• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napmak lazım?

bence bi ara zaten babasını yeni kaybetmiş, sınava hazırlanıyor falan sorunları olabilir, destek olman gerekmez mi :26:

Kızlar merhaba sevgilimi aradım 2 saat konustuk sesimi duyunca güldü ve hiçbi şey yokmus gibi konustuk sonra küs müyüz dedim yo ben küs değilim dedi.öyle baya konustuk işte çok özlemişim seni ve çok seviyorum dedi.neyse kısacası hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum iyi ki üye olmusum buraya..kendinize çok iyi bakın...

çocuk babasını kaybetmiş çok zor günler geçiriyo evin sorumluluğu da binmiştir omuzlarına..sende üstüne tuz biber ekmişsin...destek olman gerekirken köstek olma..seviyosan ara özür dile barış...sen hatalısın bence..
Arkadasa katiliyorum söylemek istediklerimi siz yazmissiniz :)

Son düzenleme:
17 yaşında aldatılmak sende travma oluşturmuş.
Önce geçmişinle barışmalısın.Sen 17 isen erkek arkadaşın da yakın yaştaydı herhalde.
O yaşlardaki erkeklerde ciddi bir ilişki bilinci zaten olmuyor.
Biraz tahlil edip eski erkek arkadaşını kafanda affedebilirsen geleceğine aldatılma korkusu yerleştirmemiş olursun.

10 yilik bir iliskin olmus ...
4 yil bosta kalmissin ...
3 yil bununla berabersi ...

Sen 7 yasinda mi basladin Ask islerine ? Yoksa benmi yanlis hesapliyorum ??

Arkadaslar merhaba ben yeni üyeyim..Umarım doğru şekilde konu açıyorumdur.Benim sorunum erkek arkadaşımla ilgili..Benim bu ilişkimden önce 10 yıllık bi ilişki geçmişim mevcut fakat aldatıldım..(çocukluk aşkıydık) O kişiden sonra 4 yıl kadar kimseyle çıkmadım.Fakat şimdiki sevgilim karşıma çıktı..En başta her sey o kadar güzeldi ki...Aşıktı,sadıktı..etkilendim ben de aşık oldum.3 yıldır beraberiz fakat bu 3 yılda o kadar fazla sorun yaşadık ki..Çoğu da benim yüzümdendi.Güvensizdim zamanla aşırı kıskançlık ve şüphecilik oluştu takıntılar falan..3ay önce sevgilim babasını kaybetti ve bu arada biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz..Ve şu an annesiyle beraber yaşıyor ve kpssye hazırlanıyor aynı zamanda da çalışıyor.Ben onu ilgisizlikle sevgisizlikle umursamazlıkla suçladım..ve yine ortada bi sebep yokken de upuzun bi mesaj attım sen beni sevmiyosun hiç de sevmedin.Evlilik falan da yalandı vs vs bir sürü şey ve biz konusurken sevgilimin dakikaları bitmişti önce o yüzden aramadı ya da mesaj atmadı dedim fakat bugün 4.günü,konusmamamızın.Ki önceden hep o arar adım atardı.Bu sefer bitti galiba?? (ikimiz de24 yaşındayız) çok uzun oldu fakat yardım ederseniz sevinirim..arkadaslarıma anlatmak istemiorum..Şimdiden teşekkürler...

24 yaşındasın, 3 senedir bu adamlasın.... öncesinde 4 yıl kimseyle çıkmadın.... ondan önce de 10 yıllık ilişkin vardı ... yani 7 yaşından 17 yaşına kadar mı çıktın:))))) ben de 10 yıl çıktım biriyle ama seninki bayaaa değişikmiş...:)

Sevgilinin yerinde olsam seninle 2sn bile durmazdım.
Geçmişte yaşadığın sıkıntının sonucunda takındığın hastalıklı tavırları çekmek zorunda değil kimse.
Herkes yaşayabilir acı kayıplar ve ihanetler ama kendini düzeltmek için çaba harcamalı insan.

:19::19:

Merhaba değerli arkadaşlar,öncelikle bana zaman ayırdığınız için minnetarım ve sizler olmasaydınız hala saçma bi gurur yapıyo olcaktım...sevgilimi aradım ve 2 saat konustuk ve o kadar güzeldi ki konusmamız...ve şu anda yolda sabah yanımda olcak inşallah:)) size mutluluğumu ve minnettarlığımı nasıl anlatsam bilemiyorum..tekrar tekrar cok tesekkürler ve iyi geceler kendinize iyi bakın

17 yaşında aldatılmak sende travma oluşturmuş.
Önce geçmişinle barışmalısın.Sen 17 isen erkek arkadaşın da yakın yaştaydı herhalde.
O yaşlardaki erkeklerde ciddi bir ilişki bilinci zaten olmuyor.
Biraz tahlil edip eski erkek arkadaşını kafanda affedebilirsen geleceğine aldatılma korkusu yerleştirmemiş olursun.

Çok haklısınız zaten o sorunu bi çözebilsemaffettim sanıyorum ama affedememişim hala :((

Back
X