cocuk...
şu anki ilişkin degissin veya degismesin genel olarak tavırlarını duzeltmen gerekiyor.
ilac dedigine gore psikiyatriste gitmissin ama her doktor aynı degil, ayrıca seni uyusturuyor ve sorunlarını cozmuyorsa baska birine gidebilirdin... ilac istemiyorsan once bir psikolog a gitmeyi dene?
ayrıca illa uzmana basvurmak da sart degil, sen bunların bencillik oldugunu kabul edip anlayıslı davranmayı hic dusunmedin mi hic?
denesen de istemsizce aklında kuruyor musun yoksa kafana estigi gibi mi davranıyorsun?

Son düzenleme:
O da öyle zorlanıyor dediğiniz gibi...Maddi yönden de biraz sıkıntıda çünkü annesine bakmak ve dersane parasını ödemek zorunda..Babasının maaşı daha bağlanmadı..

Canım yanında ol sevgilinin Çok zor günler geçiriyor Ona destek ol... Geriye dönüp baktığında bu zor günleri hatırladığında sana iyiki varsın diyebilsin Bence bir insanı evliliğe götüren şey de bunu diyebilmektir. ara özür dile Ben senin iyi günde kötü günde yanında olmak istiyorum de Ve ondan sonra da kendini kontrol ederek davran

direkt seni suclamak istemiyorum ama sevgilin anlattıgın kadarıyla düzgün, anlayıslı pırıl pırıl bir cocuk...
şu anki ilişkin degissin veya degismesin genel olarak tavırlarını duzeltmen gerekiyor.
ilac dedigine gore psikiyatriste gitmissin ama her doktor aynı degil, ayrıca seni uyusturuyor ve sorunlarını cozmuyorsa baska birine gidebilirdin... ilac istemiyorsan once bir psikolog a gitmeyi dene?
ayrıca illa uzmana basvurmak da sart degil, sen bunların bencillik oldugunu kabul edip anlayıslı davranmayı hic dusunmedin mi hic?
denesen de istemsizce aklında kuruyor musun yoksa kafana estigi gibi mi davranıyorsun?

Evet 2 psikiyatriste 3psikoloğa gittim ve 2 farklı ilaç kullandım..Mesela söyle bi şey anlatyım gecenlerde yanıma geldiğinde biri msj attı kimmiş dedim bilmiyorum dedi hadi msj atalım diye zorladım attık ortaokuldan gruplarından bi kız arkadasıymış sonra bi de bi erkek arkadası arıyor açmadı neden açmadın dedim babamın mezar taşıyla ilgili arıyor su an bunla ilgili konusmak istemiyorum dedi ama ben dedimki hem o kız msj atıyor hem bu çocuk belki de erkek değil de kız falan filan ben baya bi tahrik ettim üüzldü. Ama ben kendimden emindim o arada...sonra hata yaptıgımı anlıyorum ama hem küçük düşüyorum hem de iftira atıyorum sevdiğim adama.....

Canım yanında ol sevgilinin Çok zor günler geçiriyor Ona destek ol... Geriye dönüp baktığında bu zor günleri hatırladığında sana iyiki varsın diyebilsin Bence bir insanı evliliğe götüren şey de bunu diyebilmektir. ara özür dile Ben senin iyi günde kötü günde yanında olmak istiyorum de Ve ondan sonra da kendini kontrol ederek davran

Çok güzel şeyler söylüyosunuz içim umutla kaplanıyor fakat az önce yazmıstım artık utanıyorum ondan ben bile kendimden soğudum...

Evet 2 psikiyatriste 3psikoloğa gittim ve 2 farklı ilaç kullandım..Mesela söyle bi şey anlatyım gecenlerde yanıma geldiğinde biri msj attı kimmiş dedim bilmiyorum dedi hadi msj atalım diye zorladım attık ortaokuldan gruplarından bi kız arkadasıymış sonra bi de bi erkek arkadası arıyor açmadı neden açmadın dedim babamın mezar taşıyla ilgili arıyor su an bunla ilgili konusmak istemiyorum dedi ama ben dedimki hem o kız msj atıyor hem bu çocuk belki de erkek değil de kız falan filan ben baya bi tahrik ettim üüzldü. Ama ben kendimden emindim o arada...sonra hata yaptıgımı anlıyorum ama hem küçük düşüyorum hem de iftira atıyorum sevdiğim adama.....

kim niye mesaj atıyor diye merak etmişssiniz, sen de gazı verince aramıs ogremissiniz o konu kapanmıs.
onu üzen cenazeyle ilgili islemleri senin yanında konusup keyfinizi kacırmak istememis. belki adam para isteyecekti?
uzuldugunu farkedip konuyu degistirecegin yerde bir de kız mı bu diye sorularla bogmussun.

hem kız olsa ne olacak? sevgilinin ölen babasının adını seni aldatırken bahane olarak kullandıgını dusunuyorsan zaten ilişkiyi kes.
bence psikloglara veya ilaclara devam edin... şu anlattıgınız hic normal degil.
ve bu cocuk tum bunlara ragmen sizle kavge etmek yerine en son siz ayrılmıssınız. onun yerinde olsam sizi asla geri aramazdım.

kim niye mesaj atıyor diye merak etmişssiniz, sen de gazı verince aramıs ogremissiniz o konu kapanmıs.
onu üzen cenazeyle ilgili islemleri senin yanında konusup keyfinizi kacırmak istememis. belki adam para isteyecekti?
uzuldugunu farkedip konuyu degistirecegin yerde bir de kız mı bu diye sorularla bogmussun.

hem kız olsa ne olacak? sevgilinin ölen babasının adını seni aldatırken bahane olarak kullandıgını dusunuyorsan zaten ilişkiyi kes.
bence psikloglara veya ilaclara devam edin... şu anlattıgınız hic normal degil.
ve bu cocuk tum bunlara ragmen sizle kavge etmek yerine en son siz ayrılmıssınız. onun yerinde olsam sizi asla geri aramazdım.

Ben de bu son dediğinizden hem çok korkuyorum hem de ona hak veriyorum...

Ben de bu son dediğinizden hem çok korkuyorum hem de ona hak veriyorum...

ilişkinizde sonuc ne olur bilmiyorum ama ilerde hic mi ilişkin olmayacak?
bu davranıslarını duzeltmezsen hep aynı benzerseyleri yaşarsın.
o da bir annenin evladı, bu kadar baskı uygulamaya hakkın var mı?
sorunun farkındasın... eger tedavi olur guzelce konusursan o da tekrar birlikteligi deneyebilir. olmazsa da cok takma kafana bunu. şu an senin oncelikli işin bencilliginden ve kafanda kurup gercekligine inandıgın bu kıskanclıklardan kurtulmak olsun.

ilişkinizde sonuc ne olur bilmiyorum ama ilerde hic mi ilişkin olmayacak?
bu davranıslarını duzeltmezsen hep aynı benzerseyleri yaşarsın.
o da bir annenin evladı, bu kadar baskı uygulamaya hakkın var mı?
sorunun farkındasın... eger tedavi olur guzelce konusursan o da tekrar birlikteligi deneyebilir. olmazsa da cok takma kafana bunu. şu an senin oncelikli işin bencilliginden ve kafanda kurup gercekligine inandıgın bu kıskanclıklardan kurtulmak olsun.

Zamn ayırdığınız için çok saolun.Umarım ki beni affedebilir ya da bunu söylemek çok zor fakat ikimiz de mutlu oluruz..Ben beynimdeki çatlaklardan kurtulurum,umarım..

Zamn ayırdığınız için çok saolun.Umarım ki beni affedebilir ya da bunu söylemek çok zor fakat ikimiz de mutlu oluruz..Ben beynimdeki çatlaklardan kurtulurum,umarım..

senin de boyle düsünmene neden olan birseyler olmustur hayatında.
en azından hatalarının farkındasın, belki bazı seyleri degistirmen icin bu kadar cok uzulmen gerekiyordu...
eger sen düzeltmeye calısırsan o da bunu farkeder... barısmazsanız da en azından bundan sonra boyleseyler yasamayacagın icin cok daha saglıklı güven veren guzel ilişkiler yasarsın...

senin de boyle düsünmene neden olan birseyler olmustur hayatında.
en azından hatalarının farkındasın, belki bazı seyleri degistirmen icin bu kadar cok uzulmen gerekiyordu...
eger sen düzeltmeye calısırsan o da bunu farkeder... barısmazsanız da en azından bundan sonra boyleseyler yasamayacagın icin cok daha saglıklı güven veren guzel ilişkiler yasarsın...

Hep gecmişte aldatıldığımdan oldu ve tecrübesizlikten..İlişki yaşamayı bilemedm .hep kaybedince anlayacaksın diyolardı ama ihtimal vermiyodum,Alllah işte..

Hep gecmişte aldatıldığımdan oldu ve tecrübesizlikten..İlişki yaşamayı bilemedm .hep kaybedince anlayacaksın diyolardı ama ihtimal vermiyodum,Alllah işte..

10yıllık ilişkinin neresinde hep aldatıldıgından oldu bilemiyorum ama senin butun huylarını degistirmiş... belki cocuklaktan kalma bir guven sorunu vardır ki bu da özguvenle de alakalıdır... o yuzden destek almanı tavsiye ediyoruz.
ayrıca ladatıldım o yuzden herseyi sorarım deme asla, benim yasadıklarımı gorsen kimseye guvenemezdin,
fakat insanın guvenecegi en guclu dayanagı yine kendisi olmalı. :34: umarım guzel haberlerinle gelirsin...

10yıllık ilişkinin neresinde hep aldatıldıgından oldu bilemiyorum ama senin butun huylarını degistirmiş... belki cocuklaktan kalma bir guven sorunu vardır ki bu da özguvenle de alakalıdır... o yuzden destek almanı tavsiye ediyoruz.
ayrıca ladatıldım o yuzden herseyi sorarım deme asla, benim yasadıklarımı gorsen kimseye guvenemezdin,
fakat insanın guvenecegi en guclu dayanagı yine kendisi olmalı. :34: umarım guzel haberlerinle gelirsin...

Çocukluktan kalma bi güvensizlik işte kendime de başkalrına da güvenmiyorum.Kendimi açamıyorum hep bi şüphe neyse işte ...Güzel dilekleriniz için çok saolun

Arkadaslar merhaba ben yeni üyeyim..Umarım doğru şekilde konu açıyorumdur.Benim sorunum erkek arkadaşımla ilgili..Benim bu ilişkimden önce 10 yıllık bi ilişki geçmişim mevcut fakat aldatıldım..(çocukluk aşkıydık) O kişiden sonra 4 yıl kadar kimseyle çıkmadım.Fakat şimdiki sevgilim karşıma çıktı..En başta her sey o kadar güzeldi ki...Aşıktı,sadıktı..etkilendim ben de aşık oldum.3 yıldır beraberiz fakat bu 3 yılda o kadar fazla sorun yaşadık ki..Çoğu da benim yüzümdendi.Güvensizdim zamanla aşırı kıskançlık ve şüphecilik oluştu takıntılar falan..3ay önce sevgilim babasını kaybetti ve bu arada biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz..Ve şu an annesiyle beraber yaşıyor ve kpssye hazırlanıyor aynı zamanda da çalışıyor.Ben onu ilgisizlikle sevgisizlikle umursamazlıkla suçladım..ve yine ortada bi sebep yokken de upuzun bi mesaj attım sen beni sevmiyosun hiç de sevmedin.Evlilik falan da yalandı vs vs bir sürü şey ve biz konusurken sevgilimin dakikaları bitmişti önce o yüzden aramadı ya da mesaj atmadı dedim fakat bugün 4.günü,konusmamamızın.Ki önceden hep o arar adım atardı.Bu sefer bitti galiba?? (ikimiz de24 yaşındayız) çok uzun oldu fakat yardım ederseniz sevinirim..arkadaslarıma anlatmak istemiorum..Şimdiden teşekkürler...

Bundan önceki 10 yıllık ilişki+4 yıl ara vermen=14 yıl
Şuan 24 yaşındasın 24-14=10
10 yaşndayken ilşkiye başlaman çok saçma değilmi

Back
X