- 28 Ocak 2016
- 227
- 57
- 48
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılık nedeni nedirMerhaba kızlar boşanmaya karar verdim. Ailemin yanındayım dünden beri avukat tutacak gücüm Yok . Bilgili olanlar bana yardımcı olursanız sevinirim nereye başvurulur nafaka alabilirmiyim.
Hakaret ,iftira, şantaj ,yalan .merhametsiz link . ve bütün bunlar durup dururkenAyrılık nedeni nedir
Çok sağol yardımcı oldun .Bulunduğunuz ilin barosuna gidin ve adli yardım almak istiyorum deyin.Size avukat atayacaklardır.
Rica ederim canım, Allah yardımcın olsunÇok sağol yardımcı oldun .
Allah yardımcınız olsun...Hakaret ,iftira, şantaj ,yalan .merhametsiz link . ve bütün bunlar durup dururken
Sağol biraz zarardayim babamdan 5 Bin borç almıştı vermiyor . telefon almiştim onu da vermiyor dolandirildm .Allah yüzünü kara çıkarmasın inşallah.
Kendiniz de dilekce verebilirsiniz haklariniz konusunda bunlar varsa ve ispat edebiliyorsaniz tazminat alabilirsiniz ayrica yeni evliyseniz dugunde takilan altinlar sizin. Keske kendiniz cikmak yerine onu yollasaydiniz nafaka alabilirsiniz karsi taraf da istiyorsa bosanmaniz daha kolay ama istemiyorsa bile dediklerinizi ispatlarsaniz bosanirsinizMerhaba kızlar boşanmaya karar verdim. Ailemin yanındayım dünden beri avukat tutacak gücüm Yok . Bilgili olanlar bana yardımcı olursanız sevinirim nereye başvurulur nafaka alabilirmiyim.
Ooo konu biraz teferruatlı desene.Sağol biraz zarardayim babamdan 5 Bin borç almıştı vermiyor . telefon almiştim onu da vermiyor dolandirildm .
Sağol inşallahKendiniz de dilekce verebilirsiniz haklariniz konusunda bunlar varsa ve ispat edebiliyorsaniz tazminat alabilirsiniz ayrica yeni evliyseniz dugunde takilan altinlar sizin. Keske kendiniz cikmak yerine onu yollasaydiniz nafaka alabilirsiniz karsi taraf da istiyorsa bosanmaniz daha kolay ama istemiyorsa bile dediklerinizi ispatlarsaniz bosanirsiniz
Fazlasıyla canım babamı arayıp erkeklerle konuşuyor .bakire değil falan demişOoo konu biraz teferruatlı desene.
Fazlasıyla canım babamı arayıp erkeklerle konuşuyor .bakire değil falan demiş
Evlendikten 1 ay sonra . şimdi arıyor eve dön ne olur yalvarıyor dönersen 5 bini vericem diyor pislik
O nasıl bi insanmış ki öyle. Karısına neler yakıştırmış pislik herif. Sen ne kadar zaman sonra fark ettin.
Bak bak bak yaaa. Teklife bak. Kendine ilaç parası bile yapama boğazına tıkansın dedim mi o ona yeter. KaraktersizEvlendikten 1 ay sonra . şimdi arıyor eve dön ne olur yalvarıyor dönersen 5 bini vericem diyor pislik
o ücretsiz avukatlar kazanmıyormuş davaları ....ücretsiz olunca ilgilenmiyorlarmışBulunduğunuz ilin barosuna gidin ve adli yardım almak istiyorum deyin.Size avukat atayacaklardır.
Haram ettim Allah tan bulsunBak bak bak yaaa. Teklife bak. Kendine ilaç parası bile yapama boğazına tıkansın dedim mi o ona yeter. Karaktersiz
Boşanaymda o bile yetero ücretsiz avukatlar kazanmıyormuş davaları ....ücretsiz olunca ilgilenmiyorlarmış